Új hozzászólás Aktív témák

  • l4ci

    senior tag

    válasz DigitXT #8897 üzenetére

    Hát ez az, rendes TT pályákon "csak" B időket tudok menni, ahol meg a random idő kell, ott meg elverek mindenkit. Most pl. 15-20 perc alatt adtam 15 ezredet Daytonán a havernak, ez -56 ezred az előző eredményemhez. Ennyi pedig nincs benne, full random a vége.

    Azt viszont nem értem, hogy a Miurával miért nem tudom bevenni Daytonában az utolsó kanyart, pedig a Te szellemeddel is próbáltam. Az utolsó kanyarig volt már -0.3 előnyöm is, az utolsó balos után viszont már csak +0.3, a sikán után pedig bőven 1 másodperc fölött a hátrányom... Nem tudom hogy veszed azt a kanyart, de addig simán verlek, ott meg elmegy több, mint fél másodperc. Rá kell gyúrnom erre a pályára is majd. :)

    A WTTT A-ról meg annyit, hogy van egy srác, aki bármikor megy top20-as időket, ha van hozzá autója, de tuti, hogy azonnal bannolják, mert annyit LP-zett már, hogy akárhányszor kezdi újra, akár tiszta profillal is, amint bemegy valamelyik pályán top10-be, azonnal kivágják 10086-al. Valszeg itt már nem az aranycsalást nézik, hanem magát az eszközt (telefon, tablet) tették tiltólistára, valahol biztos tárolja a profil, hogy mikről léptél be.
    Na ha neki lenne egy tiszta eszköze egy tiszta profillal, akkor itt kb mindenkit verne...

    Nekem meg hiába fullos minden kocsim, mégis csak B-s időket tudok menni. Sőt, telefonnal volt olyan hét, hogy még a B-be se tudtam bekerülni, csak a C jutott. Következő héten a tablettel meg simán megvolt a B. Nagyon számít az eszköz is, nekem telefonon nagyon nem megy a TT, tableten kicsit jobban, de kíváncsi lennék egy laggolásmentes iPad-re is egyszer... :)

Új hozzászólás Aktív témák