Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Liberty City akció van -25%
-
nepszter1
addikt
a GTA Classic 75% leárazás .
-
Most a GTA4 és a Max Payne 2 van 75%-al leárazva!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Blaise
veterán
Grand Theft Auto Classics pack -75%
-
gabmng
csendes tag
VC lehet megint 2,5 euro
-
Blaise
veterán
Episodes from Liberty City -25% 4 órán át
-
Blaise
veterán
Max Payne az aktuális leárazott, még egy ideig.
-
Fortissimus
őstag
en a most megjelent kiegeszitokre gondoltam, hogy azok meg dragak, a simat mar beszereztem en is egy korabbi akcional
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
Doki16
addikt
Remélem a GTA packot is beakciózzák majd 75%-al.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
válasz Fortissimus #15 üzenetére
A GTA4 7,5 euróért nem drága.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Fortissimus
őstag
nekem meg az ujak, de az meg draga...
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...Keep your eye on the donut and not on the hole
-
DriderG
tag
Az új rendszer teherbírását/tranzakciókezelését tesztelik szerintem, nekik ennyit bőven megér. Sajnos nincs elég erős gépem a GTA IV-hez.
-
chungee
addikt
Ebből GTA: SA kéne csak
-
RedMan
tag
Akciózzák a GTA4-et 7,5 €-ért!!!
Azt írja még 3 óra van hátra az akcióig, szóval hajrá.TFT tisztítás: ''Nagyon egyszerü a képlet: kirakni a kertben a füre, és gőzborotvával adni neki. után hagyni kell a napon állni, hogy jol kiszáradjanak az elektronikus alkatrészek.'' -by Vicces
-
Lenry
félisten
a GTA1 és GTA2 bármikor ingyen letölthető a Rockstartól
ezt most csak azért írom le, mert úgy látom a Steamból nem lehet külön letölteniGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
gabmng
csendes tag
huuu vice city lehetne megint 2,5 euro, venném is meg
-
stanley_
tag
Manhunt tényleg nem nagy durr még ps2 toltam vele ellenben 42 euróért jó sokáig ellesz ezzel a csomaggal az ember kis nosztalgiával (gta gta 2)
-
Blaise
veterán
Írjátok meg, hogyha valamire -75% van éppen
-
csimave
tag
Nem rossz árak.
http://www.pro-betting.atw.hu TUTI TIPPEK SPORTFOGADÓKNAK!
-
Sicilian
addikt
Csak annak éri meg, akinek 1 csomó nincs meg belőle....
nothing is true everything is permitted..
-
Sirandrish
legenda
GTA-t nem adnak?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
keIdor
titán
Tegnap este a Vice City 2,50€ volt csak. Azt megvettem.
Igaz már 5 éve nem láttam a játékot.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mac Mini M4 16GB/256GB
- IBM ThinkCentre Retro PC, Pentium 4 3 GHz CPU, 2 GB RAM, Geforce FX 5200 VGA
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- ! 0 Perces ! DJI Mini 4 pro Fly More Combo PLUS