- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz Assimilator #69 üzenetére
Ezért nem lesz soha olyan játék, ami mindenkinek tetszene. Mindenkinek más az igénye. Én mondjuk sose voltam oda a Porsche autókért.
-
szupermacs
veterán
válasz Assimilator #61 üzenetére
Én a régire gondoltam, de nekem az se volt már a kedvencem. A 3. és 4. részt imádtam nagyon, a Hot Pursuit csak évekkel később lett meg, nem volt rossz. A Porsche 2000 abszolút nem jött be, alig egy órát játszottam vele. Az Underground jó volt, de csak az első részt toltam végig. A második részében nem tetszett a meseszerű látványvilág és a történet. Criterion egyetlen játékával játszottam, ami a Burnout Paradise volt. Az nekem nagyon bejött. Utolsó autós játék volt, amit nagyon élveztem.
-
front3r
őstag
válasz Assimilator #63 üzenetére
A béta alatt nem sok gondom volt a rendőrökkel, egyszer volt talán hogy 6-7 percig üldöztek, de utána kiismertem őket, és mindig megléptem előlük. Szinte már szívattam őket. Ha így marad a véglegesben is, akkor elviselem őket, sőt egy picit feldobják a free roam-ot.
Én tényleg csak a játék rövidségétől félek.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
laceszgamer
addikt
válasz Assimilator #61 üzenetére
Carbon sem volt rossz még szerintem, nem szólt akkorát mint az MW, de különösebb gond nem volt vele. a Pro Street már más tészta, azzal is el elhetett játszani, de azért ott nagyon érződött, hogy nem abba az irányba kéne menni.
Azóta jóformán csak a Hot Pursuit feldolgozás ami értékelhető volt.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
szupermacs
veterán
válasz Assimilator #59 üzenetére
Most Wanted óta mindig beérnek a legnagyobb hulladék rendőrautók, azért 10 év alatt meg lehetett volna ezt szokni.
Undercover óta nem próbálkoztam NFS-el, kipróbálnám szívesen. -
zsiz
őstag
válasz Assimilator #33 üzenetére
Forza... na abban bőséges az autó kínálat [link] azt az átok golfot mindig nyomatják, bezzeg egyik játékukba se raknak bele egy jó Vectra B-t vagy Calibrát
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest