Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz
Stauffenberg #59 üzenetére
Igazából te nem érted amiket írtam, mert pl. én sohase mondtam, hogy nem tartalamaz LGBTQ cuccokat a játék, hanem hogy sohase elég ami van. Régebben a nem megjelenítés lett volna a baj, most meg, hogy hogyan ábrázolják.
A gamer újságokban pedig már hónapok óta megy a játék lehúzása "transfóbia alapon" és ott van a megjelenés előtt amit linkeltem cikk, hogy szomorú, hogy várhatóan mégis jól fog szerepelni a játék... mert ez minden más szempontot ver náluk.
A másik cikkel kapcsolatban meg írtam, hogy másikat raktam be mint amiről beszéltem, mert másik sorrendben adta ki a Google és hibáztam.
A videóból pedig amin a csajszi van egyértelmű, hogy utálja, hogy annyi mindent lehet választani, éppen ezért sokan meg is jegyezték, hogy fura, hogy egy játéknál ahol ez a lényeg, ezt hibaként hozni fel. Ez a Youtube-on is téma volt.
Nagyon sok mindet te akarsz belemagyarázni abba amit én írok, úgyhogy ha valakiket érdekel, hogy mi az igazság nézzenek utánna, több mindent már belinkeltem, de még ha keres talál egymillió másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Több mint egymillió néző Twitch-en, mindehhez 1 millió feletti játékosszám a Steames kiadásban.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest