Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cythyel
senior tag
-
nanocry
tag
válasz
dreampage #12 üzenetére
Már próbáltam azt is, egyébként igen a Steam-est szedtem. Régebben még preview build előtt próbáltam és úgy ment. Lehet tényleg az miatt kaka csak, hagyom a francba, azé nem húzok fel egy fresh reinstallt. Majd a 11, addig meg kihúzom valahogy.
Amúgy köszönöm a válaszokat.
-
Cythyel
senior tag
válasz
dreampage #12 üzenetére
crapstore verziót jobb ha elfelejti... annyira gáz hogy az már fáj, játékos társaimnak is még a mai napig van hogy egyik indításról a másikra törli a store a teljes játékot... steam esetén is volt ilyen, de ezred akkora nagyságrendben, ha meg tweaker-t használsz, akkor ilyen probléma nincs... letöltöd steam alatt és rálinkeled a tweaker-t, nincs több fejfájás...
-
Cythyel
senior tag
hát hogy tele lennének a szerverek az túlzás... én 2es hajón vagyok, ez a legpopulárisabb, itt vannak a legtöbben, főleg jp veteránok akik most $ega gyökérsége miatt kiszorultak a jp szerverekről... 4-es hajó szinte halott, 1-es és 3-as kb fele annyit tudhat magáénak mint 2es... és a 2-esen is kb 7-8 blokkot lehetne teljesen megtölteni, és van majd 100 blokk... induláskor igen teljesen tömve volt a 2-es, de most... japánok hozzászoktak a lassú content kiadáshoz, de a nyugat nem, bár az is nehezményezve volt hogy szűk 1 év alatt lett letolva majd 9 év a nyugat torkán
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megújult a Sega klasszikus MMORPG-je, az új kaland azonban még nem tekinthető teljes értékű produkciónak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest