Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz Depression #115 üzenetére
1. Nem ez a vita tàrgya, nem erre reagàltam 2. Egy amúgy animàció nélküli fast travel jelenet pont nem bizonyít semmit 3. Pont azt tàrgyaltuk ki, hogy a leggyorsabb ssd és a konzumer ssd között is max 1 màsodperc a különbség, a ps ssd és a pc ssd között sincs sok, jelentősen kevesebb, mint ps ssd és ps hdd között. Majd pont a minden elemében, budget, elmaradott és fapados ps (ma szedtem szét egyet) villantana olyan technológiàt, ami megelőzi a pc-t.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
-
hajbel
addikt
válasz hombre[EU] #103 üzenetére
Nem értem, hogy mi köze egy prémium termék macbooknak, hp envynek egy PS-hez, amit eleve veszteséggel árulnak és ott spórolnak rajta, ahol nem szégenlik. Viszont amit leírtál az pont az én állításomat erősíti, mégpedig azt hogy a PS egy nagyon fapados konstrukció, ami évekkel el van maradva a csúcshardwarektől. A Zen 2 és a Navi gyártása márpedig nem lesz olcsó mulatság, ami azt predesztinálja, hogy minden más alkatrészen spórolnia kell a Sonynak.
(#104) b.: Nagyon valószínű. Attól még, hogy a devkitekben 20-24 giga ram volt, egyáltalán nem biztos, hogy a retail termékben is annyi lesz.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
hajbel
addikt
válasz hombre[EU] #95 üzenetére
Egyébként én is azon gondolkodtam, hogy ha a pro kijött 5400 rpm-es vinyóval, akkor simán kijöhetne a PS5 valami optane szerű dologgal, vagy sata ssd-vel Spórolni fognak ezek mindenen, hidd el. Nem lesz itt "még iparban be sem vezetett ultragyors NVME ssd". Ha lesz is m.2 akkor valami jóárasított. Felkapom a Promat már nyikorog a hajszálvékony műanyag, mint egy ötven éves sezlon.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Nem is beszéltem hdd-ről, szerintem olcsó ssd lesz benne.
(#89) hombre[EU] Az lehet, de a linkelt videóban erről egy szó sem esik. A PS4 Pro korlátai vannak említve (amit itt már ki is tárgyaltunk), ebből adódik a textúrák lassú betöltése valószínűleg. Az, hogy NVME ssd lesz az új PS-ben ebből nem következik.
-
hajbel
addikt
Kifutottam az időből: [link] Konkrétan 1 estben van 1 másodpercen kívül az eltérés közöttük. Sok tesztet elolvastam, hiteles helyekről is, ezek a számok valósak. Nem fognak fél másodpercért kétszeres felárat fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Nem tudom, hogy hol mit olvasol, de az összes pletyka szerint $500 lesz az új PS.
(#84) haxiboy Nem tudom, hogy honnan jött ez az NVME-s SSD téma, de játékot egy 3000 MB/sec M.2-es ssd sem tölt be gyorsabban, mint egy 5-600 MB/sec sata SSD. Semmilyen szempontból nem indkolt sata ssd-t helyettesíteni nvme-vel ebben a szegmensben.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
$80 kisker áron. Gondolom ők azért olcsóbban kapják valamivel.
(#82) Prof: Ebből már nem, az xboxból még lehet. Az még nagyobb baklövés lesz, mint a jelen generációban a kinect köré építeni a konzolt.
-
hajbel
addikt
Az megvan, hogy ezzel nemhogy megcáfoltad, hanem alátámasztottad amit én állítok? Egyébként tudtam. A 600 MB/s, ami az USB3 sebessége pont elég egy ssd-nek, a harware is egy hátráltató tényező a PS-nél. Mint írtam egy m.2-es ssd sem tölt gyorsabban játékot, mint egy mezei satás ssd. Magyarul amit fent láttunk az jobb hardwarerel, kevesebb veszteséggel járó csatlakozóval egy olcsó ssd a PS5-ben.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Szvsz itt sokan nagyon el vannak tévedve. Egy 2000 MB/s-os M.2-es SSD játék fileokat ugyanolyan gyorsan tölti be, mint egy 500-as sata 3-as. Nézzetek utána, ha nem hiszitek. Gyanítom, hogy egy bármilyen SSD-n a PS4 Pron hasonló idő alatt történik meg a fast travel. Tesztet nem találtam rá, csak egy reddit bejegyzést: [link] Ezek szerint: "I barely get to see the cutscenes the one of him chatting with the spider bro is funny" Magyarul PS4 vagy PS4 Pro alatt (nem derül ki a bejegyzésből) is szemvillanás alatt megtörténik a fast travel. Beszéltek itt olyan ssd-ről, ami még iparban sincs meg NVMe SSD-ről egy PS-ben, amiből még a normális burkolatot is sajnálják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla