Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Nem a pc-ről nyilatkoztam, hanem a játékról magáról, illetve hogy hogy viselkedik az online rész xboxon. Értem hogy kaparsz az utolsó szóért de nem attól lesz nagyobb a mondás ha kicsavarjuk a másik szavait.
60 Dollárt soha nem adok játékért, így ezt a részét nem tudom atérezni.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
donki
senior tag
válasz Döglött Róka #39 üzenetére
"Xbox-ról tudok nyilatkozni."
Ahhoz képest a PC verzióról nyilatkozol. Fel is tűnt már, hogy a tudás szemmel láthatóan hiányzik... -
Döglött Róka
veterán
- online játéknak adják el, de működő online részt nyomokban sem tartalmaz.
Működik, csak az esetek cca 5%ban szakad. Xbox-ról tudok nyilatkozni. Az hogy valaki még mindig PC-n erőltet konzoljátékokat, az nem az én bajom.
- az inventory rendezése jelentős részét képezi a játéknak, de hátizsákból dobozba, vagy visszarakni egy tárgyat három kattintás, méghozzá három apró ikont kell megcélozni. A hátizsák kiürítése a ládába pár küldetésenként vagy 80 kattintás. Magyarul szar, de nagyon-nagyon.
Tele van gyorsgombokkal és template-ekkel az inventory. Későn jöttem rá én is, de ott van
. Ha elkezdek egy kombót, tehát úgy gondolom, hogy pl. kettőt rúgni fogok, aztán pörgök egyet, majd ütök stb, akkor történjen bármi, azt nem tudom abbahagyni. Mekkora baromság már ez?
Ha egy böhöm nagy fegyverrel üt a karakter és még nem ért végig az animáció akkor benyaltad, ilyen a dizájn. A kombó-t stringekben adod be, akárcsak egy verekedős játékban. Ha nem gondolkozol előre, hogy végig tudod-e csinálni és benyalod, akkor benyalod. Figyelni kell és ismerni a kombókat. Nem a víz a hibás
Várom a további 20 dolgot
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
aya
addikt
válasz Döglött Róka #36 üzenetére
Elég kellemetlen xbox-on is ha szakad, pláne hogy többször is limitált számú feladatoknál szakadt meg.
Azt nem tudjátok hogy cross save van-e xbox/pc között?
Amióta kint van a pc-s többször sync-el xboxon.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
donki
senior tag
válasz Döglött Róka #36 üzenetére
A vita onnan indult, hogy a játék minden egyes oldalon maximum (vagy maximum közeli) pontot kapott, ami kb. annyit jelent, hogy ez a világ vitathatatlanul legjobb játéka, nincs ellenvélemény.
Ezzel szemben ilyen hibák vannak benne:
- online játéknak adják el, de működő online részt nyomokban sem tartalmaz.
- az inventory rendezése jelentős részét képezi a játéknak, de hátizsákból dobozba, vagy visszarakni egy tárgyat három kattintás, méghozzá három apró ikont kell megcélozni. A hátizsák kiürítése a ládába pár küldetésenként vagy 80 kattintás. Magyarul szar, de nagyon-nagyon.
. Ha elkezdek egy kombót, tehát úgy gondolom, hogy pl. kettőt rúgni fogok, aztán pörgök egyet, majd ütök stb, akkor történjen bármi, azt nem tudom abbahagyni. Mekkora baromság már ez?
A játék szuper repetitív jellegét nem említve is tudnék vagy 20 dolgot írni kapásból, hogy miért nem jó ez a játék.
És ez a steamen is feltűnt sokmindenkinek. Annál érdekesebb, hogy a tesztelők közül viszont senkinek. Az online teszt oldalakon senki nem vont le pontot azért, hogy az online játék csak offline működik...
Persze bizonyítani nem tudom, hogy ez a hirdetési pénzekkel van összefüggésben, úgyhogy bocsánatot is kérek...[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
Jó, de ez alapvetően egy konzol játék. Pc-n csak alamizsna. Vegyél egy kontrollert ne billentyűzeten szívasd magad. Konzolon ilyen gondok nem nagyon vannak leszámitva hogy neha szakad.
Szóval a fizetett tesztekert bocsánatot is kérhetsz, mert csak nagyot akartál írni, ugye? 😉
[ Szerkesztve ]
-
donki
senior tag
válasz Döglött Róka #28 üzenetére
A játék amúgy nem rossz, de a PC port engem bosszant. Legyen szó akár chatről akár radial menüről, egyáltalán nincs PC-re optimalizálva.
Példa: F1-et és 4-et egyszerre megnyomni egy tárgy aktiválásához még akkor is nehezebb lenne mint simán csak a 4-est (mint ahogy az a világ összes többi játékában szokás), ha annyi végtagom lenne mint egy póknak.
Az sem pozitívum, hogy a kapcsolat folyamatosan megszakad. A Steamen azt sem számítják pozitívumnak, hogy bizonyos esetekben bug miatt törlődhet a játékállásod, ez velem mondjuk nem fordult elő. -
aya
addikt
Máshol szidják a pc multit, lehet erre gondoltál?
Erről idáig nem tudtam.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
HoyHoy2
tag
Személyszerint a multi miatt nem merem megvenni, nálatok jól műküdik, probáltátok? minden (vagy minden 2-3.) negatív a steamen a hasznáhatatlan multi miatt van!?
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
aya
addikt
Erre én is kíváncsi lennék hogy mi a baj vele. Sokkal könnyebb mint a korábbi részek, és tényleg pofátlanság hogy a videokat nem lehet elnyomni És sajnos itt bukfencezni is kell meg visítva menekülni mert a nyomogatom az X gombot demoban az sajnos nem játszik
-
donki
senior tag
válasz hombre[EU] #4 üzenetére
A steamen azok értékelik, akik nem kaptak pénzt érte, hanem ők maguk fizettek. Milyen érdekes, koránt sem annyira pozitívak a hozzászólások, sőt!
Amúgy a steamen vissza lehet váltani 2 órán belül, de a készítők egy érdekes trükköt alkalmaztak: hosszú, megszakíthatatlan átvezető videók kezdéskor, kombinálva azzal, hogy eleinte "segítőket" kell tyúklépésben követni. És hopp, mire kezdődne a játék, már le is telt a két óra. Ha meg már nem lehet visszaváltani, akkor kíváncsiságból eltölt az ember pár órát vele, de rossz szájízzel.
Cáfolom az állításodat, ez a játék (PC változatról beszélek) nem kimagaslóan jó és rengeteg trehány, igénytelen megoldás van benne.
Sajnos személyesen is megtapasztaltam. -
Döglött Róka
veterán
válasz szallasi007 #24 üzenetére
A történet nulla valljuk be. A quake sorozatnak is több volt Nem azért játszom mert jópofa a sztori, rég láttam ennyire értelmetlen maszlagot...
-
szallasi007
őstag
válasz Döglött Róka #23 üzenetére
ÉS azt is kihagytad hogy a történet is jópofa de egyébként ez réteg játék plusz bele kell rakni 4-5 órát hogy meghozza az ember kedvet.
Én kifejezetten utáltam a demo-t konzolon, de a teljes verziót megvettem és amíg az utolsó dögöt egymagam le nem csaptam egyszerűen nem bírtam abbahagyni.
Itt van értelme a farmolásnak, változatos játékmenetet tudsz kreálni saját magad számára a különböző fegyverekkel meg az armorokkal és a skill pontokkal.Mondjuk utoljára nem tudom mikor nyomtam vele mivel eladtam, de mivel a héten le van árazva a store-ba lehet visszaveszem.
ui.: egyetlen hátránya hogy nem eszetlen shúter, hanem gondolkodni kell meg ne adja az ég utána kell kicsit olvasni hogy mit hogy érdemes benne csinálni
-
Döglött Róka
veterán
Ez nem megosztó hanem ízlésbeli kérdés, csak ugye szeretünk kemény szavakkal dobálózni.
Egyébként aki elretten a játékidőtől, miért is? Egy vadászat fél óra max 40 óra a sztori, a többi az extra tartalom. Mikor kapott a nép utoljára ennyit a pénzéért? Máskor meg azért megy a sírás hogy csak 10 óra a kampány egy multi shooterben.
Nektek semmi nem jó😀
-
saelin
veterán
Eléggé megosztó lett a játék. A régi fanok egy részének nem tetszik, a másik felének meg igen. Az új játékosoknak megint csak tetszik, de azok között is van olyan, aki ugyan úgy rá se tud nézni mint a korábbi részekre.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
sp8787
addikt
válasz hombre[EU] #18 üzenetére
A Platina 415 h volt. Mondjuk ezt sztem mostmar 150-200-bol ,eg lehet oldani.
Egyebkent nagyon jo a jatek.
-
HoyHoy2
tag
válasz hombre[EU] #18 üzenetére
pedig eddig én is szemezgettem azért vele, de most elment a kedvem
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
aya
addikt
És a macskák.....
-
hombre[EU]
veterán
válasz Döglött Róka #16 üzenetére
ezzel sikerült minden épeszū egészséges felnōtt embert eltántorítanod a játéktól. Pont ezért nem veszek már olyat,aminek 50 órán belül nincs vége. Hozzátehetted volna,hogy ha mégse alszik akkor legalább sok folyadékot igyon
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Mister_X
nagyúr
válasz ForRedGlory #13 üzenetére
Minden fegyver más stílust vonz magával.
Sword & Shield: agilis, keresed a gyenge pontjait a szörnynek körbeugrálva, kombóval rá tudsz ugrlni a szörnyre
Lance: leglomhább fegyver, cserébe a legtöbb szörny lepattan róla, megfelelő build esetén megállíthatatlan, egy támadásával (nekifutás + ugrás) tud csak elszakadni a földtől
Bow: kizárólag a földön harcol, távolról és gyorsan helyt tud változtatni, kikerülve a szörnyek speciális támadásait
Hammer: ahhoz képest, hogy a fegyver majdnem nagyobb, mint a karakter, elég agilis vele (pörög, ugrik)
Instect Glaive: na ez az, ami többet van a levegőben, mint a földön, megfelelő builddel meg pláne, de ez adja a kaszt erősségét, hogy képes bármikor rámászni a szörnyekre és a hátán levő gyengepontokat támadni.Többi fegyvert ezek után el lehet képzelni, azokkal annyi tapasztalatom nincs.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Döglött Róka
veterán
válasz ForRedGlory #13 üzenetére
Hát ha a videóból nem tudod eldönteni, akkor mindegy ki mit mond Szvsz is teljesen értelmetlen a kérdés. Én soha nem játszottam Monster Hunter-rel de ebbe 140 órát raktam 2 hónap alatt úgy, hogy ebből 15 napot nem voltam box közelben és nekem nincs nyári szünet, inkább nem aludtam
Ha lennék 16-20 éves, nő nélkül valszeg az 5szöröse belement volna annyira sokrétű a játékmenet. Vegyed meg de néha aludj.
Nem követel harcot, gombokat kell nyomkodni, attól egy figura a képernyőn annak megfelelően hadonászik egy elrontott tűzokádó trex-el vagy patkányfejű pillangógyíkkal szemben, hogy milyen agyament fegyver van a kezében (pajzs ami néha balta, lándzsa ami ágyú, nagyon vicces). Nagyszerű játék a nagyon furcsa japán kultúra minden betegségével megáldva.
-
aya
addikt
4000+ óra monster hunter játékokkal a hátam mögött jelzem ez egy szar játék lett
Neeeem viccelek, most ezt nyomom xbox-on még ott is tele a szerver, kint van a final fantasy event, sajnos a japán switches már pang悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
wjbhbdux
veterán
-
wjbhbdux
veterán
-
ForRedGlory
félisten
Komoly kerdes lesz... Ez most amugy tenyleg jo jatek? A pontok nem erdekelnek, inkabb az, ez is tipikus “tobbet vagyok a levegoben, amikor harcolok” vagy van benne valami ertelmes gravitacio is?
-
hombre[EU]
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #7 üzenetére
MHW PC-s verziója több mint 1 hete már a tesztelőknél volt.
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
-
hogabesz
aktív tag
Akik értékelik ezeket a játékokat, mennyivel kapják meg a hivatalos megjelenés előtt? Naivan kérdezem, előfordulhat, hogy adott esetben 0,5-1 óra játék után értékelnek?
-
hombre[EU]
veterán
Nem akarok okoskodni szóval csak a tényeket közlöm. A legtöbb példányban eladott Capcom játék ever. Pár hónap alatt elkelt 8 mil. A trófeák alapján (PS) a játékosok 60-70%-a elérte a HighRank-et ami cca. 40 órát vesz igénybe. Biztosan a "kenōpénz" miatt kapott kiemelkedō értékeléseket? A játékosok pedig a marketing miatt térnek vissza újra és újra a MHW-be? Én nem tudom milyen,nem játszom,mert nem az én stílusom,de a saját kategóriájában úgy látszik kimagaslóan jó
Life, Uh, Finds A Way
-
donki
senior tag
Mondjuk ezek a pontszámok elsősorban azzal arányosak, hogy kiadó hány hirdetést helyezett el az adott felületen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest