Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tulku

veterán

válasz hito #18331 üzenetére

Köszönöm mindenkinek a válaszokat :F

Én úgy látom most hogy a G4 egy jobban optimalizált herkentyű...vagy tévedek?

Egyébként (kis elmélkedés):

Szerintem ez a melegedés, optimalizálatlanság mind egy meggondolatlan, fejlesztői folymat végeredménye.
    Mára olyan erős vasakat raknak telefonokba, aktív hűtés nélkül, hogy döbbenet, de az optimalizáció gyakran elmarad, félbemarad...végeredmény?
    Irtó erős hardver (van aki meg sem tudja fogni úgy melegszik - nem csak samsung) és meg-meg röccenő felület (néha fagy, akad...mintha nem is lenne technikai fejlesztés) ami a felhasználó azon élményét teszi semmissé, ami miatt a technikai fejlődés valamikor elindult. Persze tudjuk...nem ezért fejlesztenek, hagynak félbe ügyeket, hanem a vásárlói parasztvakítás miatt...vedd meg az újat...és ekkor jönnek a csontkovácsok, egy-két root, saját felület, alkalmazások...stb, de note 2-nél láttam, ezek sem akadás és hiba mentesek, minden kezdődik elölről.
    Mind e közben kiadok a note 4-re 120 ezer forintot (ugyan 10 ezer forintos részletekben) mire kifizetem adhatom el bagóért (talán 40-ért majd elmegy a note2) és én is beállok igáslónak, aki előtt állandóan lóg a mézesmadzag...

Na ennyi...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés