Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Jó a cikk.
Remélem ki tudom próbálni, egyik ismerősömnek meg van Xbox-on, hátha ide tudja adni pár napra.
Tény, hogy a SFIV-ben a kombók nagyon nehézre sikerültek, nem hogy pár óra, hanem kemény hetek kellettek a betanulásához és online használatukhoz.
Remélem ebbe tényleg jók. -
kpal
nagyúr
PC -re is jó lenne
-
scope2007
addikt
köszi.. nagyon szórakoztató, jó írás lett
-
Nagy kedvenc volt gyerekkoromban, bár lehet, hogy a street fighterért jobban odavoltam.
Anno lehetett kapni a gömbfejű joystickot, három nagy gombbal, amit direkt ehhez a játékokhoz másoltak le a játéktermi gépekről. Mondjuk sokkal eredetibb volt játékteremben játszani, szerintem.[ Szerkesztve ]
-
dave666
aktív tag
Gyerekkorom kedvenc játéka
-
madgie
titán
válasz
TazLeacher #42 üzenetére
Volt egy Mortal Kombat Trilogy is, Playstation-ön még bajnokságot is csináltunk belőle, persze jól elpáholtak, akkoriban nekem a Tekken 2 ment inkább
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
danikollar #43 üzenetére
Köszönöm, más is szólt, javítás alatt a dolog, csak nem olyan egyszerű...
-
danikollar
őstag
A 2. kép nem az MK4-ből, hanem a Deadly Alliance-ből van.
-
TazLeacher
nagyúr
A Mortal Kombat Mythologies - Sub Zero kis túlzással is egy mellékág a sorozattól...az MK nem egy mászkálós-verekedős-ügyességi játék volt, hanem csak arcade verekedős, így azt nem tekinteném a sorozat tagjának. Az elírásért elnézést, van benne máshol is - így utólag már észrevettem - de az most sajna nem lesz javítva. A komolyabb tárgyi tévedéseket javíttatom, de nem szeretnék egyesével Zsoccc-hoz futkosni. (Mert én nem tudom javítani...sajna). De ettől függetlenül köszönöm az észrevételt, így az utánad érkezők már láthatják, hogy elírás történt.
-
GReddy
tag
Jó kis cikk, de javítanám itt-ott. A sorozatnak mindenképpen része a Mortal Kombat Mythologies - Sub Zero (sajnos a többi karakter nem lett megcsinálva) ami egy iszonyat élvezetes mászkálós-verekedős-ügyességi játék volt. Igazán adhatnának már ki PC-re is egy MK-t! Mondjuk egy MK World MINDEN létező szereplővel, aki valaha is megfordult az MK világában... (Tán még pénzt is adnék egy ilyenért - Mint Duke Nukemért, akit mégsem kellett örökké várni, csak nagyon-nagyon soká...)
Ó, igen- és valójában "Kintaro" helyesen a neve Sheeva és Goro fajtársának.
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
Külön köszönet a szereplők leírásáért.
-
FefeeX
veterán
válasz
TazLeacher #38 üzenetére
Yah, én itt unlockolom a babality-ket, a pit-eket, csinálom én is a dobálózást is, az xray alap
-
TazLeacher
nagyúr
Save the cheerleader, save the world!
yaTa!
Nekem is azért tartott olyan sokáig, mert mindenhol Fatality-ztam.
Én ezzel együtt csináltam meg a csinálj minden karakterrel egy:
-Fatality-t
-egy titkos Fatality-t
-egy előre és egy hátradobást
-egy X-ray-tÚgyhogy amikor bejeztem, jött a trophy eső. Egyedül a titkos nem, mert - mint utólag kiderült - 3 karakternél kimaradt, így azt versusban csináltam.
-
FefeeX
veterán
válasz
TazLeacher #36 üzenetére
Mindig csinálok Fatality-t, ami magában plusz fél perc legalább
Szóval teljes időben szerintem inkább 30 mint 20 perc
De majd lemérem
Basszus állandóan eszembe jut a képedről, szóval most leírom
Save the cheerleader, save the world!
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Teljes játékidő, onnantól, hogy rányomok az Fight gombra, odáig, hogy újat tudok indítani. A gép tizenX perceket ír (de volt nekem is 10 perc alatti), de ugy töltés, fatality...stb. Simán 25-30 perc volt nekem egy meccs. Mérd le, kíváncsi vagyok, hogy neked mennyi jön ki.
Amikor a végére már nagyon belejöttem, és csak dara volt, ott volt, hogy sikerült ilyen 20 perc környékére lenyomni. De az nagyon karakterfüggő, hogy mennyire lehet vele darálni.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
Csak, hogy lelombozzak mindenkit, aki eddig valaha azt gondolta kijön PC-re:
Amikor anno megjelentek 4. rész után az újabbak Deception, Deadly Alliance, Armageddon, Shaolin Monks, MK vs DC), akkor ezt még a Deadly Alliance-nél megértettem. Én is ugyanúgy ott "csápoltam" a fórumokon, hogy "na, majdcsak kijön, csak várni kell egy kicsit". Ez persze sohasem történt meg. Szóval, aki a Deception után is ebben reménykedik, azt ki kell ábrándítsak: Ha a fejlesztők nem tesznek egy olyan bejelentést, hogy "És a Mortal Kombat X-et kiadjuk PC-re", akkor kár ezen izmozni a fórumokon és egymás agyát húzni.Annyi persze volt, hogy mindenféle emulátorok segítségével ki lehetett hozni valamit a dologból, de az nem volt az igazi.
Amióta már XBOX360 és PS3 van erre már az emulátoros megoldások sem működnek.
Úgyhogy annyit tudok mindenkinek üzenni, aki játszani akar a 4 utáni részekkel:1.
Menj el egy játékterembe, és esetleg találsz olyan gépet, ahol az egyik új rész esetleg megtalálható (elvileg az új).2.
Egyik haverodnak csak van konzolja. Hívd fel, hogy szánod, bánod, hogy eddig szidtad, mennyire hitetlen és aljas a PC-vel kapcsolatban/szemben, de ez annyira érdekel, szeretnéd kipróbálni... Menj át hozzá és nyomjad a TV előtt ülve. Csak annyit mondok: nem lesz rossz3.
Vegyél egy konzolt (akár törtet) és szerezd be azokat a játékokat, amelyek nincsenek PC-n. Kicsit kényelmetlen egy-egy fps-t játszani kontrollerrel, de amiből nem akarsz multizni, csak single és nincs PC-re még így is elviselhető és ami a legfontosabb: LESZ MK minden mennyiségben! -
FefeeX
veterán
válasz
TazLeacher #31 üzenetére
25? Én egyesével tolom naponta egyet, legkönnyebben az acsiért, aztán majd utána játszogatok (Sub-Zeroval a max-1en megvolt már); az a 25 perc nekem soknak tűnik, teljes játékidőt számolsz, vagy amit kiír a gép?
Amúgy meg tag teamben gyorsabb, mert kettesével mehetsz[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
TazLeacher #28 üzenetére
Milyen nehézségen játszottad végig a laddert?
-
TazLeacher
nagyúr
-
Hű, látom nagyon bejött az új MK!
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Jó kis cikk,jó kis játék. Csak meglenne már
Ja amúgy észrevettem egy hibát: a cikk eleje felé a Mortal Kombat 4 írás fölötti kép a Deadly Alliance-ból van nem a 4-ből -
FefeeX
veterán
Nem ez a baj. Minden hírnél jön valaki és elkezdi a PC verzióért sírókat biztatni, hogy bár nincs róla hivatalos anyag, de biztosan ki fogják adni. Van aki nem ír mögé semmit, van aki beírja azt is, hogy azért mert ő megálmodta, megérzi mert látó, vagy esetleg belsős infója van
Aztán nem lesz belőle semmi, és csak a bizakodást táplálta az emberekben. Ezt hívják félrevezetésnek.
Én azt írtam, hogy előfordulhat, hogy lesz, de nem sanszos. Az eddigi tények is a nem lesz verziót erősítik, azonban előfordulhat, hogy véletlen mégis meggondolják, csak erre nem hogy fogadni, de még számítani se nagyon érdemes.Alapvetően a PC-s verzióért sírókat, imádkozókat, sőt a kérdezőket is pucolni kéne, mert elég zavaró, hogy minden konzol-only játék híreinél ezzel kezdődik, és a MK esetében kb a századik hír sem változott, át lett beszélve a téma százszor, és százegyedszerre is megkérdi valaki, arra pedig valaki elkezdi biztatni. Egyáltalán a témának ilyenkor már nem kellene felmerülnie, szerintem.
(a dolog úgy működik, hogy persze, nem csináltál semmi rosszat, csak hogy valakinek ezt beírod, elolvassák ezren, és a következő hírre jön egy aki írta előzőleg is, vagy csak olvasta, amit írtál, hogy szerinted lesz-e, és kérdi itt is, ott is amott is, hogy akkor lesz-e, mert valaki azt írta, hogy lesz. Azt minden teli van szeméttel, meg siránkozással, ami unalmas.)
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
TazLeacher #19 üzenetére
Elfér
Amúgy az ilyen információknál csalnak a szemetek, hogy többet adjanak el... Olyan ez mint a felkonvertálós DVD lejátszó... Van egy link ahol fenn van az összes konzol játék natív felbontása, és talán ha összesen 3db olyan játék van, az is csak PS3-ra, amik tudnak FullHD-t natívan, akkor nem mondok sokat... Talán...Marketing...
-
FefeeX
veterán
Jah, Xbox360 és PS3 szintű vason futtatták a PSX emulátort. A mai gépekkel végre elérhető a PS2 emulátor úgy, hogy már nem akad, gyakorlatilag a mai gép lesz az új generációs konzol hardvere. Talán 4-5 év múlva lesz olyan erős a PC, hogy emulálni lehessen az x36-ot meg a PS3-mat...
(az emulátor olyan kb, mint a brute force kódfejtés, amit az egyik az eszével csinál azt a másik megpróbálja izomból utánozni.)
Defranco: PC-s portnak kb null esélye van. Lehet prófétázni, aztán várni az 1% alatti esély bekövetkeztét (mert persze minimális esély van rá, de szinte kizárt a portolás); ezt a sírást el lehetett volna játszani az összes eddigi konzol only MK résznél, vagy a Tekken, Dead or Alive, Soul Calibur részeknél; az SF4 is befürdött a PC-vel, a SSF4 már ki sem jött, most a SSF4A-val próbálkoznak még egy kört, de egyszerűen nem éri meg. A portolás ideje alatt írhatnak egy fél teljesen új játékot.
-
-
FefeeX
veterán
Annyit hozzátennék, hogy FullHD-ról szó nincs, csak 720p-s a játék; persze, a tévé kaphat a gépből 1080 betápot, de az már a felkonvertált kép, eredetileg a játékot 720p-ben számolja a grafikus mag.
Speed(R):
"mekkora a hasonlóság kekszboksz és pc között"
Itt az alapvetően más technológiájú processzorokra gondolsz? Csak az Xbox Classic volt x86 alapú, a 360-ban PowerPC processzor van, ami nem kompatibilis a PC-vel. Emellett, az egész konzolos memóriakezelés sem az.[ Szerkesztve ]
-
Kube
senior tag
Grat a cikkhez. A MK4 előtti részeket nem ismertem, de legalább most tisztában vagyok néhány másik szereplővel kapcsolatban is
-
haverok sokat tekkeneztek pc-n még fősulis koromban...
mindent meg lehet oldani! -
ribizly
veterán
Jó cikk, GRATULA
Én speciel a Challenge tower-t nagyon szerettem benne (amíg végig nem csináltam), most minden egyes karakterrel nyomom a ladder-t, hogy meglegyen mindenkinek a története...Azok számára, akik meg fanyalognak a konzol only miatt:
Én anno csak a MK széria miatt vettem PS2-t, nemrég meg XBOX360-at. Szóval ez a megoldás. Tudom, hogy nem a legköltséghatékonyabb, de ez legalább van.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Hír nincs róla, de szerintem kiadják, ha kifutott a konzolos verzió. Jelenleg sokan már csak ezért a játékért is képesek megvenni egy komplett gépet, szólva az aranytojást tojó tyúkot nem vágják le. Majd ha már nem tojik...
Egyébként pont tegnap tudtam kipróbálni egy ismerősömnél...
Kell. Egy. Konzol.[ Szerkesztve ]
-
Janika!2
aktív tag
Grat!Nagyon jó kis írás.Végre megtudtam mindent a karakterekről.
-
jó cikk, főleg a szereplők bemutatása tetszett
-
total90
veterán
Csak átfutottam a cikket... Konzolra van kizárólag? Kár lenne érte, akarooom
-
legiaap
félisten
Azt lehet tudni, hogy PC-re ki fog valamikor jönni ez az új MK?
-
Realradical
őstag
Csak egyetérteni tudok. Félelmetes jól sikerült a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A közel két évtizedes franchise-ban van még tartalék, vagy végleg a feledés homályába vész a sorozat?
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest