- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz ForRedGlory #13 üzenetére
Minden fegyver más stílust vonz magával.
Sword & Shield: agilis, keresed a gyenge pontjait a szörnynek körbeugrálva, kombóval rá tudsz ugrlni a szörnyre
Lance: leglomhább fegyver, cserébe a legtöbb szörny lepattan róla, megfelelő build esetén megállíthatatlan, egy támadásával (nekifutás + ugrás) tud csak elszakadni a földtől
Bow: kizárólag a földön harcol, távolról és gyorsan helyt tud változtatni, kikerülve a szörnyek speciális támadásait
Hammer: ahhoz képest, hogy a fegyver majdnem nagyobb, mint a karakter, elég agilis vele (pörög, ugrik)
Instect Glaive: na ez az, ami többet van a levegőben, mint a földön, megfelelő builddel meg pláne, de ez adja a kaszt erősségét, hogy képes bármikor rámászni a szörnyekre és a hátán levő gyengepontokat támadni.Többi fegyvert ezek után el lehet képzelni, azokkal annyi tapasztalatom nincs.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Döglött Róka
veterán
válasz ForRedGlory #13 üzenetére
Hát ha a videóból nem tudod eldönteni, akkor mindegy ki mit mond Szvsz is teljesen értelmetlen a kérdés. Én soha nem játszottam Monster Hunter-rel de ebbe 140 órát raktam 2 hónap alatt úgy, hogy ebből 15 napot nem voltam box közelben és nekem nincs nyári szünet, inkább nem aludtam
Ha lennék 16-20 éves, nő nélkül valszeg az 5szöröse belement volna annyira sokrétű a játékmenet. Vegyed meg de néha aludj.
Nem követel harcot, gombokat kell nyomkodni, attól egy figura a képernyőn annak megfelelően hadonászik egy elrontott tűzokádó trex-el vagy patkányfejű pillangógyíkkal szemben, hogy milyen agyament fegyver van a kezében (pajzs ami néha balta, lándzsa ami ágyú, nagyon vicces). Nagyszerű játék a nagyon furcsa japán kultúra minden betegségével megáldva.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
wjbhbdux
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest