Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Xbox Classic / Xbox 360
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Warhammer 40.000
- Lost Records: Bloom & Rage – Tape 1 teszt
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Asylum - tölthető a demó
- Nintendo Switch 2
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Fő a csordaszellem. Ha sok marha leugrik a szakadékba akkor mi is megyünk utánuk. És ameddig így van addig nem is lesz itt semmi lényeges megújulás. Hidd el nem vagyok egyedül azok között akik elégedetlenkednek. Több ezer órát COD-oztam eddig és a 2 kifejezetten az egyik kedvenc FPS-em és baromira zavar amit ezzel a "Névvel" művelnek az Activision-nál.
De én itt befejeztem. Menj nyugodtan a csorda után és ha a következő COD egy Stick Soldier lesz 30.000 forintért vedd meg azt is csak mert másik 1 millió marha megveszi.
-
Xaels
félisten
20 content jön 12 hónap alatt ezt én nem mondom, hogy nem így lesz. De mik azok a content-ek? Kapsz pár névjegykártyát meg fegyver festést és ezért legombolnak rólad 50 dodót, mert senki sem mondja mi az a 20 tartalom amit adnak még is biztosra veszitek, hogy majd két kézzel szórják a minőségi tartalmakat. Ahhoz idő is kéne, hogy megcsinálják, nem megy csettintésre márpedig 12 hónap alatt 20 dolgot elkészíteni nem könnyű.
A Győzikés analógiát meg hiába forgatod ki. A néző(játékos)számnak nincs sok köze ahhoz, hogy valami jó vagy sz@r. Lehet valami jó annak ellenére, hogy keveseket érdekel és lehet valami sz@r pedig milliókat köt le. Lehetne elég sok minden példát erre felhozni a mai világból.
-
Xaels
félisten
A ti mondandótok sem tiszta tényeken alapul, hanem feltételezéseken. Honnan gondolod, hogy majd 9 hónapig havonta új térképet fogtok kapni? Egy normális térkép összerakása időigényes feladat, nem lehet csak úgy összedobni.
Az, hogy mennyien játszanak vele megint más. 2 millióan nézték Győzikét is hétről hétre mégsem lehet azt mondani, hogy minőségi műsor volt... El van korcsosulva az egész világ, nem mindenki adja le az igényeit csak mert a csorda ezt teszi.
-
Xaels
félisten
Én valahogy kételkedem benne, hogy havonta olyan sok content-et fognak hozzáadni... Az meg, hogy mennyi térkép van nem számít, ha összedobott hulladék a fele vagy az előző részekből átrántott. Ez gatya lehúzás erősen és a szemellenzősök még meg is veszik. Arra már nem volt pofájuk, hogy dupla annyiért adják a sz@rjukat ezért kitalálták ezt.
-
Xaels
félisten
$50 azért egy másik teljes játék ára. Azért ez elég húzós szerintem.
Most megnéztem ezt az ELITE oldalt és van 1-2 dolog ami igencsak szúrja a szememet. [link]
10-es pont. Lényegében a fél játékot cseppenként fogják havonta adagolni a játékosoknak 9 hónapig és mindezért elkérik még egyszer a játék árát. -
Xaels
félisten
válasz
cskamacska #22 üzenetére
Na és akkor ott lesz még az Elite ugye ami, hogyha tartani akarod a lépést egyesekkel akkor havidíjas lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Activision közzétette az első képeket a MW3 multijából, valamint ismertették a többszereplős játék jellemzőit is.
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Új! Lenovo IdeaPad Slim 3 Médiás Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics 2GB ! FHD
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest