- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
Igazából a hetediket, mivel a garfikai motor alapja ugyan az a cod2 óta, csak azt foltozgatják szépítgetik.
Míg az első rész id Tech 3 által fejlesztett Quake 3 motor módosított változatát használta. Addig a Cod 2, MW1, WAW, MW2, BO és most az MW3-is a saját fejlesztásű Quake enginején alapú motorukat használja.
[ Szerkesztve ]
-
AAntii
őstag
Akinek az új tartalom, szebb grafika, stb. kell, az meg fogja venni a cod20-at is. Akinek nincs energiája gépet fejleszteni az esetleges bikább gépigény miatt vagy a cod2-cod4 vonalon olyan szervert talált magának, ahol ismerősökkel is el tudja ütni az időt 5 éves géppel, úgyse veszi meg.
A dologban a legfogósabb szerintem a megfelelő közösség. Az képes megtartani az egyes játékoknál az embereket, kisebb részben pedig az elavult vas. Az Elite nem tűnik rossznak, de pl. a játékos személyre szabott statisztikáját már a nagy dedikált szerveres adatbázisok is tudták, szóval nem egy forradalmi ötlet. Ha erős géped van, akkor videót is felvehettél játék közben (persze kényelmesebb lesz az új módszerrel), szóval csak összeollózták a korábbi évek tapasztalatait.A legértékesebb cod-os közösségek szerintem azok, ahol a megfáradt jó munkásemberek hazaérve játszanak egy kicsit miután a gyerekek és az asszony is elaludt, valahogy az ilyen "tagokkal" rendelkező szervereken nincs anyázás és általában a fairplay is jobban megy. Ha valaki egy ilyennek a tagja, szerintem totál fölösleges megvennie, hacsak nem költözik az egész közösség az újabb kiadásra, amire kicsi az esély.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Paul119
addikt
-
Kr/\toS
senior tag
Csak nekem tűnik marhára izzadságszagúnak az egész?!
-
Jarlaxle
senior tag
Hat ha te ennyi hozzaszolas utan se vagy kepes felfogni, hogy egy 10 millios jatekostabort lemarhazni meg lefikazni azert oltari baromsag mert olyan jatekot vesznek ami neked nem tetszik akkor tenyleg nincs mirol beszelgetnunk. Marha az aki nem kepes belatni, hogy mas embernek masok az igenyei.
-
Xaels
félisten
Fő a csordaszellem. Ha sok marha leugrik a szakadékba akkor mi is megyünk utánuk. És ameddig így van addig nem is lesz itt semmi lényeges megújulás. Hidd el nem vagyok egyedül azok között akik elégedetlenkednek. Több ezer órát COD-oztam eddig és a 2 kifejezetten az egyik kedvenc FPS-em és baromira zavar amit ezzel a "Névvel" művelnek az Activision-nál.
De én itt befejeztem. Menj nyugodtan a csorda után és ha a következő COD egy Stick Soldier lesz 30.000 forintért vedd meg azt is csak mert másik 1 millió marha megveszi.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
olbaidhun
őstag
várós anyag, de gyors be kell fejeznem az elmaradásomat
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Jarlaxle
senior tag
Nem forgatok en ki semmit, csak te nem erted, hogy mit mondok. Ha millio embert lekot, az az jelenti, hogy valamilyen igenyeket kielegit, az hogy epp a te igenyeidnek nem felel meg, hat szerinted az rajtad kivul kit erdekel? (segitek: senkit se) Miert probalod a cod topikokban altalanos igazsagkent talalni ezt a tenyt, hogy a te igenyeidnek nem felel meg ezert szar? Ezt irtam mar par hozzaszolassal elobb is, tekints mar ki kicsit a sajat vilagodbol. A minoseg meg mi mast jelenthet mint, hogy egy reteg igenyeit megprobalja maximalisan kielegiteni?
Nem lehet mindenkinek a kedvebe jarni, ezt lenne mar jo megerteni, CoD meg evrol evre bizonyitja, hogy mennyi ember szereti, es szivesen jatszik vele, akkor nem tudom mirol beszelunk. -
WayneGace
őstag
válasz cskamacska #33 üzenetére
"Elkurvultunk" Úgy látom ez lett a divat kifejezés a "pénzéhes" mellett.
Felhívnám a figyelmet, hogy nem kötelező megvenni. Egy cég a saját termékért, szolgáltatásaiért meg annyit kér, amennyit akar.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Xaels
félisten
20 content jön 12 hónap alatt ezt én nem mondom, hogy nem így lesz. De mik azok a content-ek? Kapsz pár névjegykártyát meg fegyver festést és ezért legombolnak rólad 50 dodót, mert senki sem mondja mi az a 20 tartalom amit adnak még is biztosra veszitek, hogy majd két kézzel szórják a minőségi tartalmakat. Ahhoz idő is kéne, hogy megcsinálják, nem megy csettintésre márpedig 12 hónap alatt 20 dolgot elkészíteni nem könnyű.
A Győzikés analógiát meg hiába forgatod ki. A néző(játékos)számnak nincs sok köze ahhoz, hogy valami jó vagy sz@r. Lehet valami jó annak ellenére, hogy keveseket érdekel és lehet valami sz@r pedig milliókat köt le. Lehetne elég sok minden példát erre felhozni a mai világból.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
konikan
aktív tag
Nem tudom, nekem a dedikált szerver, a havonta érkező dlc, a pro elemzés, a játékon belüli HD videó megosztás, és a nyerős GB verseny elég minőséginek tűnik, bár ez mindenkinél más.
De én itt abba is hagyom mielőtt flame lesz
[ Szerkesztve ]
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
Xaels
félisten
Azt senki sem mondta, hogy a "Gaming" olcsó dolog lenne, mint minden hobbiba ebbe is bele kell invesztálni. De azért mindennek meg vannak a határai. Azért a pénzért amit beleöl az ember jogosan vár el minőségi ellen szolgáltatást.
-
Jarlaxle
senior tag
Egesz biztosra veheted, hogy ha azt irjak hogy 12 honap alatt 20x jon content akkor annyiszor fog, nem engedheti meg maganak a ceg, hogy a legnagyobb fejostehennel atverje a vasarloit, mert szakadna a nyakukba a vagon per amerikaban es a kovetkezo jatekukat nem vennek. Kisebb feltelezes ez mint a tied, hogy a mapok fele szar (amit nem tudhatsz mivel nem lattad oket), meg hogy keves contentet adnak (amit szinten nem tudhatsz hacsaknem a jovobol jottel).
Gyozikes analogiara meg annyit. hogy ugyanugy a forditottja se igaz, hogy amit sokan neznek/jatszanak az szar, ugyhogy ez patthelyzet.cskamacska: mostanra jottek ra, hogy ezert a szintert ennyi penzt is kifizetnek az emberek, a regi jatekok mint a cod meg a cs azok bizony baromi olcsok voltak ahhoz kepest, hogy mennyi ertekkel birtak, 10k-s jatekkal eljatszhatsz 5-10 evig, lassuk be az volt alul arazva, nem pedig ez felul.
[ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
Nem tudom kinek mikor esik le, de a gaming az közel sem egy olcsó dolog
Nagyon kérlek titeket ne legyen itt is olyan flame war mint az előző codos topicban
-
BigStraw
senior tag
válasz cskamacska #33 üzenetére
Igazad van!!!! Teljes mértékben!
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
cskamacska
addikt
Ah, milyen rég is volt...
2007 Call of Duty: Modern Warfare: dedikált szerverek(akár ingyé, hisz ott futtattad ahol nem szégyellted), custom pályák(ingyé, jó sok, minőség változó), custom modok(ingyé)
2011 Moder Warfare 3: dedikált szerverek(fizetős, mivel bérelni kell egy kiadó szerint is megbízható szolgáltatótól), custom pályák(fizetős, drága DLC-ben hármasával-ötösével, vagy éves(nem örök!) bérlet egy játék áráért, kevés, minőség változó..), custom modok nincsenek, ha mégis, DLC-ben pénzért
Elkurvultunk.. Szerintem.ui: "cserebe azert el fognak latni contenttel" Legyen úgy! (de én erősen kételkedek )
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Xaels
félisten
A ti mondandótok sem tiszta tényeken alapul, hanem feltételezéseken. Honnan gondolod, hogy majd 9 hónapig havonta új térképet fogtok kapni? Egy normális térkép összerakása időigényes feladat, nem lehet csak úgy összedobni.
Az, hogy mennyien játszanak vele megint más. 2 millióan nézték Győzikét is hétről hétre mégsem lehet azt mondani, hogy minőségi műsor volt... El van korcsosulva az egész világ, nem mindenki adja le az igényeit csak mert a csorda ezt teszi.
-
Jarlaxle
senior tag
A mondandod fele feltelezeseken alapul meg talalgatasokon ugyhogy arra folos is reagalnom. Az meg, hogy szemellenzos-e valaki azert mert van eleg penze , es neki megeri hat erre nem tudok mit mondani igazabol, ugyse tudlak meggyozni mert neked nyilvanvaloan nem eri meg, igy csak annyit mondok, hogy probalj meg a sajat vilagodbol kitekinteni kicsit.
Ha akkora szar lenne a cod mint aminek itt egyesek beallitjak akkor nem lenne este fenn 1 milla ember online benne xboxon, ps3on meg ki tudja hanyan, hanem mennenek aztan jatszananak masik jatekkal. -
Xaels
félisten
Én valahogy kételkedem benne, hogy havonta olyan sok content-et fognak hozzáadni... Az meg, hogy mennyi térkép van nem számít, ha összedobott hulladék a fele vagy az előző részekből átrántott. Ez gatya lehúzás erősen és a szemellenzősök még meg is veszik. Arra már nem volt pofájuk, hogy dupla annyiért adják a sz@rjukat ezért kitalálták ezt.
-
Xaels
félisten
$50 azért egy másik teljes játék ára. Azért ez elég húzós szerintem.
Most megnéztem ezt az ELITE oldalt és van 1-2 dolog ami igencsak szúrja a szememet. [link]
10-es pont. Lényegében a fél játékot cseppenként fogják havonta adagolni a játékosoknak 9 hónapig és mindezért elkérik még egyszer a játék árát.PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
válasz cskamacska #22 üzenetére
Na és akkor ott lesz még az Elite ugye ami, hogyha tartani akarod a lépést egyesekkel akkor havidíjas lesz.
-
cskamacska
addikt
Ez egy jó kérdés, mert a mostani árpolitika több mint pofátlan. Az ember kidob szerencsétől függően 10-13000 forintot az alapjátékra, majd még háromszor-négyszer 3-4000 forintot térképcsomagonként?
Nem létezik, nem ér meg egy játék sem annyit."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Jani18
aktív tag
Nagyon várós.De azért a BF3 az év játéka.
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
konikan
aktív tag
Novemberben nagyon várom már a hardened editiont
-
danilla
őstag
válasz Black Dragon #17 üzenetére
Pontossab a kevés megmaradt IW-s emberkének besegített a Sledgehammer.
-
Black Dragon
addikt
válasz Johnny Cage #16 üzenetére
Áhh, pár ember otthagyta akik nagy respectel rendelkezett, és rezgett a falevél, hogy most mi lesz, nem tudják folytatni a fejlesztést stb... Aztán elült a dolog, gondolom vettek fel uj fejlesztőket, vagy hivtak valahonnan valakiket, aztán folytatták amit kell.
-
Johnny Cage
addikt
válasz Black Dragon #13 üzenetére
eddig azt hittem, hogy az IW lelépett az Activision-től és a Treyarch vette át a szerepét. vagy csak a kulcsemberek léptek le?
-
Black Dragon
addikt
Ez így van.
Én nem szarozom, játszottam sokat a BO-al... De én nem a szarozásról beszélek, hanem csak arról, hogy a 2 játékot nem lehet összehasonlítani, mert abszolult különböző, mind a kettőt más csinálta, és teljesen más elképzelés alapján, ebből kifolyólag van akinek az egyik, van akinek a másik jön be jobban.
-
kexksz
addikt
válasz Black Dragon #11 üzenetére
Az meg hogy az MW meg nektek tetszik jobban meg a ti véleményetek. Csak nem értem, miért szarozza ennyire mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz Johnny Cage #12 üzenetére
Miért, mit hittél, ki fogja csinálni?
-
Johnny Cage
addikt
"A Call of Duty: Modern Warfare 3 című FPS játékot készítő Infinity Ward"
wtf?
-
-
kexksz
addikt
válasz FireKeeper #8 üzenetére
Én meg nem értem, hogy miért mondja ezt mindenki. Szerintem a BO és a WaW is nagyon jó játékok lettek, nekem jobban tetszenek mint a MW széria.
-
Black Dragon
addikt
válasz FireKeeper #8 üzenetére
Egyetértek
-
BigStraw
senior tag
Szerintem tuti tesznek bele valami jót is! már az is plusz hogy nincs last stand
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
kexksz
addikt
Nem tudom, hogy megéri-e...
-
eL Geri
őstag
Két dolog:
- Én már kezdem unni a CoD-ot, pl. az utolsót nem is tudtam játszani, úgy szaggatott az egyébként elvben elegendő gépemen. De ezek a képek tetszenek, egészen felpaprikáztak.
- Milyen érdekes, hogy a közel egyszerre megjelenő játékokban MINDIG vannak igen hasonló megoldások. Jókora ipari kémkedés mehet a háttérben. Most az szúrt szemet, hogy pl. a nemsokára megjelenő RAGE-ben látott letelepíthető gépágyúállások és teljes testpáncélok itt is feltűnnek. Tudom, hogy sokszor sok helyen használt ilyesmit sok játék plusz ez a két említett játék (Rage vs. CoD) más kategória, de nekem akkor is most valahogy nagy az áthallás érzésem -
X3B6O0X
aktív tag
Ez egy MW1 lesz modernebb köntösben meg több killstreakkel meg perkkel... Utoljára ott volt ilyen a red dot, abba volt utoljára G36c.. De azért várós, hiszen az a kedvenc CoD-om .
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Black Dragon
addikt
Várom már a Novembert.
-
đayW@LkeR
tag
Már nagyon várós a GAME!
2009.11.10. 09:00 CoDMW2: PENGE'ߣ@Đe [H].......................................... 2011.11.08. 08:00 CoDMW3: PENGE'ߣ@Đe [H]........................................ M4A1-ACR RuleZzz!!! // BF3 - MW3 Rules! 2011.12.08 Lg Optimus Black yeah
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest