Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancsuri
veterán
válasz hackeeeee #30209 üzenetére
nem
de innen letöltheted:
arm Android 6.0+
arm64 Android 6.0+költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
bebuci
tag
válasz hackeeeee #29829 üzenetére
Nem vagyok informatikus éppen ezért elvárnám egy csúcskészüléktől, hogy mint síma felhasználó egyszerűen tudjam az aktualizálásokat feltenni. Nem adatokat menteni, másolni, gyári visszaállítás és utána telepíteni... Gondolom nem nagy elvárás...
HTC Diamond, Desire, Incredible S, Sensation, One X, One M7, One M8, Samsung Note4, Samsung S8, HTC U11 +, Samsung Galaxy Note 8
-
-
-Skylake-
addikt
válasz hackeeeee #29779 üzenetére
Szerintem csalódni fogsz , ha az S7E-hez akarod hasonlítani. Akárki akármit mond , akármennyire is szeretem/szeretjük a notesz4et , az S7E egy majdnem minden tekintetben jobb készülék és nem is csak a note4nél , hanem gyakorlatilag minden készüléknél. Android vonal szerintem ellenfél nélkül van jelenleg a samu S szériája.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-Skylake-
addikt
válasz hackeeeee #29777 üzenetére
Nekem is DBT 601 van , szerintem nemrossz. Bár többet vártam , de "hozza a kötelezőt". Bár egyből ment a root , kiirtottam majdnem minden gyári cuccot ( s-healt , s-note , s-plannar beleértve ) , úgy érzem kicsit mintha fluidabb lenne mint mondjuk az 511.
(#29774) apaszka : mindenképp jelezni fogok , de sok esélyt nem látok rá , hogy találnék megoldást :/
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #28763 üzenetére
Én azt használom, nagyon régóta. Megvettem ezt is mert jó fejlesztő, megérdemli a pénzt.
Most elég nagy ugrás, változás van benne. Minden téren fejlesztette.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Risard
aktív tag
válasz hackeeeee #28715 üzenetére
Hát szerettem én is a Note 4 üzemidejét! Meg az egész telefont csak a frissítések zavartak! Lett egy Nexus 6 de az üzemidő érezhetően kevesebb a nexuson!
Októberben vehetek telót szolgáltatónál addigra elfogadható áron lesz majd az s7 edge!Aminek üzemideje legjobbak között van! S a note 6 nem lesz szolgáltatóná addigra szerintem -
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #28693 üzenetére
Ismerős szitu!
Asszonynál a Nóta3 am,a kisebbik fiamnál a régi S3 am...Ha valamit kinézek,akkor a családba keresek neki helyet,hogy jöhessen az új!
Most mint nézegetem a lehetőségeket,a Nóta 4 em az S3 at fogja váltani szerintem,mert már igen vacakul néz ki nála .
Én meg nézegetem a Nóta 6 othttps://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dobobazsy
őstag
-
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #28507 üzenetére
Én nem várom.jó a mostani ,csak egyedül az aksi ideje gyengébb nálam!
Minden másban király!Bocs a gif-ekért,de feldobom kicsit,gondoltam a hsz-eket!
Olyan egyhangú mostanság!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
félisten
válasz hackeeeee #28352 üzenetére
Elviekben (most újra átnéztem) minden fájlszinkronizálás ki van kapcsolva, egyedül a FolderSync megy, ami viszont sugarsynces felhővel tartja a kapcsolatot, ideértve a DCIM mappát is.
Most hétvégén lesz időm egy kicsit játszani vele, szétnézek.
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
pilu85
őstag
-
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #27739 üzenetére
A karhoz rögzíthető tartót jobbnak tartom. Vagyis a telefonnak jobbnak. Ilyen merev tartóban sokkal több rázkódást kap közvetlen, így tuti nem jó neki.
A pna-k ezt jobban viselik mert erre van direkt tervezve. Navigálásra ilyen spec esetben jobbak szerintem.
A hátizsákban mint mondod jobban van védve is.
Belátástól, és közvetlen ütődéstől is.Persze ez csak az én véleményem és nem biztos, hogy is van 100%~ban.
De én tudom , az eső nem tesz jót ennek a típusnak. Volt alaplap cserém.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Yeeeti
tag
válasz hackeeeee #27737 üzenetére
5,5"-ba szerintem nem tudod belegyömöszölni + szerintem ezek a magas táskák instabilak. De ha találsz valami jót linkeld
Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3410 > Siemens S55 > Nokia 7650 > Motorola MPX 200 > Sony Ericsson 910i > Sony Ericsson W950 > Sony Ericsson P1 > Samsung Galaxy S > Samsung Galaxy Note 2 > Samsung Galaxy Note 4 > Huawei Nexus 6P > Oneplus 6 > Oneplus 6T > Oneplus 8 Pro
-
Yeeeti
tag
válasz hackeeeee #27728 üzenetére
Levehető az tuti. Bevallom fektetve nem próbáltam, állítva is elég teret kitakar a tv
Nekem van nyereg alatti táskám, amibe bele is férne, de én oda rakom a kulcsom, tárcám ilyesmi, szóval az nem játszik.Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3410 > Siemens S55 > Nokia 7650 > Motorola MPX 200 > Sony Ericsson 910i > Sony Ericsson W950 > Sony Ericsson P1 > Samsung Galaxy S > Samsung Galaxy Note 2 > Samsung Galaxy Note 4 > Huawei Nexus 6P > Oneplus 6 > Oneplus 6T > Oneplus 8 Pro
-
Yeeeti
tag
válasz hackeeeee #27724 üzenetére
Igen, ki lehet pattintani, bár nem könnyen.
Vázra rögzítős megoldást én úgy találtam, hogy táska is egyúttal. Abból pedig kb ez illetve ez a fajta van. Az elsőből rendeltem egyet, de nekem nem vált be tökéletesen mert hozzá tud érni a térdem ha kiállok és úgy tekerek, ami elég zavaró. Másodikról nincs tapasztalatom, de az nekem túl instabilnak tűnik.[ Szerkesztve ]
Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3410 > Siemens S55 > Nokia 7650 > Motorola MPX 200 > Sony Ericsson 910i > Sony Ericsson W950 > Sony Ericsson P1 > Samsung Galaxy S > Samsung Galaxy Note 2 > Samsung Galaxy Note 4 > Huawei Nexus 6P > Oneplus 6 > Oneplus 6T > Oneplus 8 Pro
-
Yeeeti
tag
válasz hackeeeee #27711 üzenetére
Én a tavalyi bringa szezonban végig ilyenben tartottam. Tökéletesen tartotta, egyszer se mozdult el a telefon, vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
Grawens
senior tag
válasz hackeeeee #24835 üzenetére
Elképesztő, hogy beindult a szarlavina.
Már azt is tudják Link1 és Link2, hogy a magyar telenoros (PAN) készüléktulajok örülhetnek a frissítésnek, hiszen "Ardai Áron" Független (valószínű azért utalt a független szóra, mert független régiós) Note 4 (SM-N910F) készüléke nemrég frissült, valószínűleg OTA-n. Aham... Már azt is írják, hogy a frissítés elérhető: Kies/SmartSwitch/Odin valamelyikén.
Ez egy oltári jó reklám a szóban forgó site-nak, hiszen forrásnak mindenki ezt jelöli.U.i.: Kies/SmartSwitch nálam COJ3 (5.1.1)-et ír legfrissebbnek.
-
dancsuri
veterán
-
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #24434 üzenetére
A fiam is azt használja ! Nagyon bejön az a kamera cucc!
Feltelepítettem,de nem indul el! Az előző verzió felment,de mindenféle anomáliák voltak miatta! Navim hangja is elment tőle,és újraindulgatott a nóta4 tőle! Szóval felejtős! De próbáld ki! Hátha neked elindul?
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
-
saril
senior tag
válasz hackeeeee #24291 üzenetére
nem vagyok abban biztos hogy nincs már rég olyan akkumulátor ami röhögve elvinni ezeket a modern telefonokat több napig is, csak mivel vad kapitalizmus van így ki a fenének érné meg ezt kiadni? akkor ritkábban vennénk új akkut, ritkábban töltenénk a telefont, és ez nem lenne jó mert nem költekeznénk...
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #24226 üzenetére
4% nál kapcsolt ki,de mikor kikapcsolva rádugtam a töltőre,0%ot írt ki!
Újra kb 3 napja volt indítva!
Szóval nem rossz !
A Kijelző időmhöz tartozik,hogy ma túlórázni voltam,és mivel nincs nagyon térerő,csak akkor kapcsoltam be a szinkronizálást,és a mobilnetet,mikor volt térerő is!Egyébként nem szoktam ezzel foglalkozni!
De ezt el kell mondanom az igazsághoz. Ja és a zene lejátszó a kékfogon küldve hangszóróra ment 6 órát ebből!
[link]
Pár képernyő mentés közben!(#24228) Pow
Azt a másfél napot simán tudja!
Igaz én este már mindíg feltöltöm,hiszen nem tudni kibírná a másnapot végig?
Nem kockáztatok,így 50-60% on is ráadom a kakaót!
Legtöbbször a QI töltőn mert kényelmes,és a számláló sem számolja hozzá a töltést!Sokat nem jelent,de olyan szép!
Persze a csatlakozást a laptophoz,és minden egyebet meg számol![ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
-
félisten
válasz hackeeeee #23884 üzenetére
A töltőből 9 volt megy a telefon mUSB-portjára, ami nagyobb teljesítményt tesz lehetővé. Maga a telefonban dolgozó töltőelektronika így nagyobb áramerősséget tud az akkuba tolni, de csak a max. 4,2-4,3 voltos feszültségen.
MaCS
-
félisten
válasz hackeeeee #23882 üzenetére
A 9 voltot nem az akku kapja -- azonnal megsülne tőle. Egy Li-cellának kb. 4,2 voltnál kezdődik a túltöltési fázis. (3,92 volt fölött miden 0,1 volt többlet kétszeres igénybevétel, 4,2 volt körül kezd még meredekebben emelkedni a görbe.)
A gyorstöltés amúgy durván megterheli az akkut, 2-4-szeres az elhasználódás, a töltöttségi szinttől függően.
MaC
-
legenda
válasz hackeeeee #23761 üzenetére
bele, de nem a note 4 esetén.
kazanka; nem a hasamra ütöttem és úgy írtam.
a vodás passz, arról nincs infóm, de a t-s esetén az van, amit írtam.
a felkiáltójel nem véletlen, bizonyos csatornán hozzá lehet ott is jutni függetlenhez, de nem normál, bármilyen konstrukciós vásárlás kapcsán.
amúgy meg nézzen/nézessen utána a tulaj imei alapján, úgy hamar kiderül, hogy mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tomi613
aktív tag
válasz hackeeeee #23719 üzenetére
Hatékony memóriakezeléssel... aha, amióta frissítettem több ramot zabál. Hard reset után sincs változás. Pedig most még eddig csak kevés programot raktam vissza.
[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
törölt tag
válasz hackeeeee #23322 üzenetére
Érdekes anomália az android kezdeti időszakában voltak ilyen újraindulásnál nincs pin kérés hiba...
F_Gergely: a kínaiak már nagyon jó koppintásokat tudnak csinálni...lásd,ott az Galaxy S6, még az eredeti a polcokra sem került ki már a klón S6ot javában árulták...ugyan ez van iphone téren is,kívülről szintebugyan úgy néz ki, csak belül butábbak egyes kiadások,de van hogy erősebb a hardver mint az eredeti iphoneban...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
handrash
őstag
válasz hackeeeee #22618 üzenetére
Én ugyanígy jártam a note3-al. Addig nem volt probléma amíg nem akartam venni még egy év garanciát. Azt nem engedte. Felhívtam a Samsungot, és ott azt mondták, töröljem és regisztráljam újra. Megtettem, de így elbuktam a kezdeti promócióban kapott +2 hónapot. Ezután írtam nekik levelet és visszaadták.
Szóval én azt tanácsolom, hogy törlés előtt írj nekik és tisztázd a tényállást.Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
szabozeee
aktív tag
válasz hackeeeee #22590 üzenetére
Köszi megnézem. Mondjuk az egyik havernak is note 4 van és neki is elkezdte dobálni a reklámokat, nem lehet hogy valami vírus? Használtok valami vírusirtót?
Ha becsukom a reklámot akkor felajánlja hogy ha beírom az imei számot akkor nem lesz több reklám, na ezt még nem mertem megcsinálni....
Hala Madrid :)
-
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #22535 üzenetére
Most pakolja vissza a cuccaimat! Nem sok 174 alkalmazás! DE a CSC-m DBT mindenhol!
Valószínű jó lesz minden!Gondolkodom a ROOToláson.
Kipróbálnám a nóta5 portolt ROMot! Garim nincs,így nem tudom mi a fene tart vissza! ----------> talán olyan szép a KNOX 0/0 át nézegetni? ------>>> Mert mikor megvettem 1 en állt!Szóval nem is tudom!
.............................................................................................................
Ma megfogdostam a konkurencia készülékét,és azt kell,hogy mondjam ez a legszebb készülék számomra még mindig! Ennyi idő alatt már leszoktam cserélni a telóimat,de ez nagyon bejön![ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #22532 üzenetére
Az sem rossz szisztéma!
Bár az OTA sem a régi ,mint mondották nemrég.Én így csinálom!
Svéd ---->HR kintről...> beállít minimum,--->bentről gyári vissza állítás! DBT fel,és kicsi beááltíás-----> Bentről gyári vissza állítás!
Most várok mire feláll a rendszerem! Aztán belak!
Ha most is eldobálja a SIM em egy két nap után,akkor nem szereti a telóm a merkantilnét,és országát!
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #22515 üzenetére
COI4 -ről léptem vissza a Svéd re. Arról meg páran vissza léptek 4.4re sikeresen.
Ezek szerint még nincs gond ilyen téren.
Sőt nemrég kiderült, hogy aktív lett a pára, és hőmérséklet szenzor az új ROM al?[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz hackeeeee #22441 üzenetére
gondolom igen, mert ha kilépek belőle, akkor - a korábban írt beállítás mellett - eltűnik az eszközök listájáról, más lehetőséget nem nagyon látok a külön kikapcsolásra, vagy olyasmi, mint a wifi...stb., hogy maga a bekapcsolt állapot még semmit sem jelent, ha semmi sem csatlakozik/csatlakozhat hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #22398 üzenetére
Én hr nélkül, csak simán a Svéd nyakába raktam. Egy case tisztítás volt recovery-ből csak utána.
CSC -m kicsit kevert lett,de nem foglalkoztam vele .https://flic.kr/p/z5GQap
Aztán másnapig jó volt, mikor a sím hibákat dobálta spontán.... .
-
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #22390 üzenetére
ÜDV!
Svéd ROM nál nincs SIM eldobálás. CSC is beállt rá.
A DBT vel voltak nálam anomáliák a végén,...egy nap után!
Másnál jó a DBT? A CSC ,és minden? Az aksi idő az jobb még ennék is amit észre vettem. De nem akarom újra felrakni,mert tuti nem szereti a telómat.
-
legenda
válasz hackeeeee #21861 üzenetére
én néztem később a gyakorlatban is, nem akartam csak a tesztekre hagyatkozni.
Littlecar; az is közrejátszik, hogy az egy év körüli típusnál sokan most jutnak el a kihordási időhöz.
tomas01; megtalálod a téma összefoglalójában.
-
legenda
válasz hackeeeee #21857 üzenetére
nem sokkal rosszabb, bár a megapixel csak a fele, de más tekintetben rendben van, tettem is be korábban kapcsolódó note 4 kontra 6 plus kamerás tesztet.
majdnem arra ugrottam át én is, de megpróbálom már kivárni a 6s plus megjelenését.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
apaszka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest