Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gya/352
tag
válasz bollokcs80 #507 üzenetére
Azt azért hozzá kell tennem hogy én nem méregetem hogy hány wattal tölt, gondolom erre is van valami app. De szemre elég gyorsan tölt még a hagyományos 5V-os töltőkkel is.
-
t1
addikt
válasz bollokcs80 #507 üzenetére
Nekem simán megy a töltés rendes sebességgel az asszony Poco X3 Pro 33W-os gyors töltöjével. Valaki megkapta a decemberi frissítést már?
-
gya/352
tag
válasz bollokcs80 #498 üzenetére
Én már elég sokféle töltővel próbálgattam és minden hagyományos 5V 1-2 A-es töltővel jól töltött. Még a számítógép USB portjáról is. Próbáltam a feleségem Huawei gyorstöltőjével, és azzal is jó volt. Az 9V 2A-es tehát 18 W-os. Az meg hogy neked mi az értelmes sebesség az nem derült ki a kérdésedből, de az hogy mennyi idő alatt fog feltölteni a töltő tehetségétől fog függeni. De a leggyorsabb a saját töltőjével lesz, vagy egy ugyan olyan teljesítményű másikkal.
-
kbyte1024
veterán
válasz bollokcs80 #500 üzenetére
Hát nem fog más foltokkal gyorsan tölteni. Nálam se ment a gyorstöltés más toltokkel.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Peter.70
addikt
válasz bollokcs80 #498 üzenetére
Nekem ugyan realme x2 pro van, de univerzális utazó töltő simám tölti 700mA-el. Bár nem tudom Neked mi a gyors?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest