Új hozzászólás Aktív témák
-
Cythyel
senior tag
-
nanocry
tag
válasz
dreampage #12 üzenetére
Már próbáltam azt is, egyébként igen a Steam-est szedtem. Régebben még preview build előtt próbáltam és úgy ment. Lehet tényleg az miatt kaka csak, hagyom a francba, azé nem húzok fel egy fresh reinstallt. Majd a 11, addig meg kihúzom valahogy.
Amúgy köszönöm a válaszokat.
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
Cythyel
senior tag
válasz
dreampage #12 üzenetére
crapstore verziót jobb ha elfelejti... annyira gáz hogy az már fáj, játékos társaimnak is még a mai napig van hogy egyik indításról a másikra törli a store a teljes játékot... steam esetén is volt ilyen, de ezred akkora nagyságrendben, ha meg tweaker-t használsz, akkor ilyen probléma nincs... letöltöd steam alatt és rálinkeled a tweaker-t, nincs több fejfájás...
-
dreampage
aktív tag
Ha Steamről töltötted le, próbáld meg a Microsoft Store verziót.
[ Szerkesztve ]
A játéknak soha nincs vége.
-
nanocry
tag
Nekem 01-es hibakóddal sosem indul el! Olvastam már azt is, hogy insider build (w10) miatt szarakodhat? Valami infót erről valaki? Ezzel basznának már valamit... PSO tweakerrel sem megy.
[ Szerkesztve ]
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
dreampage
aktív tag
Én a 3-as hajón vagyok, és az esti órákban mindig tele van (nyilván nem úgy értve, hogy megtelik a szerverkapacitás, hanem hogy nagyon sokan szaladgálnak mindenfelé). Mindig lehet társakat találni, akár szabad mászkálás közben is, az Urgent Questekre másodpercek alatt talál csapatot, a városban sorok állnak a pultok előtt.
Nagyon egészséges, aktív játékosbázis van, az eredetiben pedig még annál is többen vannak.
-
Cythyel
senior tag
hát hogy tele lennének a szerverek az túlzás... én 2es hajón vagyok, ez a legpopulárisabb, itt vannak a legtöbben, főleg jp veteránok akik most $ega gyökérsége miatt kiszorultak a jp szerverekről... 4-es hajó szinte halott, 1-es és 3-as kb fele annyit tudhat magáénak mint 2es... és a 2-esen is kb 7-8 blokkot lehetne teljesen megtölteni, és van majd 100 blokk... induláskor igen teljesen tömve volt a 2-es, de most... japánok hozzászoktak a lassú content kiadáshoz, de a nyugat nem, bár az is nehezményezve volt hogy szűk 1 év alatt lett letolva majd 9 év a nyugat torkán
-
dreampage
aktív tag
Japánban PS4-re is elérhető a játék. A Microsoft egyébként a nyugati piacokon sem köti platformhoz, nem ők a kiadó, viszont az angol nyelvű lokalizálást anyagilag támogatták. A játékosbázison egyébként ez nem látszik, rengetegen játszanak, a PSO2-ben és az NGS-ben is tele vannak a szerverek (teljes cross-platform támogatás van PC és Xbox között).
A PSO2 egyébként jobb helyzetben volt, mert amikor nyugatra jött, már iszonyatos mennyiségű tartalom volt benne, hiszen régi játék. Az NGS most indult, meglátjuk, milyen ütemben sikerül bővíteni. Az ígéretek szerint a nyári/őszi hónapokban új kasztok kerülnek be, és majd valamikor télen jön az első nagy frissítés, új régióval, 35-ös szinthatárral és új küldetésekkel. Addig nem árt gyűjtögetni.
-
Cythyel
senior tag
a poén az, hogy erősen hajaz a ps1-4 történetére... bolygón vagyunk, sok helyen kilátszik a vegetáció alól valami komputerizált fém váz... kitudja mi lesz a történet... a kezdő sztori viszont annyira semmitmondó... azt sem tudni hogy az alap pso2-ből érkezett karakterünk miért 1k év után ébredt fel, semmi memóriafoszlány vagy valami... hova lett az Oracle flotta...
-
L3zl13
nagyúr
Annyi MMO belebukott már abba, hogy induláskor nincs elegendő tartalom esetleg a teljes endgame hiányzik. Nem értem, hogy nem fogják fel a kiadók, hogy ezt nem kéne.
Aki hülye, haljon meg!
-
Bad Pritt
félisten
Leszedtem, nem vagyok nagy mmo-s, de erre kíváncsi vagyok. Lehet az ősi Phantasy Star II miatt, bár sok köze ennek tuti nincs már hozzá.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
janos68
aktív tag
A "crapsoft"-nál picit elbizonytalanodtam, de a végén leesett.
Szerintem jobban járnának, ha mákdarálóra is kiadnák, mert ez így bukó lesz nekik, feltéve hogy profitot is akarnak, és nem csak presztizsből csinálják. -
Cythyel
senior tag
ps4-re jön, de japóba... nyugati kiadást a crapsoft dédelgeti, jóhogy nem lesz belőle ps verzió... switch meg max cloud-ba, még 1es graffon sem bírná el a portolást a switch...
de hogy a cikkhez is szóljak... a kezdő content-et kb 2 nap alatt meló után is ki lehet végezni, aztán csak affix/augment caps kergetés, boss-ok nyírása és az össz class 20as szintre húzása van... túl lapos... graf meg dx11, a bloom és a blur effectek elfedik az engine és a graf api ósdiságát, és még sorolhatnám...
annyi előny van az alap pso2-höz képest, hogy nincsenek meta class kombók, sokkal jobban testre lehet szabni a main/sub párosítást, nekem pl a fi/ra, fi/fo, ra/fo, hu/fo ami így eddig bejött
-
janos68
aktív tag
Mekkora öngól,hogy PS-re meg Switch-re nem adják ki. Bravó Sega.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megújult a Sega klasszikus MMORPG-je, az új kaland azonban még nem tekinthető teljes értékű produkciónak.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest