Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Nem akarok belemenni, de régen elég sok Quaket toltam. A mostani Doom és Eternal marhára nem az eredeti Quake játékmenet, ezzel a kivégzős scriptelt szarsággal, és a platformer részekkel... A QC sem az a hősökkel, meg a képességekkel. Egyiket sem bírtam tovább 1-2 óránál. Értem hogy most ez a menő, de aki klasszikus játékmenetre vágyik, nem ezeket favorizálja.
Anno elfogadtuk a Q1-Q2-Q3 váltást, még ha voltak is eltérések. Nem emlékszem hogy a LAN-okon annyira visszasírtuk volna az előzőt, mindig az aktuális pörgött.
-
Redneck
nagyúr
Heretic, Hexen 2, Blood, Duke Nukem 3D, Quake 2, Goldeneye, SIN, KISS: Psycho Circus, NOLF, Alien, SW:DF, Jedi Knight, Redneck Rampage felújított verzió részemről jöhet. Plusz tulajdonképpen minden menő cím a kétezres évek végéig, csak fussanak legalább 1080p felbontáson, legalább 60 fps-sel.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A cég alapítója egy egyszerű Twitter bejegyzésre válaszolta azt, hogy érkeznek még tőlük felújítások.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Diablo IV
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest