Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Nem, nem volt ilyen. Kérlek ha ilyet állítasz, legalább linkelj forrást. Hidd el nem találsz, mert nincs ilyen, senki nem mondta, hogy lesz PCre.
Illetve de, itt a fórumban egy hozzászóló, hogy szerinte majd így lesz. De mint korábban írtam, pont ezért nem szeretem ezeket, mert jönnek akik meg bemagyarázzák az alapján, hogy biztos, meg hogy hivatalos forrásból olvasta meg stbstb.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
TazLeacher #38 üzenetére
Yah, én itt unlockolom a babality-ket, a pit-eket, csinálom én is a dobálózást is, az xray alap
-
FefeeX
veterán
válasz
TazLeacher #36 üzenetére
Mindig csinálok Fatality-t, ami magában plusz fél perc legalább
Szóval teljes időben szerintem inkább 30 mint 20 perc
De majd lemérem
Basszus állandóan eszembe jut a képedről, szóval most leírom
Save the cheerleader, save the world!
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
TazLeacher #31 üzenetére
25? Én egyesével tolom naponta egyet, legkönnyebben az acsiért, aztán majd utána játszogatok (Sub-Zeroval a max-1en megvolt már); az a 25 perc nekem soknak tűnik, teljes játékidőt számolsz, vagy amit kiír a gép?
Amúgy meg tag teamben gyorsabb, mert kettesével mehetsz[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
TazLeacher #28 üzenetére
Milyen nehézségen játszottad végig a laddert?
-
FefeeX
veterán
Nem ez a baj. Minden hírnél jön valaki és elkezdi a PC verzióért sírókat biztatni, hogy bár nincs róla hivatalos anyag, de biztosan ki fogják adni. Van aki nem ír mögé semmit, van aki beírja azt is, hogy azért mert ő megálmodta, megérzi mert látó, vagy esetleg belsős infója van
Aztán nem lesz belőle semmi, és csak a bizakodást táplálta az emberekben. Ezt hívják félrevezetésnek.
Én azt írtam, hogy előfordulhat, hogy lesz, de nem sanszos. Az eddigi tények is a nem lesz verziót erősítik, azonban előfordulhat, hogy véletlen mégis meggondolják, csak erre nem hogy fogadni, de még számítani se nagyon érdemes.Alapvetően a PC-s verzióért sírókat, imádkozókat, sőt a kérdezőket is pucolni kéne, mert elég zavaró, hogy minden konzol-only játék híreinél ezzel kezdődik, és a MK esetében kb a századik hír sem változott, át lett beszélve a téma százszor, és százegyedszerre is megkérdi valaki, arra pedig valaki elkezdi biztatni. Egyáltalán a témának ilyenkor már nem kellene felmerülnie, szerintem.
(a dolog úgy működik, hogy persze, nem csináltál semmi rosszat, csak hogy valakinek ezt beírod, elolvassák ezren, és a következő hírre jön egy aki írta előzőleg is, vagy csak olvasta, amit írtál, hogy szerinted lesz-e, és kérdi itt is, ott is amott is, hogy akkor lesz-e, mert valaki azt írta, hogy lesz. Azt minden teli van szeméttel, meg siránkozással, ami unalmas.)
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz
TazLeacher #19 üzenetére
Elfér
Amúgy az ilyen információknál csalnak a szemetek, hogy többet adjanak el... Olyan ez mint a felkonvertálós DVD lejátszó... Van egy link ahol fenn van az összes konzol játék natív felbontása, és talán ha összesen 3db olyan játék van, az is csak PS3-ra, amik tudnak FullHD-t natívan, akkor nem mondok sokat... Talán...Marketing...
-
FefeeX
veterán
Jah, Xbox360 és PS3 szintű vason futtatták a PSX emulátort. A mai gépekkel végre elérhető a PS2 emulátor úgy, hogy már nem akad, gyakorlatilag a mai gép lesz az új generációs konzol hardvere. Talán 4-5 év múlva lesz olyan erős a PC, hogy emulálni lehessen az x36-ot meg a PS3-mat...
(az emulátor olyan kb, mint a brute force kódfejtés, amit az egyik az eszével csinál azt a másik megpróbálja izomból utánozni.)
Defranco: PC-s portnak kb null esélye van. Lehet prófétázni, aztán várni az 1% alatti esély bekövetkeztét (mert persze minimális esély van rá, de szinte kizárt a portolás); ezt a sírást el lehetett volna játszani az összes eddigi konzol only MK résznél, vagy a Tekken, Dead or Alive, Soul Calibur részeknél; az SF4 is befürdött a PC-vel, a SSF4 már ki sem jött, most a SSF4A-val próbálkoznak még egy kört, de egyszerűen nem éri meg. A portolás ideje alatt írhatnak egy fél teljesen új játékot.
-
FefeeX
veterán
Annyit hozzátennék, hogy FullHD-ról szó nincs, csak 720p-s a játék; persze, a tévé kaphat a gépből 1080 betápot, de az már a felkonvertált kép, eredetileg a játékot 720p-ben számolja a grafikus mag.
Speed(R):
"mekkora a hasonlóság kekszboksz és pc között"
Itt az alapvetően más technológiájú processzorokra gondolsz? Csak az Xbox Classic volt x86 alapú, a 360-ban PowerPC processzor van, ami nem kompatibilis a PC-vel. Emellett, az egész konzolos memóriakezelés sem az.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp A közel két évtizedes franchise-ban van még tartalék, vagy végleg a feledés homályába vész a sorozat?
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest