Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörp
senior tag
Hi!
A Raceroom egy E8400 + 5770, 4Gb DDR2 konfigon mennyire futna jól? Low-on 60FPS lehetséges stabilan?
-
-
vlevi
nagyúr
Nem az a baja, hogy középen orssz a holtjáték, hanem, hogy olyan, mintha túl direkt lenne a komrányzás.
Pedig amit lehet megnéztem. A kormány 900°-ra van állítva, amit a játékban, autóho igazít. pl. WTCC autóban 540°kormány, és 23°steerling lock. Speed sensitive steering, amennyire lehet kikapcsolva. Kormányzás lineárisra van állítva (50%). De mégis. Mondom, máshol nem vettem észre ilyet.Ha már két kerék. Tessék, végig lehet menni Goodwoodban 2 keréken is.
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
Nekem csak gagyi kormányom van ami 180 fokot fordul (Saitek R440 FF), de nagy bajom nem volt vele. Iszonyat élvezeteseket toltunk anno például Bathurst-ön Sub-Zero-val. Akkor volt csak ilyen himbálódzás, ha a középállás "dead" paraméterét nagyon kicsire hagytam. Hagyj középen nagyobb holtteret és akkor jobb lesz sokkal. De már nagyon régen volt, lehet állítottam még valamit az érzékenységnél.
Mondjuk én most tervezem átépíteni a kormányt 900 fokosra. Nem ilyen lesz, ezt csak ötletadónak raktam be. A tervek már nagyjából készen vannak, csak bele kellene fognom. Ha lesz valami eredménye a jövőben beszámolok róla. De egyelőre 0 időm van bármire is.
(#25) Sub-ZeRo: áhh, motoros vér..... Motorom meg a határban sincs....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Igen, mert a motoros véred kijön még autónál is... Only 2 wheels...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
vlevi
nagyúr
Hétvégén (mert ugye ingyen volt ), elővettem a játékot. Pont Bathurstot próbáltam én is, GT3 autókkal.
Hát, a végén ideigemben majdnem földhöz vágtam. Nem tudom, mi van a kormányommal, vagy a beállítással, de nagyon olyan érzésem volt, hogy tőlem függetlenül közlekedik az autó a pályán. hogy az egyenesben alig tudok végigmenni, mert himbálódzik az autó jobbrabalra, van, hogy a derékszögű kanyarokba csak egy kicsit kell megpöckölni a kormányt, és már keresztbefordult az autó.
A kormánynak (Logitech G25-m van) szerintem hardveres baja nincsen, mert más játékban normálisan tudom irányítani az autókat, pl. pCars, Asetto, vagy Race07.
Kontroller profilt már kitöröltem, vagy 10szer, és próbálom az alapbeállításokat értelmezni. -
nagyúr
-
imibogyo
veterán
Ne is mondd! Pont tegnap nosztalgiáztam.
-
- = Zk = -
félisten
2 napja várok az ímélre -.-
regeltem másikkal. a hotmail nem gyere be nekik
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Fippo
csendes tag
Szuper volt!
OK! De hol marad az FPS!?
-
rocket
nagyúr
WTCC Citroen valto hangja iszonyat gagyi a jatekban
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
veterán
válasz Dilikutya #16 üzenetére
ne értsd félre. Nem azzal van baj, ha valaki nem profi. Attól rohadt messze vok én is...
Hanem azzal, hogy belép, belédszáll féktávon, vagy direkt kilök, mert carmageddonba képzeli magát, majd kilép... PC-vel is ez a baj, AC-ban is sok a gyökér, no meg itt is. Én a hétvégén jó messzire elkerül most a játékot
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Dilikutya
félisten
Az alapjáték alapból ingyenes, legfeljebb a DLC szervereken ugorhat meg látványosan a létszám.
Bírom, amikor a "profik" háborognak a kezdők miatt. Ha le lenne töltve, mennék is most egy kört a boyracer-ek örömére. Ehelyett lehet lenyomom életem első meccsét a "bundleszökevény/ingyenes is volt" Battlefield 3-al.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
rocket
nagyúr
Ugynezki lehaltak a szervereik, nem lehet competition modban menni
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Mikeee89
senior tag
Xbox 360 gamepaddal érdemes kipróbálni? Ahhoz van vmi beállítási segédlet?
-
veterán
A jatek gepigenye medium beallitasokkal hihetetlen kicsi. 5040x1050ben egy gtx650el fix60fps.
Ellenben mindent raaggatva 40et tud a gtx770em.Ma este jovok en is a group 5 futamra.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
- = Zk = -
félisten
jaa, hogy ez nekem már fél éve a steam könyvtárban van....
nah, teszem is fel
csapatom kicsit G25-tel" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
Nem is hallottam róla, már próbálom is ki, kösz az infót
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
AAAgold
senior tag
a cikkben lévő suzukai pályás videónál eltartott egy darabig, amíg leesett, hogy valami nem stimmel a pilotával
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
-
kerekfej
addikt
Szuper
-
neilszab
őstag
Hétvégi szervezett online futamok:
- Péntek - 21:00: GT2/GT3 2014 - Shanghai
- Szombat - 16:00: Group 5 Classic - Bathurst
- Szombat - 21:00: DTM 1992 - Bathurst
- Vasárnap- 16:00: WTCC 2014 - MacauSzerver adatok: R3E Free Weekend - 06.26-06.28
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
neilszab
őstag
Ez egy általános leírás, de az itt leírtak az RaceRoom-ban is ugyan úgy is alkalmazhatók, érdemes átolvasni:
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
kinghaxor
senior tag
Hű pont tegnap raktam fel steam-ről. Kicsit körözgettem de nem sikerült beállítani hozzá a kormányt. Nem igazán tudom mit hol és hogyan kéne. Esetleg nincs valakinek egy jó T500 setupja? Nézelődtem tegnap neten hátha találok valami nekem tetszőt de nem jött össze. Pár autót még jó lenne kipróbálni, csak hát jó setup nélkül nem az Igazi.
-
nagyúr
Hmm Bathurst pálya... Imibogyó remélem az emlékek fejbevágnak...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Dilikutya
félisten
Az igazinak rosszabb a grafikája, milyen mosott már a textúra a kocsin.
Kár, hogy versenypályás szimulátor, bár a DTM 1992-őn elgondolkodnék egy akcióban a régi gépek miatt.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest