Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
eduba
aktív tag
válasz
#16695808 #50072 üzenetére
Szerintem attól, hogy a Samsung és a Microsoft kötött valami együttműködési megállapodást. Így a Microsoft termékek talán jobban vannak optimalizálva a Samsung telefonokra.
Illetve ha jól emlékszem akkor az Office alkalmazások előre telepítetten érkeznek a telóra (word, excel, ppt) -
Mr.Silkó
veterán
válasz
#16695808 #45503 üzenetére
A OneDrive-nál csak azzal vigyázz, hogy ne csinálj fr-t a telón, mert nekem egy kényszerű gyári vissza után elveszett az extra 100GB felhőtárhelyem, benne minden mentett adattal (kábé 55-60GB). Nem volt semmi olyan, ami ne lett volna meg másik mentésben is, de azért nem volt őszinte a mosolyom ezután és hagytam is a francba a OneDrive-ot.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
#16695808 #45282 üzenetére
Attól függ, honnan csinálod a resetet, illetve milyen célból.
Ha magadnak, akkor mindegy, hogy kilépsz-e, bárhonnan is indítod a resetet, mert tudod gondolom a saját fiókod kódját.
Ha el akarod adni, akkor vagy a menüből indítsd a gyári alaphelyzet visszaállítást, akkor az kilépteti a fiókot, ha recoveryből csinálod, akkor ki kell lépned magadtól.[ Szerkesztve ]
-
kaisers
aktív tag
válasz
#16695808 #37702 üzenetére
Szerintem ne bonyolítsd túl. Ujjnyom vagy bármi más feloldás, nfc folyamatosan bekapcsolva (úgyse eszik szinte semmit az akkuból) és kész. A Takarékos kártyát meg, úgy tudom egy virtuális kártyával tudod használni csak, úgy mint ha fel töltő kártya lenne.
Én minden gond nélkül használom, de a frissítések előtt azért olvasd el a véleményeket a play áruházban, mert néha tudnak érdekes dolgokat művelni a frissítésekkel
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#16695808 #25124 üzenetére
Ez egy szabad topik, a témába vágóan mindenki azt ír be, amit akar, és nem mindenki követi az elejétől kezdve ezt a fórumot, a fólia kérdés pedig elég szubjektív, ahogy az összefoglalóban is jeleztem, ráadásul lehetnek újabb tapasztalatok is, mindig. Éppen ezekért abszolút indokolatlan lenne a modiknak bármi hasonló hozzászólást törölni.
STEVE-069
Szívesen! Akármi az eredmény, jelezd majd kérlek, hadd tanuljunk belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#16695808 #21229 üzenetére
Szia!
A progi a netet számottevően nem eszi. Kiírja a legtöbb ismeretlen szám gazdáját, amennyiben az szerepel valamilyen online adatbázisban.
Azt viszont javaslom, hogy a beállításoknál állítsd úgy be a funkciót, hogy a te adataidat ne ossza meg (név és szám megosztása off).
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+