Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZsolt
őstag
Lejött, már játszottam is vele. Csak nálam nem olyan éles a kép mint a többi CoD-nál? Vagy a free hétvégések kapnak mosottabb képűt?
-
SQX_Barto
addikt
Kár, hogy most nincs saját gépem, mert megint azon függenék
Multkor 38.szintig jutottam, ha jól emlékszem. Új gépnél meg is fogom venni dobozosan, mert nekem tetszik.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
HaZsolt
őstag
Egy próbát megér. Lekapom megnézem milyen.
-
varydave
tag
Nem igazán hasonlít már a beta-ra, az még eléggé bugos volt. Én mikor a beta teszten ott voltam visszamondtam az előrendelésem, mert csalódás volt az egész.
Aztán bátyám megvette, kipróbáltam, mégis megtetszett. A patchek meg hol így, hol úgy sülnek el, de mindent összevetve szerintem eléggé jól sikerült. -
EczkE
veterán
Kipróbálom, a régi az újabb codokkal még nem multiztam.
Asszem mindenféleképpen!
-
kNG
senior tag
No hát akkor én megragadtam a lehetőséget, és kipróbáltam...
Emlékszem amikor a 2 játék megjelent (BF3 meg ez) videók alapján úgy döntöttem, nekem inkább a BF3 kell...
és
Hálégnek! Komolyan mondom nem tudom mi lett a cod sorozattal (nekem az utolsó a cod2 volt), és én nem vagyok egy nagy grafikahuszár...de ennek az mw3nak a grafikájától még a cod2-é is jobb volt...olyan érzésem volt, mintha konzolon játszanék...magáról a játékmenetről inkább nem is mondanék semmit...xbox360-on black opsoztam, az jó volt, de ez...a cod konzolgame lett, ezt el kell fogadnunk...szerencsére itt a jó kis BF nekünk!
No akkor én mentem is BF-ezni!
[ Szerkesztve ]
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
Lewzke
őstag
BF3 ingyen hétvégének jobban örülnék. A Beta nem jött be, nincs kedvem 50 eurót kidobni csak úgy.
-
kapeti07
senior tag
Ez még ingyen sem kell sajnos.
Nincs sok időm játékra, így inkább BF3-azok ha van némi szabadidőm. Az sem tökéletes de ettől azért sokkal jobb.
Xbox: kapeti
-
Youri
veterán
Reméltem, hogy a single esetleg belekerül az ingyenbe, mert azt egy unalmas délutánon végigtoltam volna, de a cheatparádé multira nem vagyok kiváncsi
RTX ON
-
M3oH
addikt
NAgy felindulasbol megvettem anno. Kb. 10orat toltam vele. Szoval ingyen hetvege sem hoz lazba
-
Kassadin
addikt
Fantasztikus.
-
Ryder62
őstag
El is kezdtem az előtöltés, repeszt is lefele 2,6 MB/s-el. Ellenben a Black Ops-al ami úgy csorgott lefele 100-200 kb/s-el.
-
GrG1210
aktív tag
Hát igen , ez az ingyen hétvége csak arra jó , sok mindenki kipróbálhatja a hackjét , na de én már úgysem nagyon pubolok , inkább csak warozgatni járok a klánnal , ha van valami nemcsaló ellenfél.
-
varydave
tag
Nálam még ingyé' is kimarad.
-
Ryder62
őstag
Én csak ilyen ingyen hétvégén multizok a CoD-okkal.
-
madgie
titán
És gondolom véletlenül megint free weekend lesz pár cheat oldalon is... múltkor is így volt
-
Youri
veterán
hurrá...
RTX ON
-
UnSkilleD
senior tag
nem csodálom hogy esnek az eladások, egyre unalmasabb ugyan azzal játszani minden évben...
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest