Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Azzal nem fog működni. A Realme töltési rendszere igényli, hogy a kábel is kompatibilis legyen.
Én is vettem egy rakás mindenfélét, és egyik sem működött. AliExpressről rendeltem egy 2m-es, SuperVOOC kompaitibilis káblet, azzal boldogan tölt gyorsan a telefon. Vettem egy három végűt is (type-c, mikru-usb, apple), amiről csak akkor derült ki, hogy kompatibilis ezzel, amikor a telefon kiírta, hogy SuperDart töltést csinálSzóval sajnos a 65W csak az Oppo töltési technikáját támogató töltővel ÉS kábellel érhető el, amúgy meg a max talán PowerDelivery-n keresztüli 18W, ami átmegy.
Elnevezések, amik amúgy ugyanazt kellene, hogy takarják:
Oppo = VOOC
Realme = SuperDart
OnePlus = WarpCharge
Új hozzászólás Aktív témák
ma Viszonylag sok mostanában az érvényes ajánlat ebben a kategóriában, amihez most a Realme GT 5G is magabiztosan csatlakozik.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest