Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz Dj.Kütyü #13521 üzenetére
Én nem így vettem észre, de tényleg kíváncsi vagyok szerinted miről kellene szóljon. Ez már nem sgs 1 ahol romolás megy minden nap, ezt a többiek is belátták hisz nem erről beszélnek (igaz itt már gari vesztéssel jár). Mi másról lehetne beszélni ha nem a felmerülő problémákról? Egyébként meg de, "itt nyomja" nagy esély van rá hogy meg fog javulni, hisz segítenek a többiek, erről beszélünk hogy erre való főleg ez a topic.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Dj.Kütyü #13478 üzenetére
Nem mondhatok semmit,de cd minőségű beszélgetés és azonos időben az internet is gyors lesz! Nagy előre lépés lesz! Már régóta folyik a fejlesztése!
Szerk!Kis hazánkban nem lehet tudni mikor lesz elérhető,mint a 4G is újdonság holotttttt???
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Szpisti
addikt
-
-
w333
félisten
válasz Dj.Kütyü #13312 üzenetére
Szóval a szervizes nem akarta cserélni a telefon ... erről van szó ?
Visszaolvastam ennyi hibád van és visszautasítottad a cserét ? nekem ez kicsit sántít, nem tudom mit mondott a szervizes hogy így meggyőzött de én ennyi hibával biztosan cseréltettem volna
De ez majd hamarosan úgy is kiderül, lehet hogy Samu -nak elege lett a sok cseréből, előbb vagy utóbb szerintem biztosan ez lesz !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Pow
tag
válasz Dj.Kütyü #13314 üzenetére
Akkor ez mi? Mintha Te nyomtad volna ezeket is
Milyen papirral próbáljam a rést?A4?Vagy névjegykártya?
Na.az A4-es lap befér.Akkor csere?
Most próbáltam.Ja nem kellett erővel tuszkolni.
Na kértem házhozjövős embert.Nem tom mit kezd vele.Selfi kameránál benyomható picit.
Hát bakker csak egy majd 200ropis dologról van szó.Meg a Samsung call centerese azt irta hogy "hivatalosan nincs információjuk a problémáról".Bizony cseréltetem!Méghozzá 1/1-be.Bontatlanra méghozzá.
Lélegzik a jobb sarok.Most nézte meg egy szervizes haverom.Tehát Csere.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy N10+ S9+ & Watch
-
Sebestyen01
őstag
válasz Dj.Kütyü #13124 üzenetére
Nincs kedvem tessek valaszolni...
Mas:
Nem birtam ki... berendeltem egy fasza fekete edget a telekomnal majd 17.en kihozzak,majd jo lesz a note mellett valamire tul jo arban volt nem tudtam otthagyni! Most megyek mosogatni, valamivel az asszonynal elo kell idezni az informaciora felkeszult allapotot[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Dj.Kütyü #13058 üzenetére
Ugye, elég szar érzés, ha valami nem stimmel a készülékkel?
Csak azért, mert eléggé tépted a szád itt, hogy minek foglakozik itt mindenki ilyen meg olyan apró-cseprő dolgokkal. Mert, ha úgy vesszük, akkor te problémád is csak egy apróság!De ez a normális...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dj.Kütyü #13039 üzenetére
Nem az a legfontosabb, hanem az, hogy a kijelző négy sarkát ha nézed nincs egyforma mélyen beültetve. Ha megnyomod a kijelzőt és úgy érzed, hogy beljebb tudod nyomni tehát puha(az első nekem ilyen volt) akkor kell gariztatni mert feljebb is válhat, és bemehet a por. Vannak példányok a neten amiknél sötétben a fény is kijön, annyira felvált...
Akinek nem inge ne vegye magára csak segíteni akartam, nem pánikot kelteni. -
legenda
válasz Dj.Kütyü #13006 üzenetére
nem teljesen mindegy, hogy melyik oldalával tolod be, de teljesen egyik oldalával se szoruljon.
igen, a hegye is mozog, mert egyrészt cserélhető, másrészt a nyomás erősséget több szempontból is érzékeli a telefon.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
-
motown5l
senior tag
-
Djatis
senior tag
válasz Dj.Kütyü #12956 üzenetére
Az a tökéletes Note 4 ami most van nekem! Ez már a harmadik október óta hidd el tudom milyen a szar! Eddig amik voltak mindnek ott volt a miliméteres rés és hidd el elég gáz mikor be megy oda a kosz! Ebben az árkategóriában kicsit minőségibb összeszerelést várok el, elvégre nem Ace 4-et vettünk!
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Djatis
senior tag
válasz Dj.Kütyü #12949 üzenetére
Rakd fel a Samsung info-t az kiírja!
Am nem értem miért baj neked, hogy mindenki átnézi a telóját!
Örülünk neki, hogy neked rendben van/ igénytelen vagy rá és nem érdekel DE itt úgy látom mindenki saját magának vette a fizetésébő amiért megdolgozott és szeretne azért a pénzért minőséget kapni!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
b.bela1
őstag
válasz Dj.Kütyü #12904 üzenetére
Átb@szod magad...Kali nemrég lírta, hogy van a 3g-4g-térerő sztori.
Csak itt most már tényleg nem akar senki visszaolvasni.
Kezd lesz@rulni a topik...Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
apaszka
veterán
válasz Dj.Kütyü #12904 üzenetére
Nem tudom,én nézem mint a hülye gyerek,de ez rendben van! Kijelző ,rácsok egyenesen állnak. 11.havi gyártású F es független... EU modell. [link]
Sebestyen01
+1Igen,ritka .
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest