Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Petya25 #6295 üzenetére
Én egy ideig 1. gen Nexus 7-en játszottam, majd tavaly ilyenkor váltottam egy MiPad-re. Ami elég jó vas, még ma is (4 mag 2.2GHz, Nvidia Tegra K1 Kepler 192 mag!). Megkockáztatom jobb, mint egy Mini 2. Akkor is elgondolkoztam a iPad-on, de akkor még győzött a droid ezen a fronton. Most viszont újra előjött a téma, és most már belevágtam ebbe a világba. Szánalmas, hogy nem tudták leprogramozni, hogy egy csúcs android vason legalább olyan legyen, mint egy 2 évvel ezelőtti almáson (aminek már közben az ára is lejebb csúszott azért). Sokáig kitartottam, kardoskodtam a droid mellett itt, ha felmerült a téma, de be kell látnom, hogy játékra - legalábbis erre a játékra mindenképp - jobb egy i eszköz.
Ezzel nem azt mondom, hogy doridon nem jó, nem lehet játszani vagy ilyes, szóval nem akarok én ezzel senki érzéseibe taposni, félre értés ne legyen.Feel Good Inc.
-
Petya25
őstag
Mikor egy alap 7"-os droidos tabletről váltottam a már totál őskövület iPad2-re, kicsit szíven ütött a dolog.
Hogy miként voltam képes eddig szenvedni azon a "szaron" darabosan, akadva... Nyilván ennél ma egy Sony Z még jobbat lép, de ez vót ingyé.[ Szerkesztve ]
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
kgymac
őstag
Én minden nap butítottam, okulva az előző event utolsó napi 3 skipjéből. Minden nap legalább egy versenyre visszatért herr Müller az élre, őt kellett legyűrni. Endurance/ 5mp-s elimination retry-vel is jó (0.01..0.1 km, ill. 5mp futamidő false-ig). Retry esetén az első ciklusban még ugyanaz az ellenfél, de 3-tól él, hogy más az induló lista és más a célban az eredmény: az induláskori második lesz az első. Egyéb versenytípusok esetén a zöld lámpa utáni megszakítás is jó, retry-vel kombinálva. Feladatból kilépés és újra megkezdés esetében volt, hogy a korábbi butítást elhagyta, egy emelt ai-s bottal kezdte újra. Endur/elim esetén manuál gáz+ minimális út esetén alig romlik a kocsi, az mai utolsóban kb. 30 zöld lámpás megszakítás kellett, hogy lecsökkenjen a limit 200 alá. Igaz, én egyébként is C ligás vagyok, >=2850 óra, 86%-os nyerés + TT-kben csak szervizre váró kocsival és kb. 20-25mp állás után megyek végig, >=90000 körüli helyezésért , eventes butításkor talán ez is számít. És általában csak kevéssel (50-150m) szoktam nyerni, ha nincs limit.
[ Szerkesztve ]
-
Kronok
tag
nálam 229,5 és sehogyan nem megy lefelé 223 volt eddig a legtöbb amit ki tudtam hozni a kocsiból csak pénzes fejlesztéssel
az előtte lévő feladatok elsőre meglettek
ez az egész event nagyon faszájosan ki lett találva, éjjel egytől indulnak - nálam legalábbis - az új fejezetek, szilveszter lesz, biztos sokan csak a játék miatt nem fognak inni, h megtudják szerezni az autót vagy mire gondoltak?Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
kgymac
őstag
válasz Petya25 #6290 üzenetére
Igen, holnap biztosan. Az előző eventben is hasonló volt, az utolsó feladatok lesznek a legnehezebbek (ill..aki időhiányban szenved, annak nehezen teljesíthető).
Nekem 12-16 tuning van a kocsikon, de így is csak 210km/h körüli sebességgel vettem az utolsó feladatot. Igaz, nem is akartam nagyon megverni a botokat. Elsőre 230 körüli sebesség kellett volna az elsőséghez...szerk: csapatban nem, mert sokfelé osztódik a jutalom. De van aki csak a dicsőségre hajt, a gold nem számít...
[ Szerkesztve ]
-
kolos15
csendes tag
Lehet, h csak androidra van...
Érdekes, hogy amióta itt a fórumon megjelent a fast sec. vpn, azóta nekem egyszerre csak 10-15-t ad, utána restart. Így már nem igazán vonzó. Kíváncsi vagyok, vajon azért van-e, mert hirtelen innen rárepültek többen a lehetőségre és pl. a szerver lokalizáció / IP alapján ad reklám kontingenst és kvázi azon osztozunk...? vagy ez baromság? Tegnapig 100-150 vagy még több jött megszakítás nélkül... tehát...: ne használjátok , izéééé... adathalász progi, backdoor van beépítve, ezen keresztül figyel a nemzetbiztonság és a szomszéd így lopja a biteket tőletek és úgy tudom, hogy ma éjfélkor ezen keresztül özönlik el a földönkívüliek a Földet.Végül: feleségem ipadjára csináltam egy biztonsági mentést (halkan megjegyzem, rühellem az egész túllihegett i-világot, de bevallom, meglepett, lényegesen jobb az élmény, mint droidon ). Céges kütyü, valahol az EU-ban került forgalomba, hiába a saját "magyar" profil, ahol mindent Ft-tal hoz, bejelentkezek, mindent árat EUR-ban ad, de ami érdekes, hogy minden VPN nélkül 4-5 reklám, restart, még 4-5... Android alatt kb. 2-3 / hónap ugyanaz a wifi, stb.
A mai Regera event lepkef..ng. Pénzes tuninggal 5 perc. Régebbi eventeknél a vége felé voltak hosszú versenyek komoly díjakkal... Ma az utolsó egy speed snap.
-
l4ci
tag
válasz DigitXT #6280 üzenetére
Az újrakezdem a farmolást részt úgy értettem, hogy kilépek a játékból (kihúzom a task listából), megnézem a VPN-t (mert ugye disconnected státuszban volt), elindítottam egy profilt, tehát újra aktív lett a VPN tunnel. Ha ilyenkor elindítom a játékot, akkor nekem újra ott van a free gold ikon és újra tudok reklámokat nézegetni. De mára meg meguntam, meg mindjárt megyünk buliba, majd holnap folytatom csak. Így is összejött ma 130-140 körül. Úgy terveztem, hogy tartom az aranyszintet, és nem upgrade-elek mindent fullra, hacsak nem muszáj, de még így, hogy majdnem fullra húztam a Regerát, simán majdnem annyi aranyam van, mint amikor elkezdtem az eventet. Plusz még más autóra is költöttem közben. Jó ötlet volt ez a készítőktől, mert ebből szerintem többet profitálnak ők is, mint az aranyvásárlásokból. Sokan néznek aranyért reklámokat, biztos ebből is bezsebelnek némi profitot...
-
lalikaone
csendes tag
egy kis segitseget kernek. pro utani kategoriakban (expert master elite legend) van olyan beepitett event ahol meg autot lehet nyerni? es ha igen, mik azok? nem akarok ugy jarni mint a maseratival, hogy megveszem aztan derul ki hogy meglehet nyerni.
-
DigitXT
nagyúr
Na akkor most újrakezdem a farmolást!
Nade, hogyan veszed rá, hogy újra előjöjjön az "free gold" ikon?! Én úgy vettem
észre, ha egyszer azután tűnt el, hogy beadta az "utolsó" reklámot, utána nem
jön elő, bármit csinálsz... csak kb. 1 nap múlva. Ha viszont ott van, s azt dobja,
hogy nincs most elérhető "ajánlat", és úgy tűnik el, akkor még VPN-nel rá lehet
venni, hogy mégiscsak találjon valamit + adjon goldot, mivel olyankor újraindítás
után magától előjön az ikon megint. VPN nélkül mondjuk 1 reklámot ad, aztán a
másodikra jön a nincs ajánlat, eltűnik, de újraindítás után megint ott van (persze
nincs ajánlat), de ha VPN-nel mész fel, akkor van. Ha reklám után tűnik el: vége.(Várni kell másnapig nagyjából.) Vagy hogy érted, hogy újrakezded a farmolást?
-
l4ci
tag
Nekem is feldobja az akciókat, de ha rákattintok, semmit se csinál. Igaz, hogy megvan minden autó, de azért régebben tényleg felhozta az autót az "owned" felirattal az alján.
Reklámok, VPN: ma csak 130 körül adott (egy újraindítással), aztán eltűnt a free gold felirat. Megnéztem a VPN progit (ma éppen OpenVPN van soron) és disconnected volt. Na akkor most újrakezdem a farmolást!
(És még mindig jönnek!)Fene se érti, hogy akinek nem jön, annak miért nem jön. Nálam magyar IPvel, Telekomos hálózatból csak napi 2-t ad, utána eltűnik. VPN-en viszont szinte korlátlan, csak türelem és idő kérdése, hogy meddig van kedvem nyomogatni. Mosogatás, takarítás, vagy zenehallgatás közben szoktam nyomogatni mostanában. Mert szabadságon vagyok és ráérek nyomkodni. Hétközben este inkább játszom néhányt kört, hogy haladjak is.
[ Szerkesztve ]
-
npeter
csendes tag
Sziasztok!
Ma nekem is felajánlotta a venenot 45% kedvezménnyel, de még nincs feloldva, igy csak a get it now- nál tudnám meg venni 650 gold-ért. Ebbe a 650-be is a 45% kedvezmény lehet benne, vagy ez eredetileg mennyi lehet? Mondjuk még ennyiért is megérné, mert a rendes ára meg 900 gold. -
kolos15
csendes tag
-
oz82
senior tag
Na, kezdődik a Regera-ba a pénzbetolás. Mai challenge 5. Futam, autocross. 5 mp nél menj legalább 161 kmh val. Első körös fejlesztésekkel 159 kmh-t megy... Rátolom pénzből még a fék és a felfüggesztés 2. lépcsőt, vélhetően meglesz, csakhát ezek 1 napos upgradek. Majd reklámokkal csökkentek ha méltóztatik adni.
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
kolos15
csendes tag
Nekem sem jöttek az akciók. Tegnap biztonsági mentés után újraraktam: ma reggel megvettem 45% mínusszal a Venenot. Egyébként korábban előfordult az, h nem tudtam menteni és csak egy kb. 2-3 nappal korábbi mentést tudtam visszaállítani, pont a dupla frame-es hétvégén, mindent próbáltam, az sem segített, hogy földhöz vágtam, végül az újratelepítés oldotta meg.
Reklám: super vpn-nel semmi nem jött, kereken 0.
Kipróbáltam más vpn-eket, avast securline (1 hétig ingyenes) 1 hét alatt kb. 2000 jött. Folyamatosan 50-150, aztán más városba jelentkeztem be (miami, NY, LA, stb.). Stabil és gyors.
AMikor lejárt, kipróbáltam még 7-8 másik vpn-t, azokkal nem működött, vagy max 2-5 db-ot adott és újra kellett indítani.
Most a fast secure vpn -t használom kb. 1 hete, nagyjából hasonló, mint az avast, de ez korlátlanul ingyenes.
20 nap alatt kb. 6000-et sikerült összerakni, közben kiválóan lehet olvasgatni és a farmolás is teljesen értelmét vesztette... -
kgymac
őstag
A 7/5 kicsit átverős lett. Két profil esetében is bedobott 10-15 szinttel erősebb ellenfeleket. Érdemes figyelni erre is, hogy ne legyen skip az event végén. Én a sajátomban benyeltem, a lányom profiljában csak harmadszorra tűnt fel, hogy jóval erősebben az ellenfelek (1 esetben túl nagy különbséggel nyertem, 1 esetben kimaradt a szerviz, ezért volt a visszalépés a sikeres 7/4-es mentésre). Újra butítani kellett.
-
kgymac
őstag
Nálam is csak megjelenik a reklám, de nem lép a vásárlásra. A bal felső ikon listáján csak 5 elemnek van hely, így ha upgrade/javítás folyik az elveszi a helyet az akcióktól. Nálam csak nismo upgrade van általában + éjszaka/melóidőben ts040 szerviz, így megjelennek a hiányzó akciós autók. Ma pl. a veneno-t is, úgy két napja a zonda-t is ablakban is kínálta a lányomnak (nekem már megvannak).
-
Pompi
MODERÁTOR
Csak megerősítésképpen, az akciók nálam is ugyan azt csinálják mit többeteknél, megjelenik, rákattintok - semmi.
És a VPN-nel napi 5 reklám és vége. Több eszközön, többféle oprendszerrel tesztelve.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Kronok
tag
VPN-es dolog igen érdekes lett, amikor esemény van akkor szinte alig dobál, vagy semmi
1 hete azt vettem észre, h helyi zónában 5-10 reklám, USA nagy nehezen 2-3, Canada 15-20, Japán 15-20, de ez vasárnapig volt jellemző, hétfő óta helyi zóna, USA, Canada semmi, Japán 10-15,
De akadnak kivételek, nem tudom mennyire játszik közre az, h este 23:00 vagy 13:00 vagy éppen az aktuálisan használt VPN program által választott szerver mennyire terhelt, de akadt már olyan is, h 50 reklám is összejött de ez csak 1x volt, örültem is rendesenNe ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
Mezcal
addikt
Nekem olyan dolog történt, hogy a doc file (gold és rshack) accom visszatöltésnél normál accra változott, azaz párszáz arany és rs maradt, de minden autó és fejlesztés megmaradt, így legáláisan használhatom online. A fullos Regera is megvan. P
ersze a docos változatból van pár gigányi mentésemPlaystation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
-
BikaGT
csendes tag
Ma is jött eddig kb. 70 arany. VPN nélkül is kb. 20, amit nem is igen tudok hova tenni. Xiaomi telefonon MIUI romot használok, amibe semmi google termék nincs "belefőzve". Arra tudok gondolni, hogy pl. egy Samsung vagy egy Sony telefonon, ami híresen tele van sok "szeméttel" lehetnek olyan appok, amik blokkolnak valamit, amiért nem jön a gold VPN-el sem.
-
Petya25
őstag
válasz DigitXT #6257 üzenetére
Szinte napra pontosan 2 hónapja volt, hogy indult a Mekis széria, azóta jött össze reklámból ami összejött (kb 10e) [link]
Akkor jött elő újra a Free gold, ami már jó ideje nem volt sehol, be is izzítottam a VPN-t újra. Akkor hiányzott 5-6 750+ -os autó meg vagy 15 befejezetlen széria, most meg a két új autó és a 4 Nascar van hátra. És ez azóta tényleg csak nyomkodás kérdése. Meglestem az adathasználat statot wifin 28 GB VPN az utolsó hónap... Igen, volt olyan nap hogy annyira ráértem, hogy 600-at nyomtam össze pár óra alatt.Egyébként a játékra jellemző, hogy az új, jellemzően qrva drága szériák és autók hatására csak játékkal sosem lenne esély "készre csinálni". 95%-ra már többször is álltam az Event Stats fülön. Egy éve 5e goldom volt benne (95%) és még 5e (vagy több) kellett volna a befejezéshez. Két hónapja már közel 10e goldom volt benne szintén 95% körül és most 20e-nél kis kerekítéssel majdnem kész minden. Jó, a Nascar az egy szar goldnyelő, azt hagytam a végére oda kell még vagy 2e.
-
.Habi
csendes tag
válasz Petya25 #6255 üzenetére
Nekem is feljön a karácsonyi akció, de ugyanúgy nem csinál semmit, továbblép. Én is úgy emlékszem, hogy ha megvolt a kocsi, azért berakta, hogy "owned". Az is igaz, hogy a képen szereplő autók megvannak, azok mind challenge-ben szerezhetőek voltak.
Én is telefonon VPN-ezek. Én sem értem, hogy nekem miért, de működik. Gyári android 6.0.1. Nekem rajta van az egész játék. Igazából nálam csak szabadidő kérdése a szerezhető mennyiség, de 100-200-at igyekszem összeszedni átlagban naponta.
-
DigitXT
nagyúr
válasz Satariaaa #6256 üzenetére
Sajnos az, hogy sok másnak nem megy, nem jelenti azt, hogy itt a topikban az
ezt beíró 2-3 embernek nem megy, mert ha ismerősöd, és megnézed a profilját,
látod, hogy hogyan szed össze több ezer aranyat és vesz meg mindent hirtelen.Kérdés persze, hogy ha napi 100-zal is számolunk, akkor az 5000 arany, amivel
így hirtelen el lehet húzni hogyan jött össze 1 hónapon belül: vagy jól bespájzolt,
s csak most kapta el a vásárlási láz? Mindenesetre én egy dolgot megfogadtam:
2016-ban egy kanyi vasat nem költök az RR3-ra. Ha minden kötél szakad, akkor
meghekkelem. Ha meg az nem működne, akkor inkább "kiszállok". Én bevallom,
hogy rengeteget ráköltöttem apránként, még ha hülyének is néztek miatta. -
Satariaaa
tag
válasz Petya25 #6255 üzenetére
Sajnos nekem teljesen lényegtelen, hogy mivel mit csinálok. A maci is meg volt, meg mondom minden, amit itt felsoroltatok, meg amit saját fantáziámmal találtam. Tök lényegtelen, hogy mit állítok, az is, hogy wifin játszok e, vagy mobilneten. Nincs reklám! Addig volt, ameddig UK-ba voltam, emiatt gondoltam a józan paraszti eszemmel, hogy a régióbeállítást kezdem el buzerálni mind Apple ID, mind telefon vonalon, de ez sem oldotta meg... Egyébként vagyunk facebookon egy csoportba páran és bizony senkinél nem látni napi 40-60-100 reklámokat, pedig tényleg vagyunk egy páran. És igen vegyes a felhozatal a hardverek terén, mindenki más és más eszközt használ. Az a napi 60-100 magyarra lefordítva 4-5, ha nem szűnik meg úgy, ahogy nekem...
-
Petya25
őstag
válasz DigitXT #6253 üzenetére
A karácsonyi akció nálam naponta többször is feljön, de nem csinál semmit, továbblép. Lehet rosszul emlékszem, de ha az autó már megvan, akkor is feljött a kocsi ilyenkor, csak alul kiírta szürkén hogy "owned" és kész. Meg bal felül a javítás/upgrade listában is hozta régebben az akciót, most ilyen nincs Valami nem kerek szerver oldalon.
A reklámokra annyit tudok írni, hogy én telón VPN-ezek, gyári 5.0.2-es Androidon és nem áll le. A komplett játék nincs is rajta, csak a kezdeti párszáz mega amit alapból lehúz. Játszani iPad-on szoktam (9.2) és ott is működik a VPN, de azt nem tartom zsebben. A gépek között a felhő mentéssel közlekedem és működik. Ja, régebben egy Androidos tableten toltam, ott is ment simán a TunnelBear VPN. Sose kellett semélyikhez mndenféle konfigokat tölteni meg állítgatni, ráböktél felépült és kész.
-
Satariaaa
tag
Üdv!
Handabanda! Gondoltam én is megosztom a VPN mesémet! Ameddig az Egyesült Királyság területén voltam, szinte mindig ott csillogott a free fülecske jobbra fent, ám ténylegesen naponta adott 4-5 reklámot! Soha többet! Mindezt VPN varázslat nélkül! Nos, mióta itthon vagyok, a reklámok konstans csökkenni kezdtek, végül meg is szüntek! Az Apple ID régió és a telefon régióbeállításait is orrba-szájba kipróbáltam, eredménytelenül, ahogy ahogy az összes itt felsorolt és fel nem sorolt VPN appot is, mobilnettel, wifivel egyaránt! Nem, hogy napi 40-100ak nincsenek, ami a amúgy rendkívül irreálisan magas adat szerintem, de még a napi kis 4-5 reklámom sem akar előkerülni! Nem irigykedés és trollkodás végett mondom, de akkor is nevettségesen irreális... Úgy fest, esetemben, a tényleges ottartózkodás működik! Továbbmegyek, !!!másfél hónapja!!! a Pagané Zonda van berakva akcióba, a mostani akciós autók reklámja ugyan felvillant, de ha rányomok az ég világon semmi nem történik! Pedig a Spada kellett volna... Újratelepítés ma meg volt, kétszer is! Most nem a bizonyítgatás érdekelne engem, a goldok terén, hanem az, hogy ez miért van így? Telefonon játszom csak, Iphone6, legfrissebb IOS! A napi 4-5 reklámom kellene, UK-ba visszatérés nélkül... Ötletek???
[ Szerkesztve ]
-
Aladdin
aktív tag
Regerara csináltam egy időugrásos szervizt, engedte...
-
kgymac
őstag
válasz cuebler #6244 üzenetére
Igen, én megvettem (elbénáztam a sorozatában a 20%-ot), de csak 40%-ot adott. Bár az is jobb, mint a 700g. Tuningolni is kell majd rendesen, de most inkább a nismora költök, még 2-3 goldos engine upgrage hiányzik. Kár, hogy a valóságban nem úgy megy, mint az RR3-ban, már most gyorsabb, mint a ts040.
-
törölt tag
válasz Buster17 #6246 üzenetére
Szerintem is BMW, nálam mindkettő maxra lett húzva és imádom a 918-at, de véleményem szerint az M3 felfejlesztve konkrétan az egész játék egyik legjobb autója. Pont a napokban nosztalgiáztam egyet és versenyezgettem a rég nem hajtott autóimmal, kész gyönyörűség volt az öt körös suzuka-i.
-
Buster17
addikt
Accolade open verseny szériában az utolsó versenyekre BMW M2 GT2 ALMS vagy PORSCHE 918 RSR CONCEPT kocsit húzzam fel?
-
cuebler
senior tag
másnak is feljött a weissach-porsche akció? asszem 375 goldból meglett a gép...
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
törölt tag
-
Sordoran
addikt
válasz rumos14 #6239 üzenetére
Nekem is meglett, még butítanom se kellett szerencsére. Első próbálkozásra (ahol elhagytam 2x pályát is csúnyán) a cél előtt 20-30 méterrel buktam, kilőttem játékot gyorsan, majd másodjára sima liba meglett.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
lezuvius
őstag
-
törölt tag
No, beadták a nagy kedvencemet, nyerj menetiránnyal szemben, skip 20 aranyért egy próbálkozás után, aztán bezsákoltam a 10 arany napi jutalmat, nem is vészes.
-
Pompi
MODERÁTOR
Úgy néz ki tablet fronton áttérek iOS-re, azaz iPadre, egy iPad Mini 2-vel. Gyakorlatilag csak az RR3 miatt váltok platformot, ha már tablet csere jött szóba. Sajnálatos, hogy a majmok és az EA nem volt képes 2013 óta (az első FHD Androidos tabletek megjelenése óta) megoldani, hogy jó legyen a grafika egy csúcs vason a játékban. Az i-re a pontot az utolsó frissítés tette fel, azóta még rosszabb a helyzet nálam Na mind1, nem ez a lényeg.Nem tudom, hogy iOS-sel kapcsolatos egyáltalán a dolog, de elsősorban az iOS usereket kérdezném, hogy mi lehet a gond. A jelenség az, hogy kapom szépen az értesítéseket, hogy ez+az itt+meg ott elvert, de a játékba belépbe az bejövő üzenetek (inbox) üres. Sehol semmi. Csak az invite gombok.Csak Facebookkal vagyok bejelentkezve (meg hát rámeröltette ezt a Game Center cuccot), barátokat látom - remélem ők is engem. A mentésem is szépen visszajött. Szóval elvileg minden OK, egyedül az inbox üres akármit csinálok. Nem nagy érvágás, de kíváncsi lennék mi okozza...Szerk: na úgy néz ki, hogy nem iOS related a dolog, mert felraktam a Nexus 4-re is és ott is ugyan ezt csinálja. Legalább nem keresem az iOS beállításokban az okátNa egyszer csak magától megjavult...
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
-
törölt tag
Ez a VPN dolog csak Androidon működik, vagy iOS-en is? Puszta kíváncsiságból kérdezem, nem akarom használni.
-
Petya25
őstag
Nem tudom mi haszna volt az időzóna állítgatásnak, nekem nem fog fájni a hiánya. Régebben a TunnelBear-t használt VPN-re de korlátos és állítgatni kell. A SuperVPN nem kér enni elindítod, behazudja hogy hol vagy és mehet a reklám. Ha tudom figyelni a telót, akkor óránként 100 arany..., jobb mint farmolni.
-
Sordoran
addikt
Szerintem simán az az oka, hogy fix időben indult el mindenkinek (közép-európai idő szerint hajnali 1kor), így globális szerver szinten szabályozzák, mikor nyílik az új, egységes mindenhol.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
l4ci
tag
Nem jön össze már sehogy se. Úgy látszik ezt a kiskaput is bezárták a "makik". Hiába állítod át akármilyen időzónára, mert mindenhol ugyanabban az órában nyílik ki a következő stage. Én is próbáltam, az előző eventnél még működött, most már nem. Gondolom rájöttek, hogy sokat trükköznek ezzel és kijavítottak a régóta fennálló bugot. Egyre kevesebb trükközési lehetőség van már...
Viszont jó hír a reklámnézegetőknek: ma alig akart 1-1 aranyat adni a szokásás OpenVPN profiljaimmal, így átváltottam a SuperVPN-re. Na itt most kb 45-nél tartok, és abbahagytam, mert kicsit versenyezni is akarok, van még bőven félkész sorozat. Szóval ha az egyik program, profil már nem ad többet, érdemes próbálkozni a másik programmal, vagy keresni újabb OpenVPN profilokat, mert gondolom itt is IP-re szűrnek, és mivel ezek "publikus", kereshető szerverek, többen is használhatják (használják is), de azért lehet még olyat találni, ahol több reklámot dob fel.
-
törölt tag
-
Zedco
csendes tag
Csak az első 20mp végére kell elérni a megadott sebességet, utána már mindegy!
Én egyébként óvatos duhaj vagyok, és folyamatosan alacsony szinten tartom a botokat --> az endurance-ban 2.5km kell az első helyhez!
(Persze ennek ellensúlyozására hozták be a "makik" a rögzített átlagsebességes és időlimites stage-eket --> de egy ilyen verseny sikeres teljesítése nem repít auralpod-os magaslatokba szerencsére, szóval megéri a butítás) -
NNME
csendes tag
Annyira utálom ezt a Suzukát, ideje lenne már valami más pályán is menni...
1. Cup, 2 kör, Suzuka East - nyerni kell 168-as átlag fölött
2. Autocross, Suzuka - pályaelhagyás nélkül
3. Endurance vagy Speed Snap vagy Speed Record, Suzuka
4. Elimination, Suzuka - itt nem tudom jól értettem-e, de 20 mp-enként amikor valaki kiesik akkor 203 km/h fölött kell menni. A legelső próbálkozásnál első 20. mp-ben épp kanyarban voltam és nem volt meg a sebesség így Failed lett. A következő próbálkozásnál igyekeztem minden 20. mp-ben 203 fölött menni, sikerült.Ma is vége lett 15 perc alatt..
-
lalikaone
csendes tag
az lmp1 es autok akcioja csak ma volt? a porschet megvettem, a tobbit is jelezte delelott, delutan mar nem..
-
l4ci
tag
Semmi extrát nem csinálok. Amit eddig próbáltam: TunnelBear, SuperVPN és OpenVPN + OVPN Finder Pro együtt. Az első kettő forgalom és/vagy időlimites, a második megoldással (OVPN Finder Proval) bármennyi profilt le tudok tölteni bármilyen országból, ezért jobban szeretem azt használni. De alapvetően mindhárom programmal szokott legalább napi 15-20 reklámot adni, ha van türelmem kivárni. Van, hogy sokszor kifagy fekete képernyővel, mert lassú a net, le van terhelve a VPN szerver, stb. Ilyenkor kilövöm a játékot, újraindítom és megint van pár reklám. Általában addig nyomkodom, amíg el nem fogy vagy meg nem unom. Ha nem ad többet, akkor másik profilt választok (OpenVPN esetén), vagy másik VPN programot indítok el, ilyenkor van, hogy ad még néhányat, de ez sem biztos, van hogy már így sem jön több.
Elsődlegesen a Sony Tableten játszok Android 5.1 rendszeren. A második eszköz pedig egy Lenovo Vibe P1m telefon, ami jelenleg szervízben van, így most csak a tableten nyomom.
Januártól talán lesz újra telefonom is. Ha a szemét TMX visszaküldi valaha. -
NNME
csendes tag
De írjátok már le a teljes procedúrát ahogy nektek működik. Hiába jelentkezek ki/be a játékban, indítom újra 100x a tabletet, VPN-en állítom be Németországot, USÁ-t, Japánt stb, időzónát is rakhatom akármire, napi 5-nél többször egyszerűen nem jelenik meg a Free gold gomb..
-
l4ci
tag
válasz Aladdin #6214 üzenetére
Hmm, érdekesen hektikus ez a reklám-VPN dolog. Nálam tegnap 100 db körül jött, ma meg 40-50 után nem adott többet. De amikor már 3-4 restart után is kiakad fekete képernyőnél (1-2 perc után se lép tovább) akkor szoktam abbahagyni. Vagy amikor már kiírja, hogy nincs több promóció.
Nálam telefonon és tableten is hasonlóan adja, többféle VPN használata esetén is. -
NNME
csendes tag
Nekem a VPN nem ad többet napi 5 reklámnál, hiába utazom körbe a Földet, restartolom a tabletet stb. Valami ötlet, hogy hogyan lehetne másképp napi 100 aranyat összeszedni fizetés nélkül?
Sőt, az akciós 1000 arany sincs nálam (úgyse venném meg, de azért hiányzik )[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
BikaGT: igen, a Marquis végén is megkapod a másik "Limited Edition" Maseratit, ha végigtolod a challange-et.
Én épp a múlt hétvégén toltam végig az egészet (már megvolt a két kocsi, csak az event nem), nekem 3 nap alatt meglett a 10 Stage.skitter: a Speedrush Season 3 majd január 3-án indul, rögtön a Reign Supreme után.
Egyéb: egyre jobban idegesít ez a lefagyás a napi LeMans versenynél. Ma már harmadjára lépett ki az indulás után, vagy az első körben valahol. Most újraindítottam a tabot, hátha segít valamit (de sztem nem fog). Ha visszakapom a telefonom a szervízből, akkor újratelepítem a tabon, mert ez így használhatatlan. De csak a LeMans esetén lép ki, máshol nem. 2 GB RAM (Sony Tablet Z), semmi más nem fut a játékon kívül, mi a fene baja van ennek?
-
törölt tag
A Speedrush TV Challenge - Season 3-ról, ami feloldja a McLaren 12C Spider-t, lehet tudni , hogy mikortól lesz játszható?
-
BikaGT
csendes tag
A Marquis World Championship végén ad még egy ingyen Maseratit? Mert a challenge közben kb. 50-60%-nál adott már egyet.
Mi van akkor ha nem tudom öt nap alatt megcsinálni a Marquist? Lesz még rá később lehetőség vagy bukom a z autót meg a szériát is?
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz nagysandor79 #6202 üzenetére
Van rá lehetőség. A felhő mentést amit a tableten készítettél visszaállítod a telefonodon.
Feel Good Inc.
-
törölt tag
A Ferrari-kra egyszerűen nem szeretek költeni, mert egyik rosszabb, mint a másik, nagy csalódás volt, amikor megjelentek a játékban. Az F50-nel asszem könnyebb volt elérni a szükséges PR-t, mint az F40-nel, ezért megyek zömmel azzal, bár a sokkal kevésbé tuningolt F40-nel is nekifutottam jópárszor és mindig nyertem, de azt még jobban utálom.
-
kgymac
őstag
válasz #40359168 #6204 üzenetére
Nekem az F40-es jobban muzsikált (fullos, 908 futam, nagy része le mans), mint az F50 (szintén full). Az F50 jobb időeredményeket ért el, mint az F40 (kb. 3-5mp/kör), de az F50-nel auraipod-ot csak az utolsó kör legvégén (kb. 150-600m volt hátra) értem utol (volt hogy közvetlenül a célegyenes előtti sikánban), míg az F40 már az első kör végére érve mindig első volt .
Érdemes megvárni, hogy összejöjjön legalább a kocsi árának 80%, mielőtt feloldja (vagy a kocsi egyik showcase futama jönne), mert sokat meg lehet spórolni az árából (főleg gold-nál). A lányomnál is a bmw m3 alms ill. a 918 a favorit (suzuka, 5kör), mert még nincs meg az F50 10-körös le mans-ja, de a mai beszerzésnek hála a Nismo 10 körös futama lesz a befutó /ha eljut odáig, mert a sorozat már fel van oldva a vásárlással (550 gold volt 450 helyett a zárt sorozat miatt)/.@Gyurma_13: nem ad kocsit, csak a 919-es(2014)-es beépített eventje (a bosszantó 1 goldos analízis hibákkal). Az eventjük még nincs beépítve (legalábbis én még nem látom)
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
Megvettem mind a három lmp-s akciós autót. Az eventjüket még el sem kezdtem.
A nyereményautó az köztük volt? De úgy emlékszem, hogy ha meg is csinálnám az eventet, amúgy sem ad már autót, csak R$-t. Legalább is a 2014-esnél így jártam, amikor fél évvel az event után álltam neki. -
törölt tag
Nálam sajna nincs a Toyota a garázsban, meg a 10 körös Le Mans sincs feloldva, így be kell érnem a repedtfazék-hangú, csúszkálós F50-nel, ha nagyobb összeget/pontszámot akarok. Nagyon nem szeretem azt az autót, kár, hogy mondjuk egy Agera-val, 918-cal vagy a nagyon nagy kedvencemmel, a BMW M3 ALMS GT2-vel nem lehet nagyobbat szakítani.
-
kgymac
őstag
válasz #40359168 #6201 üzenetére
4.6 ill. 4.3km volt az induló, mindkettőt 2km alatt sikerült megnyerni (kb.130 gold lehet a kocsiban).
Kicsit zavar, hogy egyre több a határidős feladat, szvsz a butítókat próbálják kiszűrni vagy legalább korlátozni.
A 2/4-es futamban a másodiknak több mint 0.6-1km-es hátránya volt, jó 20-30 mp-vel később ért be mint én (két profilnál is), így olyan volt, mintha jóval erősebb botok ellen kellett volna küzdeni.
Az előző event 7. napján az utolsó 2-3 feladatban volt hatása a majom trükknek: nekem a lebutított botok elé bedobott 10-15 "jobb képességű" botot, így jóval erősebb futamban kellett (volna) teljesíteni a célokat. Nagyot (ha indult) az elején láttam utoljára. Vagy skip vagy fejlesztés (az idő hiány miatt persze sok-sok goldért).Le Mans: toyota (700goldos motorfejlesztés nélkül fullos), 2.42-2.46 közötti idők szervizelve, szerviz nélkül 3:05-3.15, a botok 3.25-3.40-es köridőket hoznak össze, egy utam így kb. 34 perc, de volt 40 perces futamom is (a futamot nyertem, de másodiknak egy 911-et "hoztam be", azaz kilöktem/feltartottam mindenkit, aki veszélyes volt rá /brios, elvileg ez a legerősebb bot az "ellenfeleim" közül/). Nálam a kis előnnyel nyerés taktikájakor 3-4 futam után vette le a legjobb botot, de szinte azonnal visszakaptam auraipod-ot, ha fél-egy körrel nyertem (F50/TS040).
Érdemes néha menni egy-egy futamot szerviz nélküli autóval is, az eredmény miatt butítja a botokat, előbb-utóbb viszont összejön, hogy szerviz nélküli kocsival is megnyerhető egy futam, így nem kell az engeneer, kicsit olcsóbb a farmolás. Éjszaka/munkaidő alatt persze belefér egy szerviz is, utána levezetésképpen kilökdösöm az éppen előző botokat@nagysandor79: igen, ha telepítés után belépsz g+/f@ce és visszaállítod az utolsó mentést. Persze előtte a tabbal érdemes menteni is. De több eszközről is csak 1 érvényes eredményed lehet a felhőbe és vedd azt is figyelembe, hogy néha (1-2 naponta) automatikusan is ment (hálózat nélkül is , persze sikertelenül ), ez akár hazavághat egy valóban fontos mentést is.
[ Szerkesztve ]
-
nagysandor79
aktív tag
a múltkor tettem fel egy kérdést sajna nem kaptam rá választ.
telóra akarom letölteni a játékot, van-e rá lehetőség hogy azon a szinten legyen ahol most a tableten van 61 szint.vagy a telón is nulláról kell kezdenem? -
törölt tag
Nálam csak 5,8 Km volt a cél az endurance-ban, ezek szerint eddig jól bénáztam. Most először a challenge-en kívüli versenyeknél is figyelek, hogy ne legyen túl nagy az előnyöm, de baromi idegesítő, Le Mans-ban pl. az F50-nel ilyen 3:35 körüli köridők kellenek, hogy ne húzzak el nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest