Új hozzászólás Aktív témák
-
KKaresz45
senior tag
Pont így vagyok a Witcherrel mit te az RDR-rel. Nekem az első rész adta a legnagyobb élményt, a mai napig úgy érzem, hogy azt a dark fantasy hangulatot nem sikerült utána már elcsípni. A harmadikat is ronggyá játszottam és objektíve nézve sokkal jobb játék minden tekintetben, de nekem az első rész "A" Witcher. Viszont fordított sorrendben nem ajánlanám senkinek aki még nem látta egyiket sem.
-
.LnB
titán
Hú de jól elvittem (félere) ezzel az apró megjegyzéssel, a topik témáját. Na, most már mindegy.
Én a P4-et nem is nagyon tudtam akkoriban játszani. PS4 volt az első konzolom. Azon játszottam a P5-tel, levett a lábamról.
A példa meg jó, mert beszéltük nemrég, hogy pont az RDR2-t játszom újra. Teljesen elvarázsol az a játék.. teljesen! De én az első részét sose vittem végig. Egyszer csak kipróbáltam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tenisz topic
- Motoros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- SQL kérdések
- További aktív témák...
- PlayStation 4 - Limitált Star Wars kiadás
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST -SW-HOGWARTS-CRASH BANDICOOT FRISSíTVE 01.19.
- Lenovo Legion GO 1 év hivatalos garanciával gaming handheld PC konzol
- Mint az új! Steam Deck 512GB + hordozó tok + üvegfólia + szilikon tok
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!