Hirdetés
-
GAMEPOD
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
válasz
Silent77 #1970 üzenetére
Ez azért lehet mert a gyorstöltés 9V-on megy és ott a kevesebb amper is többet jelent a normál 5V-hoz képest.
Ma végre megkaptam én is az edigital-tól a fehér edge-met.
Nagyon nagy előrelépés nekem a note2-hez képest.
Sony kamera van benne. Kijelző hibátlannak tűnik, bár vr alatt van kis szürke pont , szerintem egy kis kosz szemcse van a lencsén, majd holnap letörlöm. Végignéztem lcd test app-al minden színnel a kijelzőt nagyítóval, nem látok rajta hibás pixelt.
Minden hibátlannak tűnik, csak a kis hangszóró burkolata áll fel egy kicsit bal oldalt, pár tized mm lehet, jobb oldalt teljesen síkban van az üveggel.
Vietnámi gyártás XEH független. Nektek hol gyártották az s7 edge-t?
Ezt leszámítva hibátlan a kivitelezés, azért ez is bosszant egy kicsit, ilyen miatt a note2-ben képernyőt cseréltettem gariban(az új kijelző amit beégés miatt cseréltek volt ilyen pontatlan hangszórós)
Ja igen és a fehér alól tényleg kivilágít egy kicsit minden, a ledek is meg a gombvilágítások, a kijelző körül is, de nem vészes szerintem.
A VR meg hatalmas élmény szerintem, bár tényleg van hová fejlődnie még de pár év múlva ha tökéletes lesz min 4k kijelzőn akkor mégjobb lesz, így sem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest