Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Ricco_hun #17 üzenetére
Hangulata jó volt neki, de szanaszéjjel szabdalták, hogy legyen DLC és emiatt összesen kaptunk 10 órát és kicsit értelmetlen story-t. Emiatt nem is vettem meg végül... nálam a Mafia 2 hatalmas csalódás lett emiatt, így tönkretenni...
ha nem lenne a Medal of Honor, akkor simán az év csalódása is lehetne nálam, de így csak a második.
A Star Wars-ot nem próbáltam PC-n (úgy látszik jól tettem) de Xbox-on nagyon hangulatos, csak rövid... 4-5 órás kb.
-
ferencka
tag
Látom novemberben sem fogunk unatkozni
-
-
Ilsyde
őstag
Na, Splatterhouse miatt erdemes lesz beroccenteni az Xboximat (bar lehetne kicsit veresebb a jatek
). A tobbi viszont meh.
-
Ricco_hun
senior tag
Hát elég szegényes ez a 2010 ősz-tél. Ezek közül számomra csak a Black Ops érdekes, de hát az is csak egy újabb Modern Warfare klón lesz. Szóval valószínűleg cod vonalon is maradni fog a 4 (modern warfare).
(az eddig megjelent játékokról meg:
wrc2010: még a hányadék grafikájával is szaggat a HD4670-en, levéve ok, de a hányadékból így foschika lesz
force unleashed 2: rémes konzolport, még annyit sem fáradoztak a portolással, mint az 1. résznél) -
maláj
addikt
NFS, Black Ops, Assassin's Creed ... ilyen sorrendben kérném
-
Silenzio
addikt
Ebből csak az Epic Mickey ér valamit. Meg az új NFS, ha normálisan megcsinálják.
Tituka: "nincs belső nézet" - a Porsche óta nincs belső nézet. Kivétel a Shift, dehát az meg az NFS-re ratyizó szilikonkölköknek túl bonyolult meg szimulátoros. -
frame>24
addikt
válasz
GypsFulvus2 #3 üzenetére
Én múltkor ugyanezen okok miatt (nincs szöveges lista) egy olyan frusztrált hsz-t írtam Zsoccc felé, amit utána még azelőtt töröltettem, hogy a cikkíró látta volna... (PERSZE, lehet, hogy látta, csak nem volt bejelentkezve)
-
GypsFulvus2
őstag
Zocc, annak konkrét oka van, hogy ezeket a listákat nem írjátok le szövegesen is? (reklámszerződés vagy valami ilyesmi?) Vagy csak lustaság?
Mert aki önhibáján kívüli okok miatt Telenyomor/Trémobil/Vodafos mobilnettel szív (mint én) az erősen frusztrált lesz ettől...
-
Tituka
senior tag
Black Ops váratos
Új hozzászólás Aktív témák
gp A novemberi hónap is magával hoz jó néhány említésre méltó játékot, lássuk mik lesznek ezek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest