Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Én is egy ismerősömet tudom idézni, hogy a P4 Golden igazából nem jobb mint a P5/P5R, hanem neki jobban tetszett a P4G. Idézem töle: "ez olyan mint neked a RDR/RDR2 esete". Ami lényegében annyi, hogy nekem is ha rangsorolni kéne, hogy melyik RDR-t szerettem jobban akkor nekem egyértelműen a 2010-es első rész lesz a válaszom. Hiába tartom minden tekintetben jobb játéknak a RDR2-t (nem hiába van benne az Xbox szerint ~5300 órám ), de nekem anno sokkal jobban ütött az első rész, és ha választani kéne a kettő közül, hogy melyiknek vinném végig újra a sztoriját, akkor inkább az első részt választanám.
Úgyhogy szerintem ilyesmi lehet itt is, hogy akik anno hamarabb játszottak a P4 Golden-el, azoknak az nagyobb élményt adott mint utána a P5/P5R. Vagyis lehet, hogy neked így utólag csalódás lesz a P4.
Amúgy lényegében ehhez tartozik egy általam preferált szisztéma, miszerint a játékok sorozattokat kiadási sorrendben kell végig vinni, és nem belső kronológia szerint (ugye RDR példával élve ugye előbb a 2010-es majd a 2018-as, hiába játszid ez utóbbi az első elött).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
KKaresz45
senior tag
A Persona 5-ön felbuzdulva én megvettem a Persona 4 Goldent amikor megjelent PC-re, csalódás volt, nem tudott behúzni. Most 48 órám van benne, de nem tudom hogy be fogom-e fejezni (főleg hogy elkezdett crashelgetni). Én is olvastam hogy sokak szerint jobb mint az 5, kicsit furcsállom. Azt gondolom, hogy a 4 után játszani 5-öt más élmény lehet mint fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külpolitika
- Asustor NAS
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest