Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
Szerintem meg az 🍎 miatt lesz 7 .
Azokat majmolják, így ne mááá csak a 6 nál járjanak még?
Bár én a 11 et adtam volna névnek, hogy nagyott szóljon.Így a Note4, Note5 így lecserélendő régi vacak lesz azonnal.
Szerk.
Ezen is látszik, hogy ez egy számháború, és nem a felhasználó igényeikhez alkalmazódó / kiszolgáló vonalat képvisel a samsung.
Ezért is lesz mindig kis hiba benne javítatlanul, hogy majd az új jobb lesz! Azt vedd......
[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
240 ezerért én is jobbat várok.
Most meg az 5.1.1-et. Ha az után megjavulnak ezek a dolgok vagy visszaallnak kitkat szintre, elégedett leszek.
Az előző jopar hszben többen leirtak ugyanazokat a problémákat amik nálam is vannak, nem én találtam ki.Ez a készülék jobbat érdemel? LOL, beszélj vele, hátha lecsereli a talaját.. Kicsit fordítva ülsz a lovon...
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Ezzel az új telefont árulják.
Mi nem kapjuk meg a samutól szerintem ez miatt.Ez nem a microsoft, hogy a régebbi készüléke is megkapja az új szoftvert és abban az új kamera, és minden benne van.
Erre más szelek fújnak...Sajnos!
De a nexus is így van. Az 5 is megkapta az új cuccokat, arról nem is beszélve , hogy míg várjuk az 5.1.1-et ott már a 6 nál/ M nél járnak....[ Szerkesztve ]
-
boksz
senior tag
Te meg linked azt amit kérdeztek vagy maradj csendben, hülyeségetek és is tudok írogatni !
Ne pattogj itt, volt egy kérdés, a válaszod hülyeség volt ( mert nem érted ezt a részét ), ezzel semmi gond, segítettem neked is + a kérdezőnek is erre kioktatsz !!!!
Ennyi"Minden eszköznek megvan a funkcionalitása a Note4 távol esik ettől, hogy megérts a feltöltött képet, ennyi ... (szerintem)"
Már miért is esne távol az idő mutatása, évek óta használom a beírt linket és tökéletes a Note4 is, szépen mutatja az időt !
Pl. az időjárás előrejelzés nem esik távol egy telefon funkcionalitásától ?[ Szerkesztve ]
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez nem a spigen hibája, hanem a Samsung átverése. Ergo ez egy silány minőségből készült, mégis luxus anyagnak KINÉZŐ mobil. A körben futó króm rész attól is karcolódik, ha egy légy elfingja magát rajta. Nonszensz.
Gyári ledes flip emiatt az átlagnál jobban véd. A króm részéhez nem ér hozzá, viszont simán letakarja még.
Szóval, amibe be kell "bujtatni" a készüléket, abban karcolódni fog, mert valamennyi "mozgása" még így is van és ráadásul minden behelyezés és kivételkor is nagyon kell figyelni. -
blu79
addikt
Szia én is így jártam a Spigen tokommal, szerencsére időben észrevettem és nem tettem többet bele, most egy superslim átlátszó szilikon tokban van amit könnyen leveszek és tisztítok, én a karcokat sikerült kipoliroznom gyári állapotra. A Spiegen tokot meg eladtam
[ Szerkesztve ]
-
nagyon kevés tok van, ami nem gányolja össze a telefonokat, illetve a legjobbaknál is adott a lehetősége, hogy a tok és a telefon közé került por problémát okoz.
tudsz javítani a helyzeten némi tisztítással, vagy akár "polírozással".
annyi negatívumot látok, hogy nincs az a tok, amit én rátennék a telefonjaimra, cserébe karctalanok maradnak, viszont így jobban kell óvakodnom például a leejtéstől, de azzal sosem volt gondom. (lekopogom!) -
-
BKon
csendes tag
Hali!
Több alkalmazás is ébren tarthatja a wifit. Nálam pl. a Viber (is), meg emellett van minden ami kell. FB,Messenger, Gmail,Hangouts. Ezek bizony igénybe veszik az akksit, de ha ez az ára, akkor ám legyen. Azért veszek csúcsmobilt, hogy a lehető legtöbb funkciót kihasználjam (ezek az appok nekem évek óta szereplői a telóimnak), nem azért, hogy 3 napig fel se kelljen tölteni. Sajnos ez manapság még nem fér meg egymás mellett, pedig nyílván ennek mindenki (én is) örülne.
Amúgy le tudod ellenőrizni pl Vibernél -> Beállítások/Általános/Wifi alvó állapot szabályai pontnál át tudod állítani (ha akarod) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreaiak új phabletje nem lábjegyzet, hanem fejezetcím lehet a mobilos Nagy Könyvben. Fémkeret, next-gen hardver, QHD kijelző, OIS, SpO2 és még sok egyéb mozaikszó.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest