Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
analog kar nélkül sokkal kiszámithatobb volt a mozgás, mert mindig ugyan olyan tempoval fordult a karakter, de analog karnál elöfordulhat, hogy tul nagyot mozditasz. a harc hevében elöfordulhat
jo persze, megszokás kérdése meg minden, de ez itt elég papirforma. ha benne vagy nyakig egy harcjelenetben, akkor tudd rángatni a célkeresztet vagy éppen finoman mozogni egyszerre, mert amikor már az irányito eszköz miatt kell visszavenned a tempobol, akkor az már bajos... -
Ősember
őstag
az elözö példa is ps1 volt, a tied is. azota változott a konzolpiac is és ma nehéz lenne nem auto aimes fps-t találni. ez azért is lehet, mert a mozgás kifinomultabb, az ellenfelek akár elbujnak, felgyorsult az egész játékmenet.
állitásom alapjául képek és youtube videok szolgáltakszoval ma már közel sem ugyan az a helyzet, mint volt '91 környékén...
-
Viktor77
titán
Miért?
Annó PS1-en nyomtam a Medal of Honort. Természetesen nem volt benne auto aim, és nagyon élvezetes volt, semmi nehézség nem volt a célzásban. Igazából minden csak megszokás kérdése. Ha rááll a kezed a konzolos irányításra, észre sem veszed, és mindent ugyanúgy reflexből nyomsz mint pc-n. (Figyelem, nem azt mondtam, hogy egérrel nem jobb és könnyebb fps-t irányítani. )
-
a2d2
addikt
Nem igazán értem a multiplatformot. Hogy lehet ezt egér nélkül játszani???
Vagy le lesz butitva az egész konzol szintre
Új hozzászólás Aktív témák
gp PC mellett immár konzolokon is bemutatkozik a Sacred 2, amely végleges megjelenési dátumot kapott a kiadásért felelős Koch-tól. A kalandok november elején indulnak.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest