Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Szepek a kepek.
-
Nunder
őstag
HDR azért eléggé befigyel, de a fagyasztós képen elállt a lélegzetem. Nem láttam még olyan RPG játékot ahol real-time-ban így lehetett volna fagyasztani. Le a kalappal.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
hommeros
őstag
Hát ez nem valami szép nekem.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Navaze
tag
Fűűűűű… már alig várom. Remélem jól jön hogy Deep Silveres kezek nyúlkálnak a dologba, Gothic fan vagyok de a 3-omban, miután nemes küldetés teljesítés következtében ki nyírtam néhány várost, Xardas vissza küldött Adannos erekjéi-ért. Lévén hogy hősies felszabadító hadjáratom következése kép, amire ismét hangsúlyozom a játék kért, az ork arcú fickót, akinél a motyó volt, ép akkor földelték el.
A dolog roppant erőszakos reakciót váltott ki belőlem és ki nyilvánítása új egér, és billentyűzet vásárlására kényszerített. És még mondja valaki hogy a véres játékok fokozzák az erőszakot.(............(o)...............(o)..............)
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest