Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
Közben kicsúsztam a szerkesztésből. Én itt tartok.
Én a játék elején minden kocsimat feltuningoltam teljesen a goldokkal. Akkor még nem tudtam, hogy fölösleges. Biztos ráment vagy 200.
Endurance nem ad sok lóvét, ha messzire eljutok? Próbáltátok?
[ Szerkesztve ]
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Lesz egy határ, amikor már nem lesz kedvem három hétig csak azért játszani, hogy egy autót feltuningoljak (goldok nélkül) teljesen.
DigitXT: a szériák zárófutamait ismételgetni meg kinek van kedve?
Ezt nem vágom.
-
skylaner
senior tag
Szerintem a kocsik megvételéhez ad elég Goldot a játék, én még nem vettem (és nem is fogok) a Storeból.
Most 87-s szinten vagyok, 795 Goldom van 1002 teljesített event után.
Már "csak" a 800 és 400 Goldos kocsi van vissza amit ebből kell finanszírozni. (Az új frissítést még nem tettem fel, remélem az új kocsik csak pénzesek )
(A tunning már más kérdés lesz
Emiatt nem is tudom megcsinálni a Lexusos seriesnél az utolsó Dubai Cup-ort mert PR60-t igényel és az több 100 goldomba kerülne)Sajnos az elején jó pár goldot elvertem arra amikor még nem tudtam az idő előreállításról, hogy azonnal meglegyen a szerviz.
Illetve 20-30 goldot biztos elköltöttem arra, hogy a Drive visszatöltődjön. -
Zozzy94
tag
válasz Mela Kehes #344 üzenetére
Az Agera R-t én is 800 Goldért vettem meg még anno régen 31. kocsim volt.Viszont mostanában nem vagyok annyira eleresztve arannyal,és így visszagondolva a 20% kedvezménnyel az a 160 arany most jól jönne... de már mind1....a Zonda R-t legalább sikerült 400 helyett 320-ért megvenni.A tuningokról nem is beszélve....a Huayra-m fel van tuningolva addig amíg pénzért lehet....de pl. a Drivetrain a leguccsó tuning 125 aranyba kerülne,motorból pedig már a 4. és 5. is sok aranyba kerül....Koenigsegg-ekről nem is beszélve...pénzért is kegyetlenség tuningolni mert a 2. szintű motor 477000 körül van....gondolom a végső tuningokat szó szerint aranyárban lesznek majd
DigitXT: Olyannal én még nem próbálkoztam,de biztos jó lehetett,a végére is maradtak izgalmak
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
DigitXT
nagyúr
Respray Artiste achievementhez cserélgessétek a ZL1
szponzorált festéseit ingyen: megvan se perc alatt...Szerk: egy kis türelem "Extreme Paintover"-t terem...
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz Mela Kehes #344 üzenetére
Szerintem arra megy rá a játék (durván!), hogy vegyél goldot,
csak éppen az a cikornya, hogy ilyen 400-at a fene fog venni
13KHUF-ért, és az csak arra a (fél) autóra lenne elég? Röhej!(Kisebb packokban már költöttem a játékra. De ennyit, erre a
célra - egyetlen nyavajás autóhoz - biztos nem fogok adni...)Amúgy szintlépésenként ad 3-4-5 goldot. Csak a szintlépés a
bevételeidhez R$/fame van kötve, ami átlag versenyeken elég
tré, a szériák zárófutamait ismételgetni meg kinek van kedve?(Tudom, most épp azt csinálom, de feldobtam a kis kihivással,
így nem annyira unalmas... De lassan már munkának érződik.) -
DigitXT
nagyúr
Egyáltalán fel lehet tornázni a '69-es Chargert PR13-ra?!
Eljutottam oda, hogy az összes most következő upgrade
goldért van. 24/36 van rajta, és csak PR10.8-as. Fasza... -
DigitXT
nagyúr
válasz Mela Kehes #339 üzenetére
Andorid. HTC One X. (Néha kegyetlenül beszaggat, de már megszoktam.)
Szerk: 6000 méter az már nem rossz. Akkor gondolom bátran megcsináltad
a célba betolatós achit. Egyszer Mount Panoraman elkezdtem a manővert
poénból (már megvolt az achi), és mire betolattam, kiírta, hogy... Final Lap!
(Azért megnyertem a futamot, csak vicces volt, hogy benéztem a köröket.)Szerk: én csak online tolom. Néha magától beadja a botokat... Néha bekeveri
a TSM versenyzők közé. Azért annyira nem szokott lassú lenni, bár egy ilyen
6 körös futamon bosszantó az első körben az első helyre kerülni. Végülis: tök
mindegy, hogy mennyivel nyertünk, mert az következetlen: a köridő számít.[ Szerkesztve ]
-
Zozzy94
tag
válasz Zé_Mester #340 üzenetére
Offline-ban is próbáltam már elindítani,de úgy sem volt jó sajnos.Viszont ezt a kényszerleállításos dolgot kipróbálom,hátha...
DigitXT: Rekordom az 6000 méter volt suzuka-n,Nissan GTR-rel, nevetséges....mondjuk az is csak egyszer sikerült és csak offline-ba
[ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
Próbáltad már úgy elindítani, hogy offlineba? Vagy úgy sem megy?
Mert nekem is vacakolt a frissítés után, aztán alkalmazáskezelőbe nyomtam neki egy kényszerleállítást, restartoltam a telefont, aztán mikor újraindult kikapcsoltam a wifit meg a mobil netet aztán elindult a játák. Amikor meg már beengedett, Home-mal kiléptem, net vissza aztán be a játékba. És azóta minden oké.
A következő induláskor betöltésnél kiírta hogy 100% , tovább ment és kezdődött a játék.
Hátha neked is sikerülne így. -
DigitXT
nagyúr
Igen, megvettem a Bentley-t, hogy elkezdjem azt a szériát.
Meg fel kéne hoznom a Chargert PR13-ra, hogy továbbjuthassak.
Pénz-pénz-pénz. Nem, valóban nem túl erős az AI, és valóban a
Speedway futamok szenvedősek, mert gátlástalanul kilöknek, ill.
nem nagyon hibáznak, míg te esetleg igen. Viszont végtelenítve
játszani csak úgy lehet, hogy nem szervizelsz... Úgy van kihívás.Kivéve, ha emiatt hozzád butítja az AI-t, ami után már az sem az.
(Szerintem az első ilyen szériám sok második helye miatt hozta
ki, hogy akkor nekem most gyengébb ellenfelek kellenének, mert
nem tudok nyerni, noha hibátlan autóval földbe döngöltem őket...)Alapvetően hozzád "igazítja" az ellenfeleket, hogy nagyjából végig
azonos legyen a kihívás, csak a frissítéssel ezt az átlagos szintet
is jó lejjebb húzták, így könnyebb lett nyerni, mint korábban, csak
a nyeremények voltak kevesebbek. Hát nem tudom, melyik a jobb.Jobban szerettem, amikor küzdeni kellett akár egy 8. helyért is.
Volt feeling-je, míg mindenkit lezúzni 1500 méterrel unalmas. Na
ezek a viszonyok valamit javultak a legújabb frissítéstől, legalábbis
azt állítják, én meg azt mondom: fogjuk rá. (Most is könnyű nyerni,
de legalább néha van némi kihívás: ha nincs, csinálj magadnak.) -
-
DigitXT
nagyúr
Ránéztem egy spa-i futamra a leamortizált verdámmal: sajna felejtős...
1) nincs elég tapadás: gyors kanyarokban kirepülök, vagy durván fékezek
(ezzel kapcsolatban lásd 3!) a végeredménye ugyanaz: visszaelőznek2) nincs megfelelő gyorsulás, így az AI egyenesekben nehezen befogható
3) nincs elegendő fékerő sem, tehát hosszabb féktávot kell venni, ami úgy
necces, ha az AI a seggedben van éppen! (lásd 1, azaz: visszaelőznek)4) nincs normális végsebesség, tehát hiába jön ki az Eau Rouge jól, végül
simán elgyorsulhatnak a hibátlan verdával közlekedő AI "versenyzők"...Viszont az érdekesebb, hogy (talán köszönhetően a tegnapi sok második
helynek) ma gyengébb TSM versenyzőket sorsolt ki Melbourne-ben, így a
futamok végtelen sorát tudtam (volna!) megnyerni. Akkor hagytam abba,
amikor az egyik futamon úgy kiforgattak, hogy túl sok idő volt visszajönni,
ráadásul kezdhettem előzgetni mindenkit: csak a második helyig jutottam.De az amúgy milyen már, hogy ilyen idővel is lehet simán futamot nyerni?
Amikor meg az első 2 körben megvolt 21 előzés, akkor meg ez volt az idő,
a fél mezőny lekörözésével: kiegyensúlyozatlannak érzem picit a dolgot.
(Bár ismert, hogy a hibátlan/leamortizált verda közt nagy különbség van: jó
10% lehet alap köridőben, s még több, ha beragadsz a forgalomba emiatt.)Suzuka még simán játszható volt "ratyi verdával". Csak nehezebb, mint
Melbourne: fel sem merült a lekörözés, 100-200 méter előny jött össze.
Ráadásul 7:45 több, mint a 6 perc, annyival nem ad több zsét... 14350 R$Egyetlen érv marad mellette: a változatosság gyönyörködtet. Farmoláskor
ugye megfájdulhat az ember keze a telefon tekergetésétől, az kellemetlen:
ilyenkor jól jöhet egy pihenős szakaszokkal teletűzdelt pálya, vagy a játék
hanyagolása kisebb időre.Néha melózni is kell, hogy a fene egye meg.Megfigyeltem viszont, hogy az AI nem túl erős lekörözésben. Jól beragad.
Kék zászlóról tetszettek hallani kedves tűzmajmos-elektromosművészek?
Igen: előfordult már olyan ezeken a hosszabb futamokon, ahogy a legjobb
AI versenyző körözni kényszerült a sereghajtókat. Több-kevesebb sikerrel.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz Mela Kehes #329 üzenetére
A felhőbe biztos nem. A telefonra meg igen, de néha az is bugzott:
volt, hogy a következő indításra kevesebb zsetonom/kupám volt...
Amikor ezt beírtam, javasolták a felhőbe mentést... Azóta szoktam.
(Bár azóta nem volt ilyen eset: eddig felhőből betöltés nem kellett.) -
Zozzy94
tag
válasz Mela Kehes #329 üzenetére
Nem volt olyan hogy mentett volna automatikusan,egyáltalán van olyan? jó tudni amikor mentettem mindig ki volt írva,hogy pl. About a day ago...7 hours ago stb...
-
Zozzy94
tag
válasz zsotesz81 #322 üzenetére
Minden nap mentettem felhőbe,a frissítés előtt is még egyet....amolyan biztonságból....még várok valameddig,de ha nem jön ki valami javítás akkor újrarakom....
Egyébként hogy zajlik ez a felhőből letöltés?Mit kell megadni hozzá?
skylaner:Ezért érzem magam szerencsésnek,hogy a kezdetek óta tolom így nem kell sorban mindent
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Világi szép játék!
Iphone 4-en szépen,szaggatás nélkül fut.
Még a most wanted,ami hasonló külsőre.Telefonon ilyet?! :-)
-
capulet75
addikt
Akármikor játszom, minden nap azt írja ki h 100% bónusz. Ez normális?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
zsotesz81
senior tag
Ments felhőbe, ott tuti megmarad a mentés. Nem tudom egyébként local-ba hova ment a game, egyszer nekem is oda lett a mentésem, akkor még nem tudtam, hogy lehet felhőbe is menteni. Mondjuk akkor még csak level 10-es voltam, nem volt benne sok órám. Titanium Backup mentésem volt, de hiába restore-oltam úgy is csak elölről tudtam kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
Zozzy94
tag
Wifi-ről töltöttem le....le is szedett jó sokat,de mikor meglett a 100% már azután ezt csinálgatta....pedig töltené,látszik a sarokban ott a majomfejnél de valamiért kilép....olvastam olyan hogy valakinek az a megoldást vált be,hogy törölte majd újra feltette és kész...csak éppen (ahogy ő írta) elveszett a 190-200 órányi játéka... én is kb. 230 körül tartok és nekem sem hiányozna....bár elvileg ha kivesszük azt a profilt az SD Card android mappájában (asszem...) lévő cuccot amibe benne van minden az jó lehet....de én erről még nem olvastam megerősítést
4 körös Spa 7:30 és 8:00 között teljesítem...attól függ mennyire volt fontos a bónusz,mert akkor óvatosabban vezettem
Igen az időátállítással csináltam én is 20%-ról fel megyek 100-ra és onnantól mindig 100 lesz....így már lehet azt mondani hogy gyűjtünk is valamit....ja és a lényeg hogy ne legyél neten!
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Menj fel wifire és letölti... Vagy nem ez a gondod? 4 körös Spa elég hosszú
lehet... Én ma azzal szórakoztam el, hogy az említett 5 körös (de valójában
6, csak rosszul emlékeztem) versenyt kétszer meg is nyertem, amire ugye
a verda totálra amortizálódott... Most jön a csavar: nekimentem újra, mert a
fullos autóval nagyon könnyű volt nyerni! Hátha menni fog a lezúzottal is?5:56.606, 1st: 25850 R$ (+3235 R$) + napi 100% bónusz!
5:41.632, 1st: 12950 R$ (+3235 R$) + nincs napi bónusz
------------------------------------------------------
6:05.911, 4th: 10050 R$ (+2510 R$)
6:10.562, 5th: 9750 R$ (+2435 R$)
6:03.736, 2nd: 11650 R$ (+2910 R$)
6:02.150, 2nd: 11650 R$ (+2910 R$)
6:04.261, 2nd: 11650 R$ (+2910 R$)
6:03.948, 2nd: 11650 R$ (+2910 R$)
6:15.041, 5th: 11650 R$ (+2435 R$)
5:59.055, 1st: 12950 R$ (+3235 R$)Mint az jól látszik, így már jóval nehezebb előreverekedni magát az embernek.
Nagyon agresszíven be kell szúrni a belső ívre, had szóljon: törhet az ellen és
törhet a saját gép is, nem számít, hiszen úgyis 0-ra van már amortizálva. Még
kihívás is van, hogy megnyerd a futamot, hamár az AI olyan amilyen.Végeredményben 84KR$-ből összehoztam ~226KR$-t. Egész jól szórakozva,
nagyjából egy órán keresztül tartó folyamatos (nincs javítás) versenyzéssel.Szerk: a napi bónuszt hogy lehet folyamatosan előcsalogatni? Ha már farmolni
kényszerül az ember, lehet, hogy élnék a trükkel. Valami dátumállítós dolog?
(Online profillal nem veszik össze?)[ Szerkesztve ]
-
Zozzy94
tag
válasz skylaner #313 üzenetére
Speed Demons-ban a végefelé van egy 4 körös Spa....14250-t ad...én azokat csinálgattam 100%-os bónusszal egymás után + a clean race is adott akár 3660-t és összejött 32000,amiből javítás kb. 2000(Agera) szal gyűjtök kb. 30-at... legalábbis ez volt addig amíg a frissítés el nem rontotta azóta a majomnál kidob és kész....remélem vmivel javítják majd
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz Mela Kehes #317 üzenetére
Sokat TT-zel? Kicsit idegesítő, de elmegy. Szerintem
mókoltak valamit vele, és nem sikerült tökéletesen. -
bostone
addikt
A gold előcsalogatására létezik valami hathatós módszer?
-
DigitXT
nagyúr
válasz Mela Kehes #314 üzenetére
Miért ne raknád fel? Új autók, új versenyek...
Jópofák a 69-es/71-es Muscle verdák, stb. -
skylaner
senior tag
PR feltétel a TT előtti verzióban nem volt.
Sajnos sok esetben elég durván rá kell költeni, hogy meg legyen egy adott PR szint. (Akár 10 szintet is kell ugrani ami nem olcsó )GT3 World Series & Supercar Masters Series végén 4 körös Suzuka verseny 100% bónusszal 26-27K-t adni szokott.
-
DigitXT
nagyúr
válasz Mela Kehes #311 üzenetére
Miről, mire? És mihez képest lenne érdemes? Ha most a régi verzióban
nyomulsz, amiben nincs TT, célszerű annyi szériát 100%-ra megcsinálni,
amennyit bírsz, ugyanis azért gold bónusz (is) jár. Majd mikor frissítettél,
és a TT-vel elrontja a 100%-od, elég lesz azt a 3-4 TT-t lefutni: eredmény
mellékes, lényeg, hogy 1 kört végigcsinálsz, s újra megadja a bónuszt.Amúgy drasztikusan megvágták a nyereményeket, viszont a szervizek ára
is jelentősen csökkent drágább kocsiknál. Régebben előfordulhatott, hogy
szinte a teljes nyereményt elvitte a javítás. Most ilyen nem lehet. Azonban
átlagosan kevesebb a profit. Főleg kisebb szériákban, ahol eddig érdemes
volt farmolni. Az új verzióban a tapasztalatom az, hogy elég ritka az olyan
futam, ahol arányaiban többet keresel 1000R$/levezetett percnél. Teszem
hozzá, hogy ezt az egész pénzért való újra versenyzést nemrég kezdtem...Pl.: JRM Nissan Melbourne, 5 kör megvan ~5 perc alatt, és hoz 13K-t: ezt
megéri újra és újra lefutni, mert arányaiban jó pénz jár érte. Ugyanitt pl. a
Mount Panorama 4 köre már 7 percig is eltart, csak 1K-val ad többet és a
kocsit is nullára amortizálja. Szóval ki kell tapasztalni, hogy mit érdemes:
ha a futam nehéz, a győzelem sem tuti, a nyeremény is kicsi, azt nem...Ui: ja igen, a PR feltétel... (Simán verhetnéd a népet tuning nélküli kocsival,
de kötelezővé tették a tuningot bizonyos futamokhoz, ráadásul jó drágán.)
Nem tudom, hogy a TT előtti verziókban volt-e ilyen: ha nem, ez is negatív. -
Mela Kehes
addikt
Na most akkor érdemes frissítenem?
-
DigitXT
nagyúr
Azért azt bírom, amikor a ghostom nem a PB-ről van:
verem a ghostot, de szar az idő... Aztán vagy beveszi
az új időt ghostként, vagy nem. Szörnyen bugos a TT.
(Ilyenkor szoktam az összes drive-ot elverni az adott
futamra. Néha ad level up bónuszt csak úgy: képes
UGYANAZT az időt egyszer A-ba egyszer B-be rakni.)De ha eleget ismétlek, előbb-utóbb összejön egy PB...
(Vicc, hogy az A csoporthoz már szinte semmi tuning
nem kell: lassan már a Top1000 ami említéstre méltó.
A Top100 viszont tuning+vágás kombó. Vagy cheater.
Legalábbis ahol bekerültem, a fullos autó+gátlástalan
kanyarvétel volt jellemző. A listavezető 0.001 s időket
meg hagyjuk. Remélem azért kitakarítják őket, idővel.) -
Zozzy94
tag
válasz skylaner #302 üzenetére
Nekem 47 kocsim van most és abban benne van már a 3 Koenigsegg 2 Pagani,legutóbb a Bugattira csaptam le.... sajnos a tuningárak az egekben,de ez van.....100% bónuszok segítenek valamennyire milliós kocsik közül még a McLaren és a Zonda F hiányzik...mivel én kezdetek óta tolom ezért nekem össze-vissza van és szinte mindegyik kocsit megtudnám venni ha lenne rávalóm....csak most frissítés miatt nem tudok én sem belépni Esetleg meglehet oldani hogy elinduljon,vagy várni kell az újabb frissítésre/javításra?
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Lehetséges, hogy "robbant" a játékosok száma? Volt egy B időm, azon belül 1300. hely. Mentem egy tizeddel rosszabbat, semmi változás. Mentem 1 tizeddel jobbat, erre A idő lett, vmi 14000. helyen. Bónuszt nem adott, pedig csoportot léptem (elvileg), LOL. Viszont újra lett ghost az adott TT-ben. Mivel az előző időben volt egy elég komoly hiba, nekifutottam mégegyszer. Kishibás autóval is kb. 4 másodpercet javítottam, az eredmény: 125. hely. (Továbbra is A csoport, továbbra sincs bónusz.) Lényeg a lényeg, hogy nem kalkulálja újra az időket szerintem, csak ha javítasz. Akkor viszont a friss listába sorol, ráadásul ahhoz hasonlíthatja a régi idődet is. Emellett meg bugos, mert nem tudom, mit csinált a ghostokkal. Esetleg vátoztattak a fizikán, ezért a régi ghostok érvénytelenek? (Amikor így csípőböl jön 4-5 mp javulás, akkor sanszos, hogy nem én lettem annyival jobb, hanem valami más változott. Ha csak nem az, hogy közben más TT miatt tuningoltam az adott kocsit, és ott még nem próbáltam, mert jónak tűnt az idő.)
Furcsa, na. Ha ugrásszerűen nő a TT-zők száma, akkor egyre több ember fér be a százalékokban megadott kategóriákba (pl. Top 1%=A csop.): nyilván az elején még nem túl jó időket futnak az emberek (tuning nélkül, kevés gyakorlattal), így egy adott idő "felértékelődik": akkor is csoportot kéne lépned, ha nem csinálsz semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
Üdv!
Hogy lehet benne rendes profilt létrehozni? Mindig csak Guestként vagyok emlegetve.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
skylaner
senior tag
Nekem meg még nincs rá pénzem, hogy feltunningoljam 64.-re 57-ről
Most a Mercedes Benz & Bentley -s eventeket tolom.Koenigsegg vagy Pagani kocsija van már valakinek ?
Elképzelni nem tudom, hogyan fogok összeszedni még ~11 milliót a hiányzó kocsikra
Azért a 800 és 400 gold se karcsú a Koenigsegg és Pagani-ért.
Kedvezménnyel is 960 gold, most van 744-em, remélem összefog jönni.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz Mela Kehes #297 üzenetére
Én még semmivel: a legjobbam egy második hely, JRM Nissannal.
Iszonyat agresszíven megy itt a gép, gátlástalanul kilökdös, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Jövedelem
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- PlayStation 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest