Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
sziklay #14881 üzenetére
Nekem a kapszulák jöttek be eddig mindenféle gépnél, mindaddig, míg egyszer egy gyors programnál az egyik zokniban meg nem találtam valami zselé szerű maradványát egyszer. Mosóporral is jártam így nagyon rég, de azóta mintha fejlődtek volna, vagy nem tudom.
Normál, nem ultragyors programhoz még mindig kapszuláznék, de most - ha már témánál vagyunk és ez itt nem a reklám helye, semmi közöm hozzájuk
- találtam a minap Auchan-ban saját márkás mosóport apróért, eddig jó...
-
Dißnäëß
nagyúr
Lehet rosszul fejeztem ki magam.. nem erre gondoltam
Hanem ahol beteszed a mosóport/folyadékot.
Ha folyékonyt használok és a reteszt lehúzom, alatta szivárog. Az új Haieremnél még szó-szó, hosszú a fiók, amiben végetér, de anyámék LG-jén konkrétan beöntés után indítani kell a programot, annyira elfolyik a kis retesz alatt a mosószeradagoló részből.
Persze hátrányát még nem láttuk, de azért maradjon már ott, ahova betöltöm. Pláne ha időzített mosást csinálok.
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok,
wifi-s mosószárító gépekre szűrök épp, a Candy hűtőm hOn app-ja miatt a Candy és Haier márkák jöhetnek szóba, ha nem akarok még a klímám mellett egy x-edik app-ot is feltenni.. és a Candy a Haieré..
Árban nem gyenge eltérés van, amitől őszintén ? Félek.
Hűtő klassz Candy-nek, de itt a Haier fele húzok.Merjem venni Szerintetek ? Szervizhálózat, alkatrész ellátottság egy képzeletbeli jövőben úgy 5+ év múlva, ilyesmik.. bár Kína egyre közelebb, tudjuk, azért gondoltam, mégis megkérdezem, mi várható egy ilyen géptől.
Ja igen, minden más kiesett. Vagy a wifi miatt, vagy a színe miatt. Antracit a bútor, úgyhogy csak a szürkék játszanak és csak a hOn kompatibilisek - gyorsan leszűkült a kör.
Minden építő megjegyzést hálásan köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest