Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz Ricco_hun #17 üzenetére
Hangulata jó volt neki, de szanaszéjjel szabdalták, hogy legyen DLC és emiatt összesen kaptunk 10 órát és kicsit értelmetlen story-t. Emiatt nem is vettem meg végül... nálam a Mafia 2 hatalmas csalódás lett emiatt, így tönkretenni... ha nem lenne a Medal of Honor, akkor simán az év csalódása is lehetne nálam, de így csak a második.
A Star Wars-ot nem próbáltam PC-n (úgy látszik jól tettem) de Xbox-on nagyon hangulatos, csak rövid... 4-5 órás kb.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ferencka
tag
Látom novemberben sem fogunk unatkozni
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
-
Ricco_hun
senior tag
Konzolon lehet, hogy jó, de a PC-t megint magasról (sőt még magasabbról) lexarták.
Ja, a Mafia 2-ről meg is feledkeztem, az volt az egyetlen pozitív dolog. Szép grafika, jó fizika, jó optimalizáció, hangulatos játékmenet (bár szintén elég rövid).A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Ilsyde
őstag
Na, Splatterhouse miatt erdemes lesz beroccenteni az Xboximat (bar lehetne kicsit veresebb a jatek ). A tobbi viszont meh.
-
Ricco_hun
senior tag
Hát elég szegényes ez a 2010 ősz-tél. Ezek közül számomra csak a Black Ops érdekes, de hát az is csak egy újabb Modern Warfare klón lesz. Szóval valószínűleg cod vonalon is maradni fog a 4 (modern warfare).
(az eddig megjelent játékokról meg:
wrc2010: még a hányadék grafikájával is szaggat a HD4670-en, levéve ok, de a hányadékból így foschika lesz
force unleashed 2: rémes konzolport, még annyit sem fáradoztak a portolással, mint az 1. résznél)A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
maláj
addikt
NFS, Black Ops, Assassin's Creed ... ilyen sorrendben kérném
-
Silenzio
addikt
Ebből csak az Epic Mickey ér valamit. Meg az új NFS, ha normálisan megcsinálják.
Tituka: "nincs belső nézet" - a Porsche óta nincs belső nézet. Kivétel a Shift, dehát az meg az NFS-re ratyizó szilikonkölköknek túl bonyolult meg szimulátoros.[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
frame>24
addikt
válasz GypsFulvus2 #3 üzenetére
Én múltkor ugyanezen okok miatt (nincs szöveges lista) egy olyan frusztrált hsz-t írtam Zsoccc felé, amit utána még azelőtt töröltettem, hogy a cikkíró látta volna... (PERSZE, lehet, hogy látta, csak nem volt bejelentkezve)
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
GypsFulvus2
őstag
Zocc, annak konkrét oka van, hogy ezeket a listákat nem írjátok le szövegesen is? (reklámszerződés vagy valami ilyesmi?) Vagy csak lustaság? Mert aki önhibáján kívüli okok miatt Telenyomor/Trémobil/Vodafos mobilnettel szív (mint én) az erősen frusztrált lesz ettől...
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Tituka
senior tag
Black Ops váratos
Skizofrén vagyok, és én is...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest