- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Tesztek alapján nem lett olyan bűnrossz.
-
heihachi
addikt
Hihetetlen, hogy ezt egy kulonallo cimkent el fogjak tudni adni. Szomoru, mert ez maximum egy Siege event. Azt nem tudom, hogy jo jatek lesz-e, de az tuti, hogy max egy DLC arat eri meg, mert ez az. Uh kivancsi vagyo mi lesz az a csokkentett ar.
-
Heroes fan
őstag
Ha megnézed azért a trippla A címeknél bőven többet zabálnak mint 4 giga, és igen egy dolog most, hogy elszálltak az árak, és ilyen drágán adnak egy low kártyát is. Vannak videók 2 giga vrammal is, elindulni elindulnak, de annyira le kell butítani a szerencsétlent, hogy egyszerűen nem éri meg mert olyan bűn ronda pixeles lesz az egész.
-
Swinegod
őstag
Ez a játék olyan vészesen élvezhetetlen volt, hogy az elképesztő, és ezt úgy mondom, hogy mértéktelen sokat játszottam Siege-el és az Outbreak volt messze a kedvenc eventem az erdeti Doktor's Curse után
-
Shing
őstag
Az, hogy egy videokártya ma ennyibe kerül egy ideiglenes állapot. Az 1050Ti egy több éves, középkategória alja szint. Reméljük minél hamarabb normalizálódnak az árak.
A minimum gépigényben egy 7 éves hardver van, ami megjelenéskor sem volt felsőkategória. A proci 8 éves. Ilyen szempontból sokkal régebbi géppel lehet játszani mint a régen.
Btw. Sztem menni fog az 2GB VRAM-al is. -
Reignman
aktív tag
válasz
Heroes fan #4 üzenetére
En nem vagyok egy nagy jatekos, regebben is casual gamer voltam es ez most picit szíven utott, regebben egy normalis pc olcsobb volt, mint egy ps, vagy xbox, manapsag pedig az altalad emlitett, epphogy belopo szint egy 130ezres 1050ti 4gb rammal, amibol veszek egy konzolt. Ha van... :)
-
Reignman
aktív tag
Tök jó, hogy a mai játékok egy 4 éves 50ezer forintos 2 gigás 1050-es kártyán már el sem indulnak... :) Mondjuk ez nem a jatekkeszitok hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmgyűjtés
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Microsoft Xbox Wireless Headset
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged