Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy is volt a PS4-nél? 2012-ben piacra dobják?
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
válasz Plazmacucci #35 üzenetére
Itt FPS nem került még szóba.
Majd gondolom fog. Aztán az lesz, amit mondasz, és a különféle átméretezett képet úgy marketingelik, hogy "nem tudod megkülönböztetni a natívtól"...
-
Egyébként még egy ilyen API-t is lehet hozni PC-re, csak ahhoz nagyon bele kellene nyúlni az operációs rendszerbe, de előtte le kellene ezt beszélni a gyártókkal, hogy legyenek majd kompatibilis hardverek, stb.
Ezt nem teljesen értem.
Miből gondolod, hogy a Microsoft nem hasonló megoldást fog a következő XBox-ba kérni? Mert akkor (legalábbis a Windows terén) az OS támogatás megoldása a Microsoft érdeke is lehet/lenne...
Miért kell kompatibilis hardware hozzá? Ez nem annyi, hogy ha talál a rendszer PCI-Express 4.0 NVMe háttértárolót, akkor kihasználja, ha nincs, akkor nem? Kell valami más is hozzá?
-
Ahogy már írták: a PCI-Express 3.0 korlátai miatt álltak meg ~3,5GB/s körül az NVMe SSD-k.
Amire a PS5 ki fog jönni, már a PC-s felhasználók számára is elérhető lesz a PCI-Express 4.0-ás hardver (ugye elvben a Zen2 hozza el először) és vele együtt az az SSD sebesség, amit most a Sony promotál.Azt amúgy én sem értem, hogy miért kell ennek ennyi hírt szentelni. Igen, a PS5-be benne lesz a következő generációs NVMe SSD. Pompás. Lapozzunk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- Python programozás
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest