Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasper07
tag
válasz andrisbandi #10815 üzenetére
Hali!
Ez lesz, köszi!
-
Burt1793
veterán
válasz andrisbandi #10483 üzenetére
Nekem a legelső van meg, hang nélkül beletekergettem, nem tudom mit mondott róla. Egész jól néz ki ez a tok, nem vastagítja nagyon, a gombok jól elérhetőek, le nem esett még a telefon, szóval nem teszteltem, nem is akarom. A hátulján kicsit fura a felirat, illetve a dudor. Vízben is volt tokkal, bírta.
-
oszi666
őstag
válasz andrisbandi #9971 üzenetére
Nem hiszem mert ugyanez a sim masik telefonban teljesen jol mukodik. De koszi az otletet!
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
glocker
tag
válasz andrisbandi #8693 üzenetére
igen gyári android... és csak play-ről letöltött app-ok... de ezek között sincs semmi extra...
nemrég telefonálni nem lehetett vele... eldobálta a kimenő hívásokat, azután meg már a bejövőket se mindig fogadta..., cash törlés és azt hittem, hogy megoldotta, pedig nem... most meg az előbb bekapcsoltam a wifit és utána vagy a skype indításra megfagyott... semmire sem reagált...
azt se tudtam, hogy kell resetelni... de a pwr + vol.down egyszerre 7másodpercentúli nyomása segített...
de hogy őszinte legyek, nem pont ezt várom egy 250e-re telefontól... (mondom én mákos vagyok, olyan helyen dolgozom, hogy én ingyen kapom ezeket... de ha fizettem volna érte, most biztos csúnyákat mondanék...)
bocs a béna kérdéseket :-(
-
drift007
csendes tag
válasz andrisbandi #8680 üzenetére
Hogy probálta e már valaki,vagy tud e hasznos infót erröl a baromságrol ! Ennyire volnék csak kíváncsi egy hozzá értö személytöl ! Aki tudja is mit beszél
-
drift007
csendes tag
válasz andrisbandi #8673 üzenetére
Örülnék ha lenne valaki ,aki próbálta már sikerrel. Mert nekem sehogy nem megy.
-
drift007
csendes tag
válasz andrisbandi #8671 üzenetére
Nem konkrétan erre gondolok
https://www.youtube.com/watch?v=y_sQPE4xY1M -
Baros05
csendes tag
válasz andrisbandi #8476 üzenetére
Mielőtt megvettem az S7-emet, én is alaposan körbejártam a garancia témát. Beszéltem GSM-es ismerőssel és a hivatalos samsung szervízzel is.
Nos:
- ha GSM-ben vásárolsz telefont, hiába írják, hogy "gyári garancia", a hivatalos Samsung szervízben csak akkor fogadják el, ha magyar a garanciapapír. A legtöbb GSM EU-s papírral adja, de a Samsung csak a MAGYAR GARI+MAGYAR SZÁMLA ellenében csinál vele bármit is.
- a Samsung 1+1 évvel adja a telefonját és ez kizárólag Magyarországon érhető el így.
A lényeg a garanciapapír. Ha az magyar, nem EU-s, akkor nyert ügyed van. Különben a Samsungosok nem veszik át, pont így akarják kiszűrni a szürke importot, hogy ne a sarki GSM-nél vedd meg, hanem valamelyik mobil szolgáltatónál vagy a Samsungnál.
Hivatalosan 3 színben jött be az országba az S7. Fehér, fekete, Arany. De sok GSM-nél található Rose meg Silver is...na azok tuti, hogy EU garisok. Illetve ha a tárhelye eltér a 32 GB-tól, akkor is cink van, mert kicsiny hazánkban csak 32-eseket hoztak be... -
600700
senior tag
válasz andrisbandi #8476 üzenetére
Ezt a keszuleket a Samsung magyarorszag hozta forgalomba ?mert akkor regizhetsz a 2 evre. Vagy melyik orszagban van ra a 2 ev gyartoi gari ahonnan hoztak?
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
Csigger
őstag
válasz andrisbandi #8238 üzenetére
Köszi, rá is csekkoltam elég jónak tűnik, még olvasok róla pár tesztet, de ennyiért simán megrendelem szerintem.
Apple and Android user
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik