Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor a szokásos kérdés: FIFA vs. PES ?
Live-Die-Respawn
-
Villeneuve
csendes tag
Hát mivel PC-n a FIFA nem kapja meg az Ignite motor,t ezért lehet fordul a meccs. Legalábbis így remélem.
-
myckie2
őstag
Kíváncsi leszek, hogy mikor lesz olyan élethű egy focis játék, hogy az AI majd elkezd színlelni.
-
addikt
A videót látva ki tudja. Lehet a PES jobb lesz!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
KillBorn
senior tag
Hogy őszinte legyek nem tudom...már évek óta úgy van hogy, csak ki kellene már próbálni 1x azt a PES-t. De mindig várok az "áttörésre". F12 meg F13 azért elég jóra sikerült, pesből (máramit hallottam) a 13 meg annyira nem,. Fifából meg pont előtte 2005-2010 között voltak gyenge epizódok.
De a fifa az idei borítóval nem lopta be magát a szívembe, már tavaly is ezzel a fazonnal adták el, és 2x "ugyan azt" ne akarják már eladni Jó lenne, hogy úgy mint az előző években, idén is lenne demó, az alapján döntenék.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
G4ga
őstag
Azoknak akik szeretik a kihívást és jó vastag kötél idegei vannak FIFA, akik jól, elvezhetenoen akarnak játszani azoknak Pes!
Utolsó jó FIFA játék a 2005 volt. Az új részeken igazából személy szerint csak felkurni tudja magát az ember. Pc és boxon is szoktam fifazni de alt egy két meccs után szünetet szoktam tartani saját és a gép egészségge érdekében
-
Televan74
nagyúr
Én 2-3 évvel ezelőttig azt mondtam kappásból, hogy PES.. De az utóbbi időkben kialakított játékstílus nem jött be. Azóta csak kipróbálásra volt fent a gépemen a FIFA és a PES is.
De az újítások miatt lehet ,hogy teszek egy próbát a PES -el.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
WhiteWalker
nagyúr
Az aláírásomból egyértelműen PES , a 13-as rész remek lett játékmenetben,viszont elég fapados a menürendszer és évek óta csak ML és BCL mód van... A fifa viszont ki van tömve minden jóval . Szerintem a két játék összegyúrásából kapnák egy közel tökéletes foci programot. PES játékmenet,Fifa grafika és licensz.
Viszont erre az új Pesre kiváncsi vagyok,hátha lesz pozitiv változás.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WhiteWalker #12 üzenetére
PES most szerintem grafikában ráver FIFA-ra. Fox Engine powaaa.
Live-Die-Respawn
-
félisten
Számomra már évek óta másban is rávert valahogy pörgősebb, jobb hangulata van mint a Fifának.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Kashim
őstag
Mozgások eszméletlen jók lettek. Kíváncsi leszek, régebben a PES jobban bejött, de pár éve nem játszottam az újabb focis játékokkal. Lehet ezzel teszek majd egy próbát megint.
-
danikollar
őstag
Most lehet, hogy meg fognak itt páran kövezni, de ezek jó részét a FIFA már eddig is tudta. Nyilván a grafikát nem, de rendes gameplay videót emlékeim szerint a next-gen FIFA-ból még nem láttunk, tehát az ea sports még nem fedte fel teljesen az ütőkártyáit. Én minden évben kiszoktam próbálni mindkettőt, konzolon, és mindig a FIFA nyer nálam. Mi az már hogy látszik szabadrúgásnál kipontozva a labda útja!?
[ Szerkesztve ]
-
Pff. Van még hova fejlődni. Évek óta nem nézek már focit, nem is játszom ezekkel a vackokkal. Tessék kimenni a grundra igazi bőrt rúgni. A nagyon durva esőt meg a vaskos havat leszámítva szinte mindig kint voltunk annak idején. Ha kellett 2nadrág+2pulóver, de amíg láttunk kergettük a bőrt. A lemez árából lehet venni egy normálisabb labdát vagy cipőt. Én műfüves kispályán tolom és a 2x20perc sokkal többet ad mint ezek közül bármi. Árkád szórakozásra meg 10éve bármelyik epizód ugyanolyan "jó" max a licenszek változtak.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
GeryFlash
veterán
Fenyíts minket még kedves Megmondóember
Nyilván a focizás, focinézés, és a fifázás kizárja egymást...Amúgy pesnél még mindig van superpatch, aminek hála minden licenc a helyérekerül?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
danikollar
őstag
Én egy olyan funkciónak örülnék a legjobban (leginkább a FIFA-ban), hogy lehetne játszani múltbéli nagy korszakos klubcsapatokkal és válogatottakkal (pl. Aranycsapat). Sokan örülnénk neki, mert nemcsak a mostani játékosokkal lehetne játszani, hanem régi futball legendákkal is. A FIFA-ban van ugyan egy klasszikus válogatott, de az elég karcsú.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
De patcheknél ez nem javul? Anno vmi oylasmit hallottam, hogy a konamisok a játékkiadás után 1 hónappal ki szoktak dobni egy super patchet vagy mit, amiben kb 15 liga licencei találhatóak meg, ilyen már nincs? Vagy legalább az angol premier league nincs benne?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
És azok milyenek? Amúgy én is arról hallottam, csak hogy állítólag ezeket a konami csinálja, de persze rajongóinak hívják
-
Villeneuve
csendes tag
Licenszel nem lesz probléma egy idő után. Egy két patch megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Villeneuve #30 üzenetére
PC-n igen...konzolon kevésbé...a wrz opciót hagyjuk...
Szóval ezzel a marketing szöveggel engem már nem tudnak megvenni...játékban a fele sem valósul meg...engem a licensz érdekelt a legkevésbé - tudom sokat dob a hangulaton - , meg, hogy a közönség hogy néz ki....pont lesz@rom..., a játékmenet emlékeztessen a focira ,a többi csak sallang. -
Breki
veterán
válasz danikollar #18 üzenetére
A kipontozott labdaút pont fifából van és ott ha jól emlékszem még lángcsóva is volt
GeryFlash: A patcheket mi csináljuk nem a Konami és elég jól szokott sikerülni sokkal jobb patchek vannak mint a fifához. Mondom ezt úgy hogy oda is szoktam készíteni. A Pes szerintem sokkal jobban módolható.
A konami is ad ki patcheket és dlc-ket de ezektől nem lesz teljes licenc és nem javítanak annyit mint a rajongói patchek, sokszor inkább bekevernek.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- MIUI / HyperOS topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPad Air 4 LTE (SIM kártyás) Silver 64gb
- MSI MS16K2 Laptop i7-7.gen 16/1Tb
- Latitude 7440 27%14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer gép - Gigabyte B660M, Intel I5 12400, 16GB DDR4, RTX 3060 12 GB, 512GB M.2 SSD, Be Quiet! 650W
- Dell Latitude 5300 touch - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill. számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest