Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
capriTomi
csendes tag
Csak érdekességképp:
Mivel szeretek barkácsolni én is megpróbálkoztam a videókon látható módon újraforrasztani a fémtakaró alatti kis bizbazt. Lángforrasztóval. Hővezető paszta nélkül. Nos, szénnéégett és lepergett a nyákról az ic.
Azóta vígan működik: fr, frissítés, újraindítgatás, stb, szóval nincs deadboot, vagy egyéb paranormális jelenség.
Ettől függetlenül már nyilván csak vésztartaléknak tartom meg, vagy talán média fogyasztásra. Valami funkciója csak volt annak az ic-nek... De lehet, hogy ez a deadboot egy extra feature volt, hardveresen biztosítva.
Édesanyámnak kellett új telefon, de inkább egy moto g31-et vettem neki újonnan, mintsem ezzel szivassam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kategória legjobb vétele papíron a Poco M3, amely a Xiaomi minőségével és rendszerével egyébként is ütőképes, de a hatalmas akkumulátor még rátesz egy lapáttal.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest