Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy Portal 2 és Mortal Kombat mellett már várható volt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kapeti07
senior tag
Nem gondoltam volna, hogy a Portal2 legyőzi az új MK-t.
Xbox: kapeti
-
Akos96
senior tag
Black Ops árcsökkentés volt?
Amúgy a Portal megérdemli az első helyet.[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
kenwood3
addikt
Ez várható volt
Mi az az ekezet dragasag??
-
sagesz93
addikt
portal kombaaaat
-
Gude
senior tag
Zumba nem rosz.szeretem nézni ahogy a párom nyomja
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
sti10p
senior tag
A Portal 2 sikere érthető, igazi szinfolt a palettán.
Már elnézést, de az a videó meg elég hülyeség szerintem, a Portal épp nem az ilyesmikről szól. Nem akarok trollkodni, de nevetséges, hogy valami amit teleraknak vérrel és béllel -humor címén- egyből ilyen fölkapott lessz, ez a legegyszerűbb, nem kell nagy művészet hozzá. Számomra érthetetlen. A Portal-hoz meg semmi köze, bocsi.
[ Szerkesztve ]
XY
-
Ősember
őstag
ezért lett portal kombat. a portal és a mortal kombat keveréke. nem gondoltam volna, hogy ezt valaha le kell írnom, de az előző a portálokról ismert, utóbbi pedig a kivégzésekről és ezt a kettőt hozták össze...
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Gergosz2
veterán
portal tényleg jó.
de a én a homefront 10 helyén vagyok meglepődve.
Szerintem az a játék nagyon unalmas.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
wikings2
őstag
"lesz" 1 sz
és ez csak egy poén videó Nem az volt a készítő célja hogy egy portal és mortal kombat keverék játékot hozzon létre, szimplán csak mások megnevettetése a most kijövő két játékkal kapcsolatosan.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Watch Series SE 2023 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest