Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScouserHUN
tag
GTA4-el nem játszottam, ez viszont PS3-on teljesen akadásmentes. Pedig az én szemem nagyon rá van állva az ilyenek kiszúrására. Az NBA 2K10-et pont ezért adom el, mert nekem az nagyon szaggatott PS3-on.
A képvilág nyilván nem olyan éles mint egy lineáris csőjátékban, de összhatásábal nagyon szép. Közel nincs olyan szép mondjuk, mint az Uncharted 2, de a maga nemében tökéletes. Nagyon sokáig elleszek vele az biztos.
-
jookomak
őstag
válasz ScouserHUN #10 üzenetére
Technikai oldalról milyen a cucc? Vannak benne lassulások, szaggatások a mozgalmas jeleneteknél, mint anno a gta4-ben?
-
ScouserHUN
tag
Megvettem ma reggel és nagyon jó a játék! Csak ajánlani tudom, persze PS3-ra
-
Sicilian
addikt
Eléggé nagy a hype körülötte, várom már, hogy láthassam a gamét...
nothing is true everything is permitted..
-
feka001
csendes tag
100 millió dollárba került csak a fejlesztés. Pont mint a GTA IV -nél.
Ez a 2 játék tartja a rekordot fejlesztési költségben.
Remélem többszöröse visszajön a Rockstar Games-nek, megérdemlik, mert nagyszerű játékokat csinálnak.[ Szerkesztve ]
-
h-yle
addikt
Azért jobbak a konzolos eladások, mert több játékot vesznek az emberek konzolra.
A föld azért gömbölyű mert gmöb alakja van, a kutyának meg azért van szőre, mert szőrös.
Saját magával, ha jól tudom, nem bizonyítható egy állítás.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
lordEVO
tag
És sokan kérdezik hogy miért hiszik azt hogy jobbak a konzolos eladások amikor ugyan úgy megy a warez konzolon is mint pc-n.. Na ezért ! !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest