Hirdetés
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizo13
csendes tag
nem lesz rossz
-
zozoo83
tag
Szerintem meg a Gridhez akarnak felérni, nem hinném, hogy ez olyan lesz mint a Pro-street, de azt sem hiszem, hogy megütik a Grid szintjét, remélem jó lesz a fizika, a törés biztos nem lesz olyan mint Gridbe, de rég láttunk már nfs-be pl belső nézetet, végre ismét belekerül..
-
twollah
nagyúr
Hm...
Jo lenne ha mar jonne belole egy demo.
En ugy erzem, hogy NFSroStreet felturbozott verzioja lesz. -
Fortissimus
őstag
varjuk nagyon
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
JanR
addikt
Én kárhozatra ítéltem a játékot már az elején, de ez a videó nagyon meghozta a kedvem, ha kijön, lehet, hogy egy próbát megér (persze ez az árától is függ...).
-
Sweet Lou 6
addikt
Csak az irányítást ne csesszék el, könyörgöm
A Pro Streetnél is csak az volt a gond, hogy az összes autó olyan volt, mintha sínen menne...sweetlou6.wordpress.com
-
Nunder
őstag
Ez így sokadik nekifutásra is olyan játék amiben látok fantáziát. Remélhetőleg tényleg valami olyat találtak ki a srácok, amitől talpra áll végre a sorozat. Ha valami demo kijön ebből akkor meglessük
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Gomez86
őstag
Próbáltam én is keresgélni itt, mert nagyon-nagyon ismerős volt, csak aztán amikor nem találtam akkor azt hittem hogy csak álmodtam.
De akkor nem.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
csutkaa
senior tag
ez már 2 hetes videó...pff
-
csaabz
őstag
Csak ne csalódjunk benne....
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
v.tom
őstag
A videó alapján nekem nagyon visszajön a pro street-es idétlen túldizájnolt játékmenet és menü. Nagyon nem hiányzik. Szeretnék kipróbálni egy tényleg jó nfs részt hosszú idő után.
-
whiz
aktív tag
Érdekesek azok az előzések már megint...
Valamiért olyan érzésem van (nem először) így a videó után, hogy megint csak a látványra gyúrnak, de arra nagyon, a többit meg igyekeznek majd valahogy lenyomni a torkunkon úgy, ahogy sikerül. De ne legyen igazam.Egy jó hacker nem kéri le a napot!
-
mephi666
nagyúr
talán nem lesz ez olyan rossz... 1próbát megér nekem is... pár dolgot kérek:
1: optimalizáció
2: normális irányítás (ne sínen menjen az autó)
3: kiváló játékélmény
4: jó nóták"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Croissant
aktív tag
-
Gomez86
őstag
"A Carbon 2-t kihagyták?"
Lehet hogy nem is baj.Kezdek megbarátkozni ezzel a játékkal. Nálam sok minden fog azon eldőlni hogy az autók ütközése mennyire életszerű. Ezen kívül még egy kis fizika és minden rendben...
De hogy demo kipróbálása nélkül nem veszem meg az 100%
[ Szerkesztve ]
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Xirtam
veterán
Jóféle lesz!
-
Croissant
aktív tag
Most Wanted - Carbon - Pro Street - Most Wanted 2 - Pro Street 2...
A Carbon 2-t kihagyták?
-
sagesz93
addikt
Jó a videó!! Csak tényleg legyen ilyen élvezetes a game is!!
Gondolom a karrier meg csak arról fog szólni hogy mindenféle kategóriában a legnagyobb szinten legyél....
Majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Magisk
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest