Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadar
csendes tag
válasz atidzsiforc #39 üzenetére
Igen, valóban van benne néhány rész, ami hasonló.
-
hadar
csendes tag
Remélem lesz egy proq3dm6 új köntösben Azt a pályát nehéz überelni.
-
bolvar
senior tag
Jelentkeztem hátha, de nekem van egy kicsi UT beütése ezeknek a videóknak .
Látom hogy mintha vissza akartak volna nyúlni a Q3 időbe de valahogy a fegyvereken nekem egy UT jön át.A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
Analog303
tag
Hú ez de várós! Imádom első látásra \o/
"Minden másképp van..." (Karinthy Frigyes)
-
haxiboy
veterán
Vadállat lesz
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
atidzsiforc
őstag
válasz sid.:Rc211v #26 üzenetére
A motor kozos id software es saber interactive fejlesztes. Egyelore nem tiszta milyen apikat tamogat. Mivel a bethesda bejelentette nemreg, hogy amd hardverre optimalizalnak minden jovoben altaluk kiadott jatekot, feltetelezheto a vulkan support.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
kriszpontaz
veterán
Olyat gondolom, mint ami a Quake 1 és Quake 2-ben volt, vagy Quake 4-ben. Nekem is hiányzik egy jó egyjátékos sztori. A 3, és ez a Champions nem ebbe a kategóriába tartozik.
Megtudnák rendesen csinálni, mint ahogy a DOOM vagy a Wolfenstein-nél már bizonyították.
A Quake 2-t a mai napig előveszem.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
UT-ben és Quakeben milyen Singlet szeretnél? Botokkal tolhatod, gyakorolni jó.
Az új UT-ban konkrétan mediumon is jól lőnek, lehet velük gyakorolni.Azt nem tudtam hogy az alap ennél is ingyenes lesz, de ez nagyon jó hír!
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Drizzt
nagyúr
Na, most látom csak, hogy ingyenes lesz az alapváltozat. Picit tartok tőle, hogy a multi only miatt ez tükrözi is a valós értékét. De kb. olyan érzésem van, mint az új UT-vel. Jó, pörög, meg minden, de valahogy pénzt nem érne nekem single mód nélkül semelyik játék sem. Azért nagyon kíváncsi leszek rá.
I am having fun staying poor.
-
s912
aktív tag
válasz sid.:Rc211v #26 üzenetére
doom az már tech 6(66)
szerintem igen, csak a speed miatt "még jobban" van optimalizálva, vagy nincs annyi effekt benne, mint a doom-ban.. -
sid.:Rc211v
őstag
Várós nagyon, sztem le is váltja majd a doom-ot. Ez az igazi fps, gyors pörög mint álllat. Bár nekem a doom is bejön már közel 300 órát belenyomtam a multijába, de tényleg lassabb a quakenél.
Azt lehet tudni milyen motor hajtja ? tech5 mint a doom-ot ?<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
wolfman
veterán
Néztem ezt a gameplayt. Értem én hogy promo video, de egy ellenfél sem ennyire noob mint ezek.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
törölt tag
Küldhetnék már a beta kulcsot!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Jöjjönmááá!
Azért remélem, hogy ez a "grafika" jelentősen javulni fog.
-
atidzsiforc
őstag
válasz Eugene Roe #14 üzenetére
Strafejump, rocket jump, air control, 8-10 fegyver kozt valtogatsz folyamatosan (amihez 8-10 gomb kell, hogy ne gorgovel, vagy next/prev weapon gombbokkal kelljen szenvedni) mikozben 600al hasitasz vegig a palyan. Ehhez kell billentyu meg eger.
-
kwzatz
őstag
válasz Medocsabi #13 üzenetére
"akkor neked az új cok multi pont jó lesz,nekem az már játszhatatlanul gyors"
Néha nem vágom a mozaikszavakat, de az a tippem, hogy ez CoD akart lenni. Multiban az a típus sem jön be, én valahogy ezeket a tipikus aréna shootereket szeretem a legjobban, amilyen a Quake és az UT, még az Overwatch-csal megvagyok, bár elsőre az sem fogott meg.Amúgy a trailerek nem adják vissza, milyen gyors a Quake Champions, ez a videó viszont igen (bár rossz a minősége)
Quake Champions[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
DeFranco
nagyúr
hurr-durr ezmánemkvék
üdv,
[oWn]f4te[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz atidzsiforc #10 üzenetére
Van az új doomban wall-jump? Szerintem valahol ott kezdődik a játék, bár lehet q3-ban se volt, én ut párti vagyok
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Medocsabi
addikt
válasz atidzsiforc #10 üzenetére
Aha.
Hát ezt el kell fogadjam,mert egyrészt nem értek hozzá mit és hogyan kellett volna másképp csinálni hogy konzolon is menjen,másrészt meg ha nem fogadom el akkor sem jön konzolra
(#11) kwzatz: akkor neked az új cok multi pont jó lesz,nekem az már játszhatatlanul gyors[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Akció a 3DMark Fire Strike demóján belül? Arra emlékeztet a map.
Kicsit furcsák és lassúak a gameplay részletek, persze lehet attól hatnak túl sterilnek hogy megrendezett jeleneteket látunk.Szép kis párharc elé nézünk, jön az új Quake, de az UT is fejlesztés alatt áll. Várom!
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
atidzsiforc
őstag
az uj doom multijanak koze nincs a quakehez jatekmechanikailag. konzolra tervezett quakeben meg kellene valtoztatni egy csomot a jatekmeneten, ezt a legutobbi pax interjuban willits bacsi is elismeri, ezert pc exkluziv.
-
Medocsabi
addikt
Hogyne próbáltam volna,mai napig játszom vele.Pont ezért gondoltam hogy valami hasonló lesz a quake is. Nyilván nem azt gondoltam hogy itt is 2 fegyver lesz,meg démonná válás meg stb,hanem hogy hasonlóan pörgős,véres multis gyilok.-> ebben sztem nem is tévedek,de ettől még simán jöhetne konzolra is.A doom multi sem éppen egy lassú valami...
-
kwzatz
őstag
Nem próbáltad a Doom multiját? Nagyon más, loadoutok vannak, 2 fegyver van nálad, egyedül a szuperfegyver vehető fel a pályán, démonná változás, hack module-ok, melee instakillek stb. Ha valamit pontatlanul írtam, sry, csak 1-2 órát toltam vele, nem igazán jött be. (ellenben a single player része nagyon)
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Medocsabi
addikt
Jójó,ne egyetek meg csak arra gondoltam hogy a doom multija se lehet nagyon más.
Illetve akkor is örülnék egy konzolok kiadásnak,mert laptopon nem szeretek játszani[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
Jöhet jöhet.
Nem állítom, hogy leesett az állam, mert nem. Viszont amit eddig láttam úgy tűnik sikerül valami kis szeletét a régi hangulatnak visszahozni.
Egyébként nem lassabb a játékmenete, mint a Q3-nak?|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Medocsabi
addikt
"A kizárólag PC-re érkező játék"-> nabakker efölött eddig elsiklottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest