Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalikaone
csendes tag
szeretnek valaszt kapni egy problemara. tortent, hogy egyik pillanatrol a masikra beszart a cloud save-m. a hibakod a #10 . kapott mar valaki ilyet? irtam a majom supportnak is, a sima elore gepelt sablonszoveget elkuldte a majmok automata gepi valaszprogramja, azonkivul semmi. otletek?
-
lalikaone
csendes tag
válasz zsolthee #7147 üzenetére
valts taktikat, csinald ugy mint en. napi bonusz +segito hasznalata, vpn minden nap( nekem a ford frissites ota napi 20, se tobb se kevesebb, kerek 24 orankent) "ledaralod" a szeriakat 1 fullra tuningolt autoval addig, ameddig minden autot feloldasz, plusz a kovetkezo szeriat, bonusz szeriakkal csak akkor foglalkozva, ha van benne olyan auto, ami foszeriaban nincs. ha feloldottad az osszes autot, akkor szepen aprankent huzod fullra ami megvan, ami nincs azt meg ha akcios lesz, megveszed. haladosabb, arany es rs szempontjabol pedig esszerubb.
-
lalikaone
csendes tag
sracok, a audi r8 speedrush eventet tobbszor is meg lehet csinalni? es ha igen, minden alkalommal megadja a rewardot?
-
lalikaone
csendes tag
sracok, egy kis velemenyt kernek. meg rengeteg van nekem hatra a jatek vegeig, es mivel aranyigenyes, ezert elgondolkodtam hogy hogyan tovabb, es 2 lehetoseget tartok elkepzelhetonek. 1. verzio. haladok szepen sorban, bonusz szeriakkal egyutt, az autokat pedig fullra huzni( nekem fontos szempont) de ez eleg nehez. 2. verzio. vegigrohanok a fo szeriakon, hogy minden auto legyen feloldva, majd allando lemans 10 kor ( az most is elerheto, megvan a porsche) es akciokba megvenni az autokat. melyikkel jarok jobban? eddig a 2. verziot tartom jobbnak.
-
lalikaone
csendes tag
meglesz ezen ne aggodj. en amikor elkezdtem, a nascar update volt, es 2 autot meg is nyertem ( a masik kettot azert nem, mert jott az ujabb frissites) es azota is minden autot megnyertem van amelyiket siman van amelyiket fejlesztes es erolkodes nelkul (pl p1 gtr) . mindenkitol : amugy a mai zonda f akcio is csak egy napig tart, mint multheten az agera?
-
lalikaone
csendes tag
sracok bocsi, de erintolegesen megemlitem a reklam dolgot, de nem az a fo mondandom! szoval ma reklamozas utan (nem adott tobbet, azert hagytam abba) eltunt a free gold ikon, es azota sem jelenik meg, sot, autok szervizet se lehet gyorsitani 30%-al, mert az is eltunt. kerdes. csak nalam van ez a problema, vagy masoknal is?
-
lalikaone
csendes tag
feldobott egy olyan ajanlot a jatek,hogy gauntlet 2 in 1, jatsszam a gauntletet es segitsem a csapattarsaimat. ez mit takar? sosem voltam meg rr3csapatban, fogalmam sincs. ad a race team mod valami pluszt amit singlebe nem?
u.i. ha van itt olyan csapat ahol van hely es be is vennenek embert, szoljon, szivesen kiprobalnam ezt a modot, es magamat is benne.[ Szerkesztve ]
-
lalikaone
csendes tag
-
lalikaone
csendes tag
egy erdekes tortenetet osztanek meg. tortent, hogy mobilon jatszottam, elkezdtem ugye a regera challenet, idokozben kolcsonkaptam egy tabot, clous save from mobile to tab, jatszogattam, aztan par napja a tabhoz nem is nyultam. aztan ugye mobilon meglett a regera tegnap, ma hozzanyultam a tabhoz, cloud save le, belepes, es csodak csodak csodajara kaptam welcome bonust(!!) ami r$ volt, es egyszeri akcioban felajanlotta a regerat -50%(!!) akcioban mikozben mar tegnap megnyertem. ekozben telon minden a megszokott maradt.
-
lalikaone
csendes tag
agera r akcio az megint csak par oraig tartott?
-
lalikaone
csendes tag
1019 goldos csomag -80% , agera r -50% , 2 bonus fame nap.
-
lalikaone
csendes tag
egy kis segitseget kernek. pro utani kategoriakban (expert master elite legend) van olyan beepitett event ahol meg autot lehet nyerni? es ha igen, mik azok? nem akarok ugy jarni mint a maseratival, hogy megveszem aztan derul ki hogy meglehet nyerni.
-
lalikaone
csendes tag
az lmp1 es autok akcioja csak ma volt? a porschet megvettem, a tobbit is jelezte delelott, delutan mar nem..
-
lalikaone
csendes tag
-
lalikaone
csendes tag
válasz mcdennis #6165 üzenetére
rr3 megnyit, google/fb bejelentkezes, rr3 bezar, feladatkezeloben rr3 teljesen bezar, supervnp megnyit, location kivalaszt, connect, rr3 megnyit, megvarod mig szinkronizalja a heti time trial eredmenyt, igy ismer fel a jatek, innen pedig csak a free es a reklam vegi x gomb nyomogatasa a dolgod. ha befagy, vagy nem ad tobbet, rr3 kilep, feladatkezeloben bezar, majd megnyit, esetleg kezdheted elolrol. ja es a cloud save re nyomj ra, ha vegeztel, vagy mielott koltenel belole.
-
-
lalikaone
csendes tag
amig nincs egy masik eszkozom addg ugyis a jelenlegi profilt nyomom, aztan meg ha meglesz a tab, azon valoszinuleg kiprobalom majd a 2.1 trukkozest azzal a felajanlott profillal, es kereslek majd itt a forumon.
Pompi : samsung core prime lte, gyari rajta minden, lollipop android, esetek 90%-ban tobb 10,100 arany, es adott volna tobbet is, abban a 10%ban viszont egyetse. kb 3 napig volt igy. SuperVPN, mindig USA. vpn nelkul sose ad egyet sem!
[ Szerkesztve ]
-
lalikaone
csendes tag
sracok, remelem tudtok segiteni egy kerdesben. a lenyeg hogy venni akarok egy tabot jatek celra, mert a telom mar nem a legtutibb. de a telon rajta akarom hagyni az rr3 at, kizarolag a vpn miatt, viszont ahhoz nem kene telora a sok pusz adat(palyak,autok, a tobb giga) amig mennek a reklamok, tabon elfoglalom magam, amin ugyanannak a profilnak az osszes adata meglenne. viszont ugye a cloud save-vel "vinnem at" a telorol a tabra az aranyat. gondolom vissza is kell vinni a telora a cloud savet, hogy szinkronban legyen a 2 eszkozon a profil. menni fog ez ugy hogy a telon csak a "nyers" jatek van rajta?
u.i. remelem ertheto a szoveg -
lalikaone
csendes tag
válasz mcdennis #5992 üzenetére
SuperVPN, USA location. ingyenes, k*rva egyszeru, es 90% ban mukodik. kb masfel het alatt 1000 es 1500 kozti szerzett gold. a pontosat nemtudom mert fejlesztek belole folyamatosan. egyik nap volt hogy 200-nal untam meg, masik nap meg egyetse adott, illetve egy ket napig csak fagyott minden alkalommal, de most 3 napja megint rendesen mukodik, igaz mikor ki x-elem a reklamot a vegen, kb fel perc mire visszatesz a jatek fokepernyojere. de pl tegnap is kb 30 utan hagytam abba faradsag miatt, birt volna tobbet is a vpn. szoval egy probat meger mindenkepp.
-
lalikaone
csendes tag
aki hasznal vpn-t, mukodik rendesen? nekem betolti a video modot a jatekban,de ahelyett hogy elindulna a video, csak egy fekete kepernyo es semmi reagalas. par oraval ezelott meg osszeszedtem par 10 aranyat vele, de most este mar nagyon csinalja a hulyeseget.
-
lalikaone
csendes tag
válasz Buster17 #5870 üzenetére
nekem 20 feletti challenge utan meg egyenlore tetszik ez a lebonyolitas, tetszik ha tud egy jatek valami ujat mutatni. izgalmas. csak gyozzem penzzel, golddal a kozvetlen egymas utan 4 limitalt eventet.. es amugy ha a kesobbiekben olyan autok lesznek amik meg nincsenek meg, es tuningolok rajtuk, akkor azok rajtamaradnak vagy megvetelnel megint 0-as auto lesz?
-
lalikaone
csendes tag
válasz Buster17 #5803 üzenetére
szinten, kb egy hete mostmar azt a napi 1-2 t sem adja be.. tenyleg elgondolkozok neha hogy koltsek ra 1-2 e. ft-ot, es utana hatha jobban es gyakrabban lennenek ilyen ingyen gold szerzesi lehetosegek. (egyebkent a fejlesztok munkajaert meg fizetnek is, de a fejetol buzlik a hal, a EA vezetok penzehsege az kiakaszto tud lenni..
[ Szerkesztve ]
-
lalikaone
csendes tag
-
lalikaone
csendes tag
egyebkent valakinek van infoja hogy a kovetkezo limitalt event kb mikor lesz?
-
lalikaone
csendes tag
ha a legfrissebb verzioval jatszok, van hozza cloud save, letoltom a 2.1 apk-t, enged belepni es jatszani a jelenlegi felhasznalommal, majd amit abban nyertem (kocsi penz arany) megmarad ha visszarakom a friss verziot? masik, vannak meg ilyen aranyfarmolos lehetosegek regebbi verziokban?
-
lalikaone
csendes tag
valaki tudja azt, hogy a mclaren 650gt3 lesz e special eventben, vagy csak a z51 corvette?!
-
lalikaone
csendes tag
a limited versenyvaltozatra gondolok. de vegulis annyira nem gaz mert abban az eventben elegge adjak majd az aranyat ahogy latom a cikkben. egyebkent valaki innen tagja valamilyen csapatnak? milyen a csapatverseny modja a jateknak? erdemes jatszani vele, vagy televan cheaterrel mint a time trial es online versenyek?!
[ Szerkesztve ]
-
lalikaone
csendes tag
az 237es atlagos endurance szopatos volt elegge, pont a kanyargos reszen ertem utol a mezony "javat" azt meg meg is csinaltam, de az ido lejarta utolso tizedmasodpercben esett le 236 ra az atlag.. de megvan, varom a 2 orat az utolso 2 feladatra..de legalabb eleg sok penzt es fame pontot adnak a 7.napi versenyek
-
-
lalikaone
csendes tag
cső srácok! az oldalon regelve uj vagyok, bar olvasom egy ideje ezt az rr3 fórumot. (lvl 54 kb 2 hónapja játszok) hát elég érdekes ezek a born for victoryban adott feladatok.. de összességében könnyű volt eddig. tuning és 95%ban butítás nélkül meglettek a napok, de ezzel a mai nürburgring nappal megszenvedtem.. utálom ezt a pályát..de készvan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- nVIDIA Geforce-osok baráti köre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest