Hirdetés
-
GAMEPOD
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissati66
tag
válasz
gerner1 #54611 üzenetére
Nálam a tárhely elfogyása okozott lagolást olyan szinten, hogy volt pár pillanat, amikor majdnem földhöz csaptam. És mivel nem szoktam figyelni a szabad tárhely méretét, csak akkor vettem észre, amikor már kevesebb, mint 1 Gb maradt és jelzett a rendszer. Akkor nekiláttam, csináltam egy nagytakarítást (alkalmazások gyorsítótárainak, némelyek adatainak törlése, nem használt appok eltávolítása), cache partíció törlése (ezt korábban többször is megpróbáltam, persze eredménytelenül, mert a szabad tárhely hiánya volt a valódi probléma) és utána olyan lett, mint újkorában, száguld rajta minden, úgyhogy megint nagyon szeretem
-
naja
aktív tag
válasz
gerner1 #54611 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő válaszod, és hogy szántál rá időt.
• Az áttűnések, animációk rövidre állításán az elején már túl voltam, semmit sem segített. Ezt sejtettem is előre, mert nem türelmetlen vagyok kivárni ezeket az áttűnéseket, hanem látom hogy léptem nyomon akadozik a rendszer (szinte mindenben, nem csak a UI animációknál). A rendszer darabossága, laggolása, alkalmazások sajtreszelő szerű indulása, és egyáltalán a működése tök fárasztó. Az érintőképernyő érzékelése agyzsibbasztó, tisztára olyan minta amikor desktop windows kevés rammal, kevés hdd-vel feladatot kap.
• Cache wipe-pal is próbálkoztam, semmit sem segített.
• A telefont alapvetően telefonálásra használom, emellett Hangouts chat, fényképezés, Autheticator, Google Maps, Internetbankok futnak rajta, Index app, Opera a böngészéshez, Időkép és Spotify. Szerintem ezek közül nem eszi a lelkét egyik sem.
Facebook volt rajta, de annyira borzasztóan lassúvá tette, hogy nem maradt fent sokáig. Instagram, Waze, vírusirtó és egyéb ostobaság sincs és sose lesz.
• A Frame Drop-os topicokat megtaláltam én is, de ott többnyire a 60 FPS-es kapcsolatban írnak. Nekem ennél általánosabb bajom lehet, mert 30 FPS-nél (meg persze 240-nél) is vannak gondok.•• Még nem szántam rá magam a full Factory Resetre, úgy értem backupból visszaállítás nélkül. Most ez következik majd, mert attól tartok, hogy valahol van valami rendszer beállítás, ami keresztbe tesz, és ezt a restore-ral együtt visszakerül.
Kérdés:
A RAM problémára gondoltam már régebben én is, csak az meg sakk-mattnak tűnt. Pláne, akkor pár hónapos készüléknél ez nem esett jól. Ezt lehet tesztelni valahogy? Vagy létezik bármi teszt, diagnosztikai szoftver, ami ellenőrzi a standard paramétereit, a normál működése megfelel-e a típusának?Illetve továbbra is érdekelne, hogy ha felteszek egy új rendszert (LineAge vagy FloydQ), akkor az kompatibilissá tehető-e Netbank appokkal (KH és CIB)?
Lehet, hogy ostobaságot kérdezek, de ezt a részt nem látom át.
Tudomásom szerint, ha új rendszert szeretnék, akkor, először rootolni kell (ezen a ponton garancia és Knox végérvényesen elvész, és a netbankok sem működnek), aztán TWRP, és jön az új rendszer installja. Ezen a ponton amúgy rootolva van a telefon? Ha igen, visszacsinálható, hogy ne legyen rootolt?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- alza vélemények - tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2/2+ év gari/AppleCare+/SZÁMLA/plusz szíjak
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest