Új hozzászólás Aktív témák
-
daty5
tag
Este még először átmentettem a telefonra, de nem sokra mentem vele, mert úgy csak a hívás "zenéjét" lehet módosítani.
Az első tipp nem jött be, mert nekem nem jelentek meg olyan opciók, amilyeneket írtál.
Próbáltam képernyőképet feltenni, de egyenlőre nem sikerült, majd megpróbálom később.A második - nyitott telefonnal - más menüket ad ki a 3 pontra, majd erről is küldök képernyőképet, de sikerült átállítanom, mert ott van egyéni jelzéshang.
De... csak "wiber messages" hang van benne beállítható, ide kellene bevarázsolni az enyémet ha tudnám hogy hol van ez, de egyenlőre a fájl kezelőben nem találom, de rajta vagyok!Köszönöm szépen, hogy foglalkoztál a problémámmal, és nagyot léptem előre!
-
Nem. Nem a mikrofon hangját veszi fel. Legalábbis én nem úgy tapasztalom. Amikor egy működő gyárban dolgozok, ott esélytelen így felvenni bármit is. De mégis tisztán és érthetően hallom a másik felet. Én csak azért dobtam fel ezt a lehetőséget, mert kb 5 perc telepíteni és tesztelni. A régió váltás meg egy kicsit több idő. Meg PC is kell hozzá. Szóval két lehetőség van, mindenki eldöntheti, hogy neki mi a szimpatikus.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Ace owner
addikt
Ehhez a témához kicsit visszakanyarodva. Nem rég realizalodott bennem hogy mivel rootolva lett a készülékem semmi garancia nincs rá így felkerestem az előző tulaj akitől vettem a telefont. Rendkívül segítőkész volt és valószínű hogy nem ő csinálta hanem az első tulaj akitől ő vette. Természetesen felkerestuk ot is mossa kezeit azt sem tudja mi az kicsit össze vissza is beszél tuti hogy nála került rá a root.
A kérdésem igazából az hogy vissza lehet-e nyomozni bármilyen módon hogy mikor került rá ez a szoftver mert az tökéletesen megmutatna kinél tippelt a knox.
Oktogon samsungban azt sem tudták hogy mi az a root úgyhogy a hivatalos utat elengedtem inkább.
Van itt a fórumon valaki aki ért ehhez vagy jobban járok xda fórumon?Galaxy Fold 4
-
Grenczii
tag
Most reggel át is tettem műszerfalra anyós oldal felé majd hazafelé kiderül. [kép]
AAWireless is kb egy hete van meg , tegnap hazafelé eldobálta a kapcsolatot most először lehet neki is meleg volt De lehet valamit én nyomtam el. Kb 3 hét alatt jött meg , kapsz egy DHL nyomkövetési számot , kicsit lassan dolgoznak mert visszaigazolást kapsz róla hamar de vagy 4 nap volt mire eljutottak a feladásig.
Kb 30 másodperc mire csatlakozik , nálam Waze megy a fejegységen és Youtube Musicról szól a zene, lag nincs.Bluetoothon keresztül megy minden, lehet azért dobálta el tegnap mert telefon párosítva van a fejegységhez valahol azt írták nem unpair-t kell nyomni hanem egyszer a lekapcsolódást és nem akad össze a wirelessel.
Meg közbe melegszik a teló azért kéne a szellőzőre tenni. Nekem a Vitarába pont a kerek szellőző is tetszett azt csak a szívás van vele[ Szerkesztve ]
-
Grenczii
tag
Na megvan a tartó , Cellect márkájú , ugyanez van Amazonon/Alin szerintem.(hasonló áron)
[link] Eddig meg se mozdultam még az autóval csak bepróbáltam, de stabilnak tűnik, beleteszed a telefont akkor "megfogja", alul van egy gomb megnyomod kinyitja.Fekvő/Álló módban is tartja a telefont.
Képek: [kép] [kép] [kép] AAWireless-t használok, de ugye melegszik közbe a telefon így legalább amit merül visszatölti meg kap a klímából is egy kis hűvöset.Samsung Aramid tokkal működik a töltés is.[ Szerkesztve ]
-
Grenczii
tag
Én most komplett tartót kell hogy vegyek , remélem jövő héten megjön(S21 UAG tokkal belefért a Fold az aramid tokba esélytelen) .Ez lesz: [link] Ránézésre fogja bírni a Vitara kerek szellőzőt is.Szélvédőn még soha nem volt telefontartóm, a műszerfal meg természetesen nem sík hogy oda tegyem.
De végre nekem is meglett a telefon a sok utánajárás/telefonálás után szombaton kihozta a futár.Pedig szombaton nem is szoktak szállítani.Természetesen munkahelyre kértem mehettem be érte[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Én ezt értem is, de a két toll amit linkeltem tök ugyan úgy nézett ki és nem tudtam, hogy miért Pro az egyik amikor tök ugyan az...
Azt hittem "simát" nem lehet külön csak tokkal együtt venni!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
-
veterán
Teljesen jogos, de az a "baj" külön tollat nem tudsz venni csak tok és toll az meg már kb annyi, mint a Pro. Számomra az a tok használhatatlanul vastag volt és nem érte meg azt a kényelmetlenséget, hogy abban hordjam a telefont. És mivel szinte ugyan annyiba kerül, ezért ajánlottam én a Pro-t.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Igen, én is erre tippeltek, illetve arra, hogy a hajtás kevésbé fog látszódnak.
Én is szeretem hogy normál méretű a toll, jobban kézre áll.vinczetibor pedig olyan pletykákat olvasni, hogy a külső kijelző aránxán változtatnak. Amúgy Ti ne. Tudom hogy vagytok vele, de nekem úgy fél napig volt fura, utána megszoktam. Egyedül a billentyűzet ami néha bosszantani kicsi :D
-
vinczetibor
aktív tag
A készülékházba berakható ceruza nem lesz elég ahhoz, hogy lecseréljem a Fold 3-at a Fold 4-re. Az új processzorok alig jobbak, mint a Snapdragon 888. Egy, a kihajtás után az ideális 16:9 képernyő arányhoz nagyon közelítő, nagyobb belső kijelző esetén gondolnám meg a cserét. Ez viszont egy még keskenyebb külső kijelző mellett (erre nem vágyom), vagy egy háromszor hajtható kijelző esetén lehetséges csak, illetve egy "rollable" kialakítás jöhet még szóba.
Egy szélesebb külső kijelző csak rontaná a belső kijelző képernyő arányát.[ Szerkesztve ]
-
Decske
senior tag
Saját tapasztalat, hogy DP nem igazán támogatott ezért írtam a HDMI-t. Van egy dokkolóm, amin van hdmi és display port kimenet is. DP-on alacsony felbontáson tol csak ki képet és a Dex kiírja, hogy ezt a módot nem támogatja. HDMI-n nincs ilyen problémám.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Micro Four Thirds
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- További aktív témák...