Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gusthy
veterán
válasz N.YCityBoy #897 üzenetére
Arra figyelj oda, hogy a belső kijelzőn minden koszt is karcolásnak fogsz látni :) bár tipikusan nem az, nekem két hónap alatt nem sikerült megkarcolni.
-
veterán
Na megvettem ma, eddig azt mondom életem legjobb és legszebb telefonja Brutál egy jószág, most laktam be ismerkedünk, de nagyon oda meg vissza vagyok tőle
-
bcl
senior tag
válasz N.YCityBoy #905 üzenetére
Én november közepe óta használom, és még mindig megvan a wow-faktor, mikor kinyitom!!
Jó, már csak azért nem nyitogatom, hogy nyitogassam (valljátok be, hogy az első időkben mindannyian csináltátok!!! ), de ha kell, bazi jó, hogy lehet, és még mindig nagyon tetszik, megvan az a "hűdejó" érzés. -
veterán
-
-
veterán
Na így pár nap használat után egy kis szösszenet 😃
Féltem a kijelző időtől, nos nálam teljesen vegyes használat mellett simán hozta a 5-6 SOT-ot, és még nincs ugye "beállva" az aksi még csak 3 töltés ment bele, de szerintem meglesz a 6-7 óra, ha eléri az aksi a maximális kapacitását! Tehát 1 napot simán kibír ami egy ekkora kijelzőnél szerintem nagyon jónak számít, halkan jegyzem meg eddig egyik telefonom sem bírt többet, pedig azokban nagyobb aksi volt és fele ekkora volt a kijelző 😅 Másik amiről azt gondoltam, hogy nem lesz jó az a töltési idő, mert sokan azt mondták, hogy kevés a 25W, nos nekem 20%-ról csutkára töltve 1 óra, ami szintén nagyon jónak mondható, Mi11ultra 120W-os töltővel annak is kellett 35-40 perc szvsz...ezt se értem aki ezen ki volt kiakadva🤔 Eddig semmi akadással vagy anomáliaval nem találkoztam! Száz szónak is egy a vége, aki erre azt mondja rossz, azt csak irígységből teszi[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz N.YCityBoy #914 üzenetére
Használd egészséggel, nekem is hasonlóan pozitívak voltak a tapasztalataim pár nap után és azóta sem csalódtam. Már több mint egy hónapja használom.
Tokot vettél hozzá? Ha igen, milyet? -
ADAM1337
nagyúr
válasz N.YCityBoy #914 üzenetére
Akkor bevált.
Szintén egy elégedett fold 3 tulaj. (Bár én a 4-et is várom, nagyon kiváncsi vagyok ennek a szériának az életútjára, szerintem van benne potenciál) -
veterán
válasz Oposzumtoszó #915 üzenetére
Köszönöm, akitől vettem adott hozzá egy gyári flip bőrtokot ami amúgy 37K lett volna Mondjuk én nem igazán használok tokot, de lehet ehhez fogok alkalmanként! Itt vettem amúgy hardverapron, ember kihozta kedvezményekkel 440-ért, kipróbálta neki nagy volt, én meg átvettem tőle 350-ért🙂 Szerintem ennyiért jó deal volt...
ADAM1337-Igen szerintem is van benne bőven, én ezek után nem is nagyon tudom elképzelni,hogy sima telefont használjak, komolyan! És nem gizdaságból meg ilyenek, mert régen kinőttem már abból így 54 évesen 😅
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tényleg még annyit akartam kérdezni,hogy mivel én a fóliákat sem igazán szeretem a telefonokon, ami gyárilag rajta van kívül illetve belül, azt nyugodtan leszedhetem, vagy inkább ne piszkáljam? Mintha az első Foldnál lett volna valami a belső fóliával, hogy van aki leszedte és így gyakorlatilag tönkre tette a telefont🤔 Itt már máshogy van, vagy ugyan úgy nem szabad leszedni?
-
Decske
senior tag
válasz N.YCityBoy #918 üzenetére
Nyugodtan leszedheted, itt már semmi olyasmi nincs, mint a fold 1-nél. Azonban a belső fóliát és rajta hagynám, amíg nem jön fel magától. Egészen jó minőségű és azért belül sosem árt egy kis extra védelem.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
veterán
-
senior tag
válasz N.YCityBoy #917 üzenetére
Az nagyon jó ár. Hihetetlen mennyire lement az ára, főleg annak tekintetében, hogy mit kapsz a pénzedért. Én vaciláltam a vásárlásnál az S22 Ultra és e között. Aztán rájöttem, hogy megint kiadni egy talicska pénzt egy "sablon" telefonért, ami pár héten belül unalmassá válik, hiba lenne.
-
veterán
válasz Oposzumtoszó #921 üzenetére
Jól döntöttél, ez minden tekintetben jobb és különlegesebb készülék, szerintem...
-
gilfoyle
őstag
Jött egy 1173MB-os frissítés, de a biztonsági szint még mindig május 1...
-
veterán
-
ADAM1337
nagyúr
válasz N.YCityBoy #926 üzenetére
kiváncsi lennék egy előtte utána kamera tesztre azért. (Kicsit szkeptíkus vagyok az ilyen általános javulásokat követően)
-
veterán
-
senior tag
válasz N.YCityBoy #928 üzenetére
Arra jó, hogy ha sos meg kell örökíteni egy pillanatot, akkor kéznél van. Ha minden körülmény (fény, optimális távolság a témától, stb...) adott, még művészibb képeket is tud lőni.
Nyilván nem egy DSLR szint. -
veterán
válasz Oposzumtoszó #929 üzenetére
Persze, én tisztában vagyok ezekkel, csak sokan egy Nikon minőséget várnak egy "telefontól"😉
-
senior tag
válasz N.YCityBoy #930 üzenetére
Sejtettem, hogy tisztában vagy vele, nem is kötekedésből írtam, csak beszélgetünk.
Amúgy igen, sajnos sokak nincsenek tisztában a telefonokban található lencsék képességeivel és erre még rátesz egy lapáttal a gyártók weboldalán közzétett, stúdió körülmények között készült, agyonszerkesztett fotósorozat, amivel az adott készüléket promózzák.
Valamelyik nap verőfényes napsütésben a kertben lévő rózsákat szerettem volna lencsevégre kapni. Siralmas képek születtek, node nem azért, mert annyira béna vagyok.
Túlexponált és a színtelítettség is borzasztó volt. Automatán készültek, mert nem mindig van kedve az embernek profi módban babrálni. -
veterán
válasz Oposzumtoszó #931 üzenetére
Nem is vettem annak
-
senior tag
válasz N.YCityBoy #932 üzenetére
Apropó, milyen a bőrtok? Gondolkodok, hogy lecserélem az enyémet. Nekem a gyári fekete szilikon van. (EF-PF926TBEGWW). A matt borítás miatt mióta megjött a jó idő három naponta mosnom kell a tokot, mert nagyon meglátszik rajta, hogy összetapicskolom.
-
veterán
válasz Oposzumtoszó #933 üzenetére
Nagyon jó minőségű, csak egy a baj, hogy én nem igazán használok tokot😂 Hirdetem amúgy igen jó áron, ha kell esetleg írj rám privátban Ahogy néztem még közel is vagy👍
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz N.YCityBoy #934 üzenetére
Megtaláltam, köszönöm. Sajnos a flipes tokokat nem szeretem, ami nekem van az hátul sima szilikon, elől meg csak egy keret. Bőrből is van hasonló kialakítású. De alszom egyet az ajánlatra!
-
csoe
tag
válasz N.YCityBoy #934 üzenetére
Ment egy üzenet, amolyan régimódi SMS formában...
-
veterán
-
gusthy
veterán
Elvileg ez volt a legutóbbi frissítésben: [link]
-
Beantech
tag
Sziasztok,
Én is bekerültem a fold klubba. Cseréltem az S21 ultrát fold 3-ra megnézni mennyire is fekszik nekem ez a kialakitás.
Az autót is hozzá kellene igazitani az új telefonhoz, az lenne a kérdésem hogy ti milyen autóstartót használtok a foldhoz?
Lehetőleg olyanra lenne szükségem ami nem a szellözőrácsba van felszerelve mert nekem az gyenge és rossz helyen is van.
A jelenlegim (iottie easy one touch 5) elég erős tappancsos az S21-et simán elbirta de ez azért még annál is nehezebb.Köszi
-
Redy
tag
Sziasztok!
Nővérem most vett ilyen telefont és szeretném meglepni valamilyen designer tokkal. Az Iphone 12 telefonjára anno találtam moschino tokot. Angliában él. Esetleg valaki tudna ajánlani weboldalt ahol tudok rendelni neki? Köszi. -
vilmose33
őstag
Sziasztok!
Fogta magát és be kapcsolt az alvásidő mód,pedig biztos nem állítottam be. Be kapcsoltam ,fekete fehér azt híttem valami vírus, szerencsére fent jelezte,hogy be van kapcsolva, valakinek volt ?A jövő most van
-
KerekesLevi
tag
Sziasztok!
Én is vettem egy ilyen telefont, és nagyon tetszik.
Autós töltőt fabrikálnék magamnak: egy 15W-os Qi töltőt raknék a műszerfalra, amibe mágnesek vannak beépítve. A telefon tokjába meg valami fémet applikálnék. Amikor beülök a kocsiba, csak odaádintem a telefont a töltőhöz, ami odaragad, és tölteni kezd. Az előző telefonomban működött, de kisebb volumenben (s10e). Szerintetek létezik valami olyan megoldás, ami gyári, vagy ahhoz közeli? Magsafe? Vagy valami hasonló?Üdv.: Levi
-
ADAM1337
nagyúr
válasz KerekesLevi #949 üzenetére
A fémlap instant blokkolni fogja a QI töltést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest