Új hozzászólás Aktív témák
-
ScouserHUN
tag
GTA4-el nem játszottam, ez viszont PS3-on teljesen akadásmentes. Pedig az én szemem nagyon rá van állva az ilyenek kiszúrására. Az NBA 2K10-et pont ezért adom el, mert nekem az nagyon szaggatott PS3-on.
A képvilág nyilván nem olyan éles mint egy lineáris csőjátékban, de összhatásábal nagyon szép. Közel nincs olyan szép mondjuk, mint az Uncharted 2, de a maga nemében tökéletes. Nagyon sokáig elleszek vele az biztos.
-
jookomak
őstag
válasz ScouserHUN #10 üzenetére
Technikai oldalról milyen a cucc? Vannak benne lassulások, szaggatások a mozgalmas jeleneteknél, mint anno a gta4-ben?
-
ScouserHUN
tag
Megvettem ma reggel és nagyon jó a játék! Csak ajánlani tudom, persze PS3-ra
-
Sicilian
addikt
Eléggé nagy a hype körülötte, várom már, hogy láthassam a gamét...
nothing is true everything is permitted..
-
feka001
csendes tag
100 millió dollárba került csak a fejlesztés. Pont mint a GTA IV -nél.
Ez a 2 játék tartja a rekordot fejlesztési költségben.
Remélem többszöröse visszajön a Rockstar Games-nek, megérdemlik, mert nagyszerű játékokat csinálnak.[ Szerkesztve ]
-
h-yle
addikt
Azért jobbak a konzolos eladások, mert több játékot vesznek az emberek konzolra.
A föld azért gömbölyű mert gmöb alakja van, a kutyának meg azért van szőre, mert szőrös.
Saját magával, ha jól tudom, nem bizonyítható egy állítás.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
lordEVO
tag
És sokan kérdezik hogy miért hiszik azt hogy jobbak a konzolos eladások amikor ugyan úgy megy a warez konzolon is mint pc-n.. Na ezért ! !
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump szerint a Microsofté lehet a TikTok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Netfone
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest