- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
A gyerekek. Meg akiknek retro kell új köntösben. Kikapcsolódásra szerintem még jó lehet egy fél óráig, arra elég a demo is Az NFS arkád volt és marad is, nekem már nem kell.
A GT5öt várom már nagyon, egy jó kis bundle csomagban reménykedem.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
FefeeX
veterán
Na aztán a TDU az igazi szimulátor... Annyi jót olvastam róla, bepróbáltam az elsőt boxon... Hát, annál arcade-abb játékot kb a 90es évek elején ha láttam... Ahhoz képest a NFS Underground egy szimulátor... Valahogy a játék fílingje sem jött át, pedig vagy 2-3 óráig próbálgattam...
A GT5, na az már más, de sajna nekem boxom van csak, így inkább a Forza4re várok. -
M3Ny3'T
senior tag
Mindenki, aki NEM szimulátorra vágyik, mert amiket felhoztál elvileg (a TDU2 kivételével) mind az.
Én imádom a 3. részt (HP), mind a mai napig az egyik kedvenc autós játékom, grafika/fizika ide, vagy oda. De azért így 12 év után jár neki a vérfrissítés (remélem tényleg az lesz).
Az általad felhozott játékokból csak a TDU2-ben lesznek rendőrök, nos itt arra is lehetőség van (amit hiányoltam az újabb NFS-ekből), hogy mi képezhessük a másik (zsaru) oldalt (hát igen, nincs jobb, mint helikopterről bombákat dobatni a rosszfiúkra (HP2), vagy beállj egy hajtűkanyarba szögesdróttal (HP) ).
Hálózatban fog ez igazán nagyot szólni -akár az elődök, és ott bizonyára nem lesz az, hogy bevár az ellen, mint az itt látható videóban. Főleg, ha ezt akár 4v4-ben is lehet majd nyomatni.Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Gomez86
őstag
Szerintem max az választhatja ezt aki egy más fajta élményre vágyik Az általad felsorolt játékok közül egyedül max a TDU hasonlítható ehez, de még az sem igazán.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest