Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #49 üzenetére
Na igen, úgy néz ki jó lesz, most nem csinálta, vártam türelmesen.
-
westcoastog
veterán
válasz Necroman_Mk2 #44 üzenetére
Európai szerveren játszottam, akkor lehet adok neki még egy esélyt és megpróbálok türelmesen várni a verseny kezdetére.
Bár nem tudom meddig fog lekötni, de egy kicsikét még biztosan tolom. -
BiP
nagyúr
válasz BalaNce87 #47 üzenetére
Lehet venni, csak sokba kerül. Az adott kocsinál többféle színben is van. A csicsásakat bérelni lehet, de lehet alaptípust venni, csak léptetni kell. Persze a valódi pénzért bérelhető van elöl.
Amúgy ez az egy nem tetszett nekem sem (a sok FIZESSÉL reklámon kívül), hogy állandóan lökdösődnek a játékosok. Nem szoktam online játszani, így ez nekem furcsa volt.
Meg ugye hamar meg lehet unni, mert olyan sok pálya nincs, csak lassan nyitja meg, de ha meg mindig újakon mész, fejlődni nem tudsz. -
BalaNce87
addikt
A játékra ráférne némi optimalizáció néha néha beszaggat és biztos hogy nem a gépemmel van a hiba mivel más is írta már. Amúgy roncsderbi az egész arra mennek hogy kilökjenek állandóan, szóval ez se különb a többi autóversenyzős játéknál, van hogy a forgalmat rátudod uszítani az előtted lévőre de általába haszontalan. Kocsit meg nem lehet venni, csak 1 napra bérelhetek, annak meg aztán sok értelme van. Ellehet vele szórakozni, de mivel mindig ugyanazokat a versenyeket lehet menni, így nem valami izgalmas.
[ Szerkesztve ]
-
menalcas
őstag
hmm , most már egy próbát akkor megér, vayg tényleg jó a játék vagy 1M rossz ízlésű ember van
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
BiP
nagyúr
válasz westcoastog #41 üzenetére
Nem tudom, nálam is minden ment rendesen még az update előtt is. Volt olyan, hogy sokat kellett várni, és kidobott, de ahogy néztem, akkor mindenkit kidobott, mert azonnali újracsatlakozásnál több azonos emberke is volt.
De ilyen töltés alatt már megy a futam dologgal nem találkoztam. -
Necroman_Mk2
őstag
válasz westcoastog #43 üzenetére
Most annyival jobb a helyzet, hogy egy bizonyos idő után (nem számoltam, de kb. 30 mp) automatikusan kidob, ha nem csatlakozik - de ez ma már nálam ritka. De mondom, ha a zene elhalkul, akkor már benn vagy a játékban, türelem, és versenyezhetsz.
Ja, és milyen szerverre csatlakozol: amerikai vagy európai?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
westcoastog
veterán
válasz Necroman_Mk2 #42 üzenetére
Töltőképernyőre szerintem várhatok, legalábbis a legutóbbi public bétában hiába vártam a töltőképernyő végét, nem volt semmi, egy idő után meguntam és kiléptem. Az is lehet hogy valaki másra kell várni.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz westcoastog #41 üzenetére
Pedig nálam működik rendesen, szóval nem értem. Milyen beállítások mellett játszol, és megvárod, amíg a töltőképernyőből kidob? Mert ha töltés alatt elhalkul a zene, akkor már berak a versenyre, s valószínűleg valaki másra kell várni.
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #39 üzenetére
Szerintem nekem ennyi volt a játék, most elindítottam, mondom nyomok online versenyt megint, és persze hogy csak a töltőképernyőt leshettem.
-
westcoastog
veterán
válasz Necroman_Mk2 #28 üzenetére
Értem, mondjuk így érdekes lesz játszani, ha random jön ez elő.
-
exact6
tag
Pontosan. Főleg most, hogy nincs szintkorlát, meg lesznek új játékmódok szívesen kipróbáltam volna jobban is. Na mindegy, majd ha visszakapom a videókártyám talán teszek még egy próbát, de már nem nagyon reménykedek (ahogy eddig mindig mikor kihírezték hogy új update érkezett csomó hibajavítással).
-
ViTaZi
aktív tag
Pedig ez egy igen nagy bug a játékban és még itt ph-en is "viszonylag" elég sok embert érint. Ilyen jellegű hibát azonnal kéne javítani nem h még 3 hónap múlva is benne van. Én megadtam a játéknak az esélyt de nem "használta ki". Még ha állandóan nem is kötött volna le haverokkal elhülyültünk volna vele. Na de így..
braner00 kerüljétek!
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
exact6
tag
Nekem is pontosan ezt csinálta multi versenyeknél (legalábbis kb másfél hónapja, mikor utoljára próbáltam). Töltött-töltött (közbe hallottad a kocsi hangját) majd egy idő után visszarakott free roam-ba neterror_connect_peer_timeout hibával. Igazából az a furcsa hogy a zárt béták alatt tökéletesen ment, majd miután kijött a legutolsó zárt (majd megnyitott) béta, azóta ez van. Azt hittem 3 hónap alatt csak sikerül nekik kezdeni vele valamit, de ezekszerint nem... Pedig az összes létező módszert kipróbáltam amit a fórumokon/youtube-on láttam, de egyik se használt.
-
ViTaZi
aktív tag
válasz Necroman_Mk2 #33 üzenetére
Nálam hiba nincs az 200%. A játékban tényleg 2-es szintű voltam mert 1-estöl még singlibe lehet nyomni. Mind1 mert a játék annyira nem jött főleg ezután a felejthető bug után nem.
braner00 kerüljétek!
-
Necroman_Mk2
őstag
Akkor valami nálad lehet, mert nálam mostanság a Loading screen nem szórakozik. Bár lehet, hogy az "ingyenes" rohamtól pöppet megteltek a szerverek. (vagy van vmi alkalmazásod, ami igénybe veszi a netet?)
Ja, és 1-es szintűként még csak Single Playert tudsz játszani, multizni csak 2-től fölfele lehet (de az 1, max 2 versenyt jelent)."Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
ViTaZi
aktív tag
Elmélet és a gyakorlat két különböző dolog. Amúgy most reggel raktam fel a játékot. Meglettem 1-es szintű és mennék a rendes verenybe erre hallom h mennek az autók de játék csak tölt és tölt és nem töltbe semmit. Mindegy nem érzem úhy h valami világraszoló dologról maradnék le. Majd szóljatok ha a gyakorlatban is javítva lett a hiba.
braner00 kerüljétek!
-
ViTaZi
aktív tag
Nem hát csak végülis játszani nem tudsz vele. Ezt leszámítva tényleg nem nagy bug.
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
-
BiP
nagyúr
Tudom, és pont ez a bajom vele (ahogy már leírtam), hogy az epic tükörfordításaként használják. Még akár cikkekben is.
Lehet, hogy a 2-es pont volt félreérthető a részemről: 2. a köznyelvben annyira nem is használatos, nem tudom, hogy miért kezd elterjedni.
Tudom, hogy ez létező szó, tudom, hogy ez mit is jelent, de mivel majdnemhogy irodalmi szakszó, a hétköznapi beszélt nyelvben nagyon ritkán kerül elő. Ennek ellenére egyre többször olvasni játékhírekben, hogy 'epikus'. És ami a legbosszantóbb, hogy láthatóan tévesen, mert nem a magyar szó eredeti jelentése miatt használják, hanem az 'epic' magyar változataként.
(Bocs a hosszú offtopik kifejtésért, de eléggé bosszantó. (ahogy pl. a fedélzeti memória is, de az már annyira meghonosodott, hogy már kb. mindegy.) De remélem, hogy az ilyen formában használt epikus ne terjedjen el.)[ Szerkesztve ]
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz westcoastog #20 üzenetére
Tény hogy, bug, de nem katasztrofálisan veszélyes.
De állítólag korábban ha lobbiban várakozás közben nekimentél egy zsarunak, akkor kidobott a térképre és üldözésbe kezdtél - ezt javították.BiP: az epikus egy létező magyar szó, viszont az angol "epic fail" és "that was epic" kifejezések tükörfordításait nem használjuk. (Talán a "nagy hiba" és az "ez durva volt" a legjobb fordítások rá.)
[ Szerkesztve ]
-
ViTaZi
aktív tag
válasz westcoastog #18 üzenetére
Nekem is ez a gond. Meg ezzel a graffal néha megakad... crysis meg maxon megy... nah ne röhögtess. Bugos ratyi nfs. Kellett ez nekünk. Kuka
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
-
ViTaZi
aktív tag
válasz Necroman_Mk2 #15 üzenetére
Hát pedig jó lenne ha hozzászoknál. 5 percen belül még lehet szerkeszteni a kommentet! Figyelj erre mert legközelebb már lehet gondok lesznek ebből!
braner00 kerüljétek!
-
rainmen
aktív tag
Na, akkor most már le lehet tölteni. Az a tíz szint eléggé soványka, az ötven már legalább kitart egy pár napig.
-
- = Zk = -
félisten
nagy gém. nekem is bejön (Y)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
BiP
nagyúr
Nálam 8800GT-vel 1680x1050, minden maxon és tök jól megy. Nálad lesz valami gond.
De ha most ingyenes lett, akkor mégsem törlöm le a bétát, update-elem, és nyomom majd még egy kicsit.
Amúgy nem egy nagy durranás. Tiszta Most wanted multi Carbon köntösben. A szintlépegetés viszont érdekes, meg nekem újdonság az online játék is.
Már csak azt kéne, hogy a sok fizetős extrára való gombot ki lehetne venni vagy legalább ne jelenítse meg.(#16) TheChos3nOne: Ha a kiadóra gondolsz azt nem fordítjuk le.
Ha az angol 'epic' szóra, akkor azt elég sok angol cikkben használják. Magyarul talán nincs is igazán találó fordítása. Cikkekben 'epikus'-nak fordítják, ill. elkezdték újabban magyarul használni ezt a szót, de ettől a falra tudok mászni. 1. mert nem azt jelenti, mint amire használják 2. a köznyelvben annyira nem is használatos, nem tudom, hogy miért kezd elterjedni. Nyilván, mert azt hiszik, hogy epic-> epikus. De jáááj.[ Szerkesztve ]
-
elithun
őstag
Egy próbát megér.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Kanczy
veterán
válasz westcoastog #18 üzenetére
Hiába vicc, ez egyéni probléma...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
westcoastog
veterán
Ez igen, na mondom fölrakom és játszok vele, és ez a rohadt bug még mindig benne van, nevezetesen hogy csatlakozok egy multiplayer versenyhez és amikor bejön a töltőképernyő nem történik semmi, csak azt a képernyőt látom, közben ha irányítom a kocsit hallom hogy megy, vicc.
-
BalaNce87
addikt
Nah játszottam vele egy kicsit még ki kell igazodnom rajta zsarukkal zúztam egyet, amúgy nálam is beakad elég sűrűn, gondolom sz.rul van megírva...
Versenyre hogy lehet jelentkezni?
Gamepadom is van de a gáz féken meg az kanyaródást szolgálatót analóg karon kivül nem nagyon érzékel mást és még csak lehetőségem sincs átállítani..[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Hogy lehet magyarul értelmezni az EPIC szót? Most pl EPIC Online, máskor csak úgy rá van vágva valamire hogy "hát ez EPIC".
-
jagada
addikt
válasz Necroman_Mk2 #13 üzenetére
Minek ide 3 hsz???Mé nem használod a /szerkesztés/ gombot???
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Necroman_Mk2
őstag
Amúgy ez az 1 millió az összes játékosra vonatkozik, vagy csak azokra, akik megvették a csomagot?
Mert ha össz, abból is pár százezer ember fizetett érte, szóval néhány millát összehoztak belőle.[ Szerkesztve ]
-
Necroman_Mk2
őstag
Állítólag annyival vigasztalnak majd minket, hogy kapunk egy kódot, amivel 3 szuperkocsi (BMW M3 GTR, Lamborghini Gallardo LP560-4, Audi R8 4.2 FSI Quattro) egyikét ingyen bérelhetjük egy hétig. Hát...
Írtam is nekik a fórumba, hogy ez így kevés - és többen valljuk ezt. Minimum permanensen kapjunk egy tier 3-as autót!"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Kanczy
veterán
Ebben a pillanatban lett kész az update
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Jofi81
őstag
1440x900-as felbontáson még közepes beállításon is szaggat, pedig annyira nem szép...
-
Jofi81
őstag
válasz Fortissimus #3 üzenetére
Én a sima játékot szedtem le, feltelepült 12MB, most tölti a maradékot.
-
v!ct0y
veterán
Akik meg perkátak eddig azok meg így jártak ?
-
proci985
MODERÁTOR
én anno bétáztam vele, annyira azért nem volt jó...
lehet üzleti modellt váltottak, anno a sima MW is már tele volt rakva hirdetőtáblákkal (tehát, előfizetések helyett reklámokból akarnak megélni).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Jofi81
őstag
Na akkor mostmár le is töltöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest