Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Tesztek alapján nem lett olyan bűnrossz.
-
heihachi
addikt
Hihetetlen, hogy ezt egy kulonallo cimkent el fogjak tudni adni. Szomoru, mert ez maximum egy Siege event. Azt nem tudom, hogy jo jatek lesz-e, de az tuti, hogy max egy DLC arat eri meg, mert ez az. Uh kivancsi vagyo mi lesz az a csokkentett ar.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Heroes fan
őstag
Ha megnézed azért a trippla A címeknél bőven többet zabálnak mint 4 giga, és igen egy dolog most, hogy elszálltak az árak, és ilyen drágán adnak egy low kártyát is. Vannak videók 2 giga vrammal is, elindulni elindulnak, de annyira le kell butítani a szerencsétlent, hogy egyszerűen nem éri meg mert olyan bűn ronda pixeles lesz az egész.
-
Swinegod
őstag
Ez a játék olyan vészesen élvezhetetlen volt, hogy az elképesztő, és ezt úgy mondom, hogy mértéktelen sokat játszottam Siege-el és az Outbreak volt messze a kedvenc eventem az erdeti Doktor's Curse után
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Shing
őstag
Az, hogy egy videokártya ma ennyibe kerül egy ideiglenes állapot. Az 1050Ti egy több éves, középkategória alja szint. Reméljük minél hamarabb normalizálódnak az árak.
A minimum gépigényben egy 7 éves hardver van, ami megjelenéskor sem volt felsőkategória. A proci 8 éves. Ilyen szempontból sokkal régebbi géppel lehet játszani mint a régen.
Btw. Sztem menni fog az 2GB VRAM-al is. -
Reignman
aktív tag
válasz Heroes fan #4 üzenetére
En nem vagyok egy nagy jatekos, regebben is casual gamer voltam es ez most picit szíven utott, regebben egy normalis pc olcsobb volt, mint egy ps, vagy xbox, manapsag pedig az altalad emlitett, epphogy belopo szint egy 130ezres 1050ti 4gb rammal, amibol veszek egy konzolt. Ha van... :)
-
Reignman
aktív tag
Tök jó, hogy a mai játékok egy 4 éves 50ezer forintos 2 gigás 1050-es kártyán már el sem indulnak... :) Mondjuk ez nem a jatekkeszitok hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest