RaceRoom ingyenes hétvége

A szimulátorozás kedvelőinek bizonyára ismerősen cseng a SimBin neve (új nevük Sector3), a svéd fejlesztő csapat ugyanis olyan címeket tett már le eddig az asztalra mint a GTR2, a GT Legends és a Race07 sorozat. Legújabb szimulátoruk a RaceRoom Racing Experience (röviden R3E), mely a kornak megfelelő grafikával, fizikával, FFB hatásokkal és az egyik legjobbnak számító hanghatásokkal rendelkezik.

A RaceRoom közel 80 vérbeli versenyautót sorakoztat fel a legkülönbözőbb kategóriákból (GT, DTM, WTCC, Historic, Prototype, Hillclimb, stb...) és 25 ismert versenypályát tartalmaz, olyanokat mint Bathurst, Nürburgring, Brands Hantch, Monza, Indianapolis, de szerepel benne a Hungaroring is!

Ezen felül megtalálható benne a tavalyi teljes WTCC mezőny, köztük Michelisz Norbi Honda Civic-je is, jelenleg ez az egyelten szimulátor, amelyben elérhetők az új szabályok szerint épített TC1-es autók. WTCC-és pályákból sincs hiány, hiszen a korábban említetteken felül Slovakiaring, Suzuka, Macau, Moszkva, Salzburgring is szerepel a RaceRoom-ban, valamint készül Spa és Nordschleife is.

Így fest egy WTCC futam Suzuka-ban a RaceRoom-mal egy komoly cockpitben

A RaceRoom ingyenesen letölthető a Steam-ről, viszont az alap szoftver Free to Play rendszerben csak pár autót és pályát tartalmaz. A további tartalmakért külön fizetni kell a RaceRoom Store-ban, ezen a hétvégén viszont péntek 18:00-tól vasárnap este 18:00-ig minden tartalom teljesen ingyenes és szabadon próbálható offline és online multiplayer módban egyaránt!

Aki pedig az szimpla körözgetésen kívül komoly megmérettetésre is vágyik, az látogasson el a magyar RaceRoom közösség oldalára, ahol a hétvége során több szervezett online futam is várja versenyezni vágyókat!

Azóta történt

Előzmények