Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz novascream #3 üzenetére

A magyar szinkron szerintem tragikus a Witcher-nél (klasszisokkal jobb sok másnál, de még mindig gyenge).

"Vicser volt, egy professzionális szörnyvadász" -> na hagyjon békén ilyen fordításokkal, ráadásul sok dialóg "éle" elvész magyarban (Enhanced Edition-öm van, megnéztem párat mindkettőnél), ráadásul ahol a sztori vagy szövegkörnyezet miatt slut-oznak, fuck-oznak meg egyebek, ott a hundub össze-vissza finomkodik. Remek.

Hekkendszless fanatikként mondjuk előnytelen ilyenekről írni, mert érted, ha én írnék a Diabo-ról, akkor csak alázás és szidalmazás menne végig :)
    De egyébként értem az idokaidat.

Sectumsempra - For Enemies

• SystemRoot

őstag

válasz novascream #3 üzenetére

tudod ez egy teljesen szubjektív dolog, és ezért hülyeség hogy te így ítéletet mondasz ki a játékról. a grafikát lehet értékelni, a harcrendszert, a questek összetettségét stb. de olyasmit mondani hogy nincs hangulata (ráadásul pont az Oblivionra) akkora baromság mint a sötét beton.

persze mindenki azt monda amit akar, csak kicsit naiv butaságnak tűnik hogy te most így kijelentgetsz ilyesmit játékokról amikor nem vagy egy ismert író akinek az jóízlését ismeri mindenki és ad a szavára. nonameként pedig csak objektív cikkeket érdemes írni.

mellesleg sok is a hülyeség abban amit írsz, Obliviont én kb fejlesztői szinten ismerem, ilyen hogy "nincs kihívás a játékban" hát vazze, rakd fel a difficultyt, meg hogy a barbárod mágusvezér lehet? ez egy RPG, teccikérteni? ez azt jelenti hogy te befolyásolsz szinte bármit, TE írod a történetet, és nem vagy limitálva. hülyeség erre azt mondani hogy elrontja a hangulatot, pl meg lehet ölni egy iron daggerrel a fő bosst, na és? úgy kell játszani ahogy neked tetszik.

rossz a konklúziód, az Oblivionnak más hibái vannak, amiket te ezekszerint nem ismertél fel, pl a legfontosabb hogy nem elég kidolgozott a spellrendszere. ha már kritizálni akarnád akkor ezt kéne elővenni.
    a harc rendszere pedig az átlagnál sokkal kidolgozottabb.(persze nem Might and Magic)

üdv.

[ Szerkesztve ]

Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák