Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
Jó lett ez a szolgáltatás, néhány másodperc után elindul a kivánt játék és zavaró input lagot sem tapasztaltam. Nem feltétlenül kell PS-es kontroller sem, simán megy az X360-assal akár.
-
Gorgonka
aktív tag
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy Elég ha simán regisztrálok egy UK-s accot egy random UK-s címmel és mehet is a móka? Magyar bankkártyát gondolom nem fogadja el, tehát akkor csak Paypallal lehet fizetni?
Előre is köszi a válaszokat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gixxer-tomee #17 üzenetére
Hivatalosan nem elérhető, gyakorlatilag most is azzal játszunk.
-
gixxer-tomee
aktív tag
Annyire éreztem azt a "de"-t a cím alatt... Tipikus magyar dolog ez is. Valami jobb lehet! De nem nálunk! hehe..
-
Pcgamers
tag
Akkor csak Ps kontroller kellene hozzá mert angol account van.Miért Xbox kontrollerem van?
-
ribizly
veterán
Ez az a szolgáltatás, amiért vélhetően sokan fizetni fognak. Nagyon örülök, hogy itt tartunk ma és lassan az exluzív címek vagy így vagy úgy de eljutnak PC-re is. \o/
-
BoneDragon
veterán
Na akkor nem is kell karira meglepnem magam egy ps-el.
-
exec79
tag
ha szerzek egy ps kontrollert hasznalhatom a 7 napos trialt?
-
oriic
HÁZIGAZDA
1 hónapra 20 dollár, 3 hónapra 45 dollár, de van egy 7 napos free trial.
-
Rage47
veterán
Mennyi a PS Now havidíja?
Az lenne cool, ha ingyen elérhetők lennének a PS3-as játékok a havidíj ellenében. -
Agostino
addikt
az lenne még bejövős ha gépen nem csak kontrollerrel hanem egér bill kombóval lehetne tolni
-
Def26
félisten
Az egyik legnagyobb ötlet.
Tuti használom.
-
bozont
veterán
Arról is jöhetne valami infó, hogy mikor lesz elérhető nálunk is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest